Τελευταίες αναρτήσεις

13 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο φλογερός Ιεράρχης της αιματοβαμμένης Κόνιτσας…

C:\Users\PANOS\Downloads\!1g.JPG
Ξημέρωναν Χριστούγεννα το 1947 στην Κόνιτσα και στις έξι τα χαράματα οι καμπάνες της εκκλησίας χαιρέτιζαν την μεγάλη ημέρα της Χριστιανοσύνης! 

Αυτήν την ημέρα διάλεξαν οι κομμουνιστές για να επιτεθούν στον εκεί Εθνικό Στρατό μας! Την Κόνιτσα υπερασπιζόταν η 75η Ταξιαρχία με μόνο δυο Τάγματα Πεζικού. Το 582 και το 584! Εκεί στο ύψωμα του Προφήτη Ηλεία διαλύθηκε η κομμουνιστική ανταρσία κατά της Ελλάδος! Αυτή η μάχη – θρίαμβος του Εθνικού Στρατού μας λογίζεται σαν μια από τις πιο καθοριστικές στα χρόνια (1946-1949) του συμμοριτοπόλεμου! Σε αυτήν την Πόλη Μνημείο της Ηπείρου έχει την Έδρα της η Μητρόπολη Πωγωνιανής Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης!

Αυτή η Πόλη λοιπόν, δεν μπορεί να έχει Ιερώνυμο και Μάξιμο (Μητροπολίτης Ιωαννίνων)! Αυτή η Πόλη έχει Σεβαστιανό και Ανδρέα!

Διαβάστε παρακάτω το νέο Δελτίο Τύπου της εκεί Μητροπόλεως με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2018:

«Θλίψη, αλλά και αγανάκτηση προκάλεσαν οι θρασύτατες δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, όπως και η απαξίωση της Ελληνικής Κυβερνήσεως προς τον γενναίο και ήρωα Βορειοηπειρώτη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ.

Ὁ Ράμα τον αποκάλεσε “τρελό”, χωρίς όμως να εξηγήσει γιατί και πώς έπληξαν το νεαρό παλληκάρι οι δολοφόνες σφαίρες της αλβανικής Αστυνομίας. Από την άλλη πλευρά, ἡ Ελληνική Κυβέρνηση δεν έστειλε κανένα κυβερνητικό αξιωματούχο να παρευρεθεί ή και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κηδεία του παλληκαριού. Γιατί; Μήπως ενοχλούσε η γαλανόλευκη Ελληνική μας Σημαία, η οποία είχε πλημμυρίσει τους Βουλιαράτες και είχε καλύψει το φέρετρο του Κατσίφα; Μήπως, ακόμη, ενοχλούσε ο Εθνικός μας Ύμνος, πού ακουγόταν απ’ άκρη σ’ άκρη στο χωριό και πού τον έψελναν με εθνικό παλμό και με δάκρυα στα μάτια οι χιλιάδες Ελλαδίτες και Βορειοηπειρώτες, τιμώντας τον νεκρό σαν εθνικό ήρωα; Και σαν να μην έφθανε η κυβερνητική αναισθησία, κάποιο εξέχον μέλος της κυβερνώσας παρατάξεως, συμμεριζόμενο τον ισχυρισμό του Ράμα, απεκάλεσε το θύμα άνθρωπο με … “ψυχικές διαταραχές”! Κι’ από κυβερνητικές διαρροές, ότι ήταν … διακινητής ναρκωτικών!

Το μόνο πού μπορεί να πει κανείς μπροστά στην κυβερνητική αναισθησία και ιταμότητα είναι η λέξη ΝΤΡΟΠΗ! 

Ούτε δύο λόγια παρηγοριάς στην χαροκαμένη μάνα, πού θρηνούσε το παλληκάρι της. Ούτε δύο λόγια ενθαρρυντικά στους Βορειοηπειρώτες αδελφούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το αβυσσαλέο ανθελληνικό μίσος των Αλβανών. Ας γνωρίζουν, όμως, όλοι και ας το βάλουν βαθειά στο μυαλό τους, ότι ἡ Βόρειος Ήπειρος δεν είναι … νότιος Αλβανία, αλλά κομμάτι της ενιαίας Ηπείρου. Κι’ ακόμη, ότι η “Αυτονομία” της Βορείου Ηπείρου, την οποία είχαν συνυπογράψει και οι Αλβανοί, το 1914, και την οποία ποτέ δεν σεβάστηκαν, αλλά έχουν κάνει σκοπό τους να εκδιώξουν τους Βορειοηπειρώτες από τις πανάρχαιες πατρογονικές τους εστίες, απέθανε και ετάφη.

Τώρα, όχι Αυτονομία αλλά ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Γι’ αυτό τον σκοπό χύθηκε το άλικο αίμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Για την ΕΝΩΣΗ. Για ν’ απαλλαγούνε οι Βορειοηπειρώτες από τον απαίσιο αλβανικό ζυγό. Για να σταματήσει ο οιοσδήποτε Ράμα να τους χαρακτηρίζει “βρωμερές υπάρξεις”, “γουρούνια και γαϊδούρια”. Γι’ αυτό. Τούς λέω δε και τούς βεβαιώνω, ότι ὁ Χριστός και ἡ Παναγία μας ευλογούν τον αγώνα τους. Τον ευλογεί, όμως, και ο αοίδιμος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ, ο οποίος θυσίασε ουσιαστικά την ζωή του για την Βόρειο Ήπειρο.

