26 Νοεμβρίου 2018

Τι γίνεται; Και η ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»; (έγγραφα & φωτογραφιες)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πάμε πάλι! Αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται στη χώρα μας ,από ΟΛΕΣ τις ''πολιτικές'' δυνάμεις, και από όλους τους χώρους εξουσίας, δημόσιας διοίκησης, ΜΜΕ κλπ το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΔΩ). Οι διαταγές είναι συγκεκριμένες από τους Ιλλουμινάτι και οι εγχώριες δουλάρες τους υπακούουν τυφλά… 

Δείτε τη συλλογή άρθρων για το Σκοπιανό πρόβλημα ΕΔΩ  

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε o δημοσιογράφος και μέλος της παράταξης «Νέα ΕΣΗΕΑ», Χρήστος Μαζανίτης.

Στην ανακοίνωση – καταγγελία του ο δημοσιογράφος αναφέρει πως η «Η ΕΣΗΕΑ αναγνωρίζει διεθνώς τα Σκόπια ως… Μακεδονία!».
 
Ολόκληρη η καταγγελία – ανακοίνωση του Χρήστου Μαζανίτη: 

«ΠΟΙΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΛ.ΑΣ.; Η ΕΣΗΕΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΔΟΔ) απέστειλε κείμενο – πρόσκληση προς την ΕΣΗΕΑ προκειμένου δημοσιογράφοι – μέλη της να λάβουν μέρος σε «εργαστήριο» στο Βουκουρέστι με τίτλο «ο εκσυγχρονισμός των δημόσιων Μέσων διά της καινοτομίας και του διαλόγου», με τα έξοδα όλα πληρωμένα. 

Όμως ανάμεσα στις χώρες που έχουν κληθεί είναι και οι δημοσιογράφοι από συνδικαλιστικές Ενώσεις – χωρών υποψηφίων για ένταξη στην Ε.Ε. μεταξύ των οποίων και η…. Μακεδονία!!! Ναι, καλά διαβάζετε. Κατά παράβαση κάθε διεθνούς συνθήκης, δημιουργώντας επικίνδυνα τετελεσμένα στην Εξωτερική Πολιτική της χώρας, η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ δέχθηκε και μάλιστα παρέλαβε, μετέφρασε και πρωτοκόλλησε έγγραφο επίσημο της ΔΟΔ με τον όρο «Μακεδονία», χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία.

Η ιστορία της… ανεξάρτητης αντεθνικής πολιτικής ηγεσιών των Δημοσιογραφικών Ενώσεων ξεκινά πριν από περίπου 2 χρόνια, όταν στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ, ιδρυτικά μέλη από την «ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ» αποκάλυψαν την αδιαμαρτύρητη υιοθέτηση του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Την… παράδοση συνεχίζει και η παρούσα ηγεσία της ΠΟΕΣΥ, η οποία ακόμη δεν έχει προσβάλει νομικά την διεθνή παραβίαση, που δημιουργεί προηγούμενο σε ότι αφορά την εξωτερική πολιτική της χώρας.

Πλέον, δυστυχώς και η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ φαίνεται να ενστερνίζεται πλήρως το ξεπούλημα της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας σε διεθνώς ανιστόρητους κύκλους και φύλα, που αντιπροσωπεύουν άλλου είδους συμφέροντα, σε ευθεία αντίθεση με το Σύνταγμα και την κυριαρχία της Ελλάδας.

Είδαμε τις Προέδρους ΕΣΗΕΑ – ΠΟΕΣΥ να σπεύδουν να φωτογραφηθούν στην βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ (που αναμένεται να εγκαινιαστεί με φιέστες και τυμπανοκρουσίες).

Την ίδια ημέρα η κα Αντωνιάδου, ως Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωνε ότι χαρίζει στην βιβλιοθήκη τόμο για την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1941 ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ». Θα μπορούσε να μας πει η κα Αντωνιάδου σε ποια σελίδα ο Τόμος αναγράφει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»; Ή μήπως δεν διάβασε τι δώρισε; Ή μήπως έκανε την δωρεά για να μάθουν οι νεότερες γενιές την… στραβή ιστορία που αποφάσισε να ξαναγράψει η ΕΣΗΕΑ επί διοικήσεώς της; 

Για την ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ 
Χρήστος Μαζανίτης – Ταμίας ΔΣ».

lykavitos.gr 
ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.