Τελευταίες αναρτήσεις

26 Νοεμβρίου 2018

Πολιτικοί Διασκεδαστές

Του Κώστα Δημ Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Να είναι καλά να μας ψυχαγωγούν οι διάφοροι Υπουργοί.

Κάθε τρείς και λίγο όλο και κάποιος μας σκέφτεται και ανησυχεί. Την τιμητική του τελευταία έχει ο χαμηλών τόνων, αλλά ... "ρωμαλέων" (συσ)τάσεων Υπουργός Παιδείας ο οποίος και νουθετεί. 

- Συνιστά στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα που δεινοπαθεί, πως να αντιδράσει στους καταληψίες, ναρκέμπορους, βιαστές, ληστές, τους οποίους κάθε ΑΕΙ φιλοξενεί (!).

Υποδεικνύει την δημιουργία ενός -ρωμαλέου- φοιτητικού κινήματος αντίδρασης, προκειμένου η επικίνδυνη, απαράδεκτη κατάσταση να αντιμετωπιστεί.

Να κάνουν οι σπουδαστές εξάσκηση σε γυμναστήρια πολεμικών τεχνών; Τι;
Να συγκροτήσουν τάγματα εφόδου με στρατιωτική περιβολή; 
Να δέρνονται με κακοποιούς και αλήτες μέχρι η τάξη να αποκατασταθεί; 
Αυτή είναι άραγε η αποστολή του κάθε φοιτητή, όπως ο κος Υπουργός την εννοεί;
Τι είδους (εκ) παιδευτική, ά-λογη πρόταση είναι αυτή;
Προφανώς πρόκειται για δειλή μετατόπιση ευθυνών της πολιτείας προς τους πολίτες, που δεν γίνεται αποδεκτή.
- Ο κος Υπουργός, μαζί με συναδέλφους του, δέχθηκε στο Πολυτεχνείο, λόγω και έργω εξύβριση εξευτελιστική.

Προπηλακίστηκε, λούστηκε με καφέδες και νερά και του απαγορεύτηκε η κατάθεση του στεφανιού του εκεί (;). 
Αναγκάστηκε να κρεμάσει το στεφάνι στην καγκελόπορτα την εξωτερική.
Λες και ήτανε ... πρωτομαγιάτικη γιορτή.
Επακολούθησε ακαταλαβίστικη δήλωση του, απογοητευτική:
"Τα θέματα αυτά είναι σοβαρά και πρέπει να αντιμετωπίζονται με δημοκρατικές διαδικασίες".
Δηλαδή " άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" αγαπητοί. 

ΥΓ Τι είδους "δημοκρατικές διαδικασίες" άραγε απασχολούσαν τον "ποιητή". Τι ήθελε να πει; 
Μήπως εξέλαβε την ταπείνωση του ως έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών επειδή δεν υπήρξαν απέναντι του αρκούντως ευγενικοί; 
(Απόδειξη το ότι δεν τον ρώτησαν τι είδους καφέ ήθελε να πιεί) 
Εκτός και αν ενοχλήθηκε γιατί δεν του προσέφεραν αγκίστρι και καλάμι να πάει για ψάρεμα (ως επαγγελματική ενασχόληση του, εναλλακτική)!.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.