Αδελφοί μου Βορειοηπειρώτες! Το δένδρο της ελευθερίας σας το έχουν ποτίσει με το αίμα τους, όλοι όσοι μαρτύρησαν κατά τα 45 χρόνια της κομμουνιστικής τυραννίας στις φυλακές, στα κάτεργα και στις εξορίες. Τώρα το ποτίζει, και αυτός με το νεανικό αίμα του, ο ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας. Έχετε θάρρος. Ὁ Χριστός και η Ελλάδα θα νικήσουν. Παραμερίστε τις όποιες μικροδιαφορές. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας σάς ενώνει. Σύνθημά σας να είναι: Όλοι και όλα για την Βόρειο Ήπειρο. Όλοι και όλα για την Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ΑΘΑΝΑΤΟΣ»!

C:\Users\PANOS\Downloads\!1d.jpg
Έτσι διέλυσε την ΕΥΠ ο Γιώργος Παπανδρέου…

H Ευγενία Λεβογιάννη υπήρξε υψηλότατο στέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών! Στις 27 Δεκεμβρίου 2013 είχε καταθέσει στον Τρίτο Ανακριτή Δημήτριο Φούκα και είχε πει άκρως αποκαλυπτικά θέματα! Που σε άλλη χώρα θα είχαν παραπεμφθεί σε δίκη, όσοι αναφέρονταν σε αυτές τις καταγγελίες! Αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε και η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, όντως είναι “τυφλή”!

Δείτε λίγα από τα όσα είχε καταθέσει η αλησμόνητη Ευγενία Λεβογιάννη: 

«Θεωρώ ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία της Υπηρεσίας την εποχή εκείνη (σ.σ.: Γιώργος Παπανδρέου πρωθυπουργός και Κώστας Μπίκας, διευθυντής) ανέλαβε, µε τον ερχομό της, να “εκτελέσει” ένα συγκεκριμένο “συμβόλαιο” διάλυσης του επιχειρησιακού ιστού της Υπηρεσίας. Ανέλαβε να φέρει εις πέρας µία συγκεκριμένη αποστολή, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Την διάλυση, µε κάθε δυνατό τρόπο και µε κάθε θεμιτό και αθέμιτο µέσο, µε οποιοδήποτε κόστος και µε συνοπτικές διαδικασίες του επιχειρησιακού ιστού της Υπηρεσίας και τη διάλυση των δικτύων της εντός κι εκτός Ελλάδος. Το γιατί ρωτήστε τους εμπνευστές του σχεδίου αυτού. Την τότε δηλαδή Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ε.Υ.Π»!

miler
Οι ΗΠΑ είναι ο αφέντης της Ελλάδος…

Ο Τόμας Μίλερ υπήρξε Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα από το 2001-2004 (εχθρός της Ελλάδος και της Κύπρου)! Λίγο πριν μας αποχαιρετίσει και πριν από τις εθνικές εκλογές του Μαρτίου του 2004, συγκάλεσε στο σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη (δίπλα στην Πρεσβεία) στην Αθήνα, σύσκεψη, όπου μετέφερε τις “επιθυμίες” του βαθέως κράτους των ΗΠΑ! Τις εκλογές (2004) θα τις κερδίσει ο Κώστας Καραμανλής! Ο οποίος στη συνέχεια θα παραδώσει – πάλι κατόπιν αμερικανικής εντολής – στο Γιώργο Παπανδρέου! Και εκείνος στον Αντώνη Σαμαρά, αφού θα επανερχόταν στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή, εγκαταλείποντας έτσι την πολιτική του έρημο…

Σε αυτήν την συνάντηση – όπως μας ενημερώνει συνταξιούχος πλέον, αλλά την εποχή εκείνη στα μέσα και τα έξω της αμερικανικής πρεσβείας – συμμετείχαν ο Κώστας Καραμανλής μετά της συζύγου του Νατάσσας, ο Γιώργος Παπανδρέου μετά της συζύγου του Άντας, ο Αντώνης Σαμαράς μετά της συζύγου του Γεωργίας, ο τότε πρόεδρος του ΣΕΒ Οδυσσέας Κυριακόπουλος (2000-2006), ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος (σ.σ. το 2009 είχε πέσει θύμα απαγωγής) και ένας Ελληνοαμερικανός Μεσσήνιος στην καταγωγή! 

Στη συνάντηση δεν μετείχαν οι παρευρισκόμενες κυρίες, αλλά ήταν παρούσες στο γεύμα που ακολούθησε! Το οποίο περιελάμβανε για κύριο πιάτο στιφάδο! 
Αληθεύουν άραγε όλα τα παραπάνω; 

Ίσως από μια πλευρά ναι! Αφού η Ελλάδα “ανήκει” στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ και με εντολή τους η μια κυβέρνηση διαδέχεται την άλλη! Όπως και τη διάδοχη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! 
Εδώ όμως δεν έχουμε πληροφόρηση! Ωστόσο, αν είστε περίεργοι ρωτήστε τον “ταχυδρόμο” τον Πάνο Καμμένο! Νομίζω πως εκείνος γνωρίζει!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.