Τελευταίες αναρτήσεις

27 Οκτωβρίου 2018

Ο δικός μου φόρος τιμής στους ήρωες προγόνους μου (κατά των σύγχρονων νεοταξιτών συμμοριτών κράτους-τραπεζών)

Της Στεφανίας Λυγερού

(Άκουσα σήμερα στο νηπιαγωγείο της κόρης μου, τα ΜΩΡΑ να φωνάζουν «ΑΕΡΑ» και μου σηκώθηκε το πετσί! Κι από την άλλη…. Έχεις αυτά τα τιποτένια υποκείμενα, να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να εξουσιάσουν τις ζωές των Ελλήνων πολιτών!
Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ο γέρο διάολος, όλους σας!) 


Το κάτωθι έστειλα σήμερα στην ALPHA BANK. 

ΠΡΟΣ: ALPHA BANK
ΥΠΟΨΗ: Κ. ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΟΙΝ.: ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
ΑΦΟΡΑ: ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ (συνημμένο 1) 


Να μου αποσταλεί ο αριθμός πρωτοκόλλου καταχώρησης της δήλωσής μου στο mail: ------------------------------------------------ 

ΑΠΟ: Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη
ΑΦΜ: ---------------
Τηλ.: -------------- 


Πειραιάς 26/10/2018 

ΔΗΛΩΣΗ

Κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας μου με την κ.Παπαϊωάννου - και εξαιτίας αυτής -, που έλαβε χώρα σήμερα, την 26/10/2018, εκτός των όσων τηλεφωνικώς δήλωσα, τα οποία έχετε καταγεγραμμένα, έχω επιπροσθέτως να σας δηλώνω και τα ακόλουθα:

Α) Ο λόγος που σταμάτησα να πληρώνω την τράπεζα (ALPHA BANK) ήταν πολύ συγκεκριμένος, πολύ σαφής, καθώς επίσης και εις γνώση της τράπεζας (ALPHA BANK), καθότι ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑ την Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης (συνημμένο 2), στον διευθυντή του καταστήματος 144 (Ν. Φαλήρου).

Για την οποία Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα απάντηση δεν πήρα! Έχετε το δικαίωμα να μην απαντάτε, να μην επιλαμβάνεστε για κανένα πρόβλημα που τον πολίτη αφορά; Και μόνο τα προβλήματα που εσείς έχετε να σας νοιάζουν, γι’ αυτά μόνο να κόφτεστε, μ’ αυτά μόνο να ασχολείστε, αυτά μόνο να σας ενδιαφέρει να λύσετε; Νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα;

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ!!!! Καθότι το δικαιικό μας σύστημα εμπεριέχει και νόμους ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ!!!!

Και να γνωρίζετε ότι: Μόνο στην περίπτωση που απαντούσατε σε όσα αναφέρονται σε αυτήν και δη η απάντησή σας να ήταν επαρκώς αιτιολογημένη και αληθής, ΜΟΝΟ σε αυτή την περίπτωση θα ενείχε θέση ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ των ισχυρισμών μου!

Από τη στιγμή που η τράπεζα ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ στη Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης, την οποία κατέθεσα την 13/11/2012,στον διευθυντή του καταστήματος 144 (Ν. Φαλήρου), η ΜΗ απάντηση ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ!! - των ισχυρισμών μου!

Από την πλευρά μου λοιπόν εγώ είχα ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΟ δικαίωμα να απέχω των πληρωμών, από την πλευρά σας ήταν η ΤΡΙΤΗ κατά σειρά παρανομία, το να ΤΟΚΙΖΕΤΕ το ποσό που σας χρώσταγα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ/ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ στην Δήλωση – Πρόσκληση Συμμόρφωσης μου.

Εκτός από τον τοκισμό, η ΤΕΤΑΡΤΗ κατά σειρά παρανομία ήταν ότι με βάλατε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Δεν μπορούσα να ζήσω ουσιαστικά, με αποκόψατε από την αγορά, και προβήκατε σ’ αυτό το μέτρο για να με ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΕ, ώστε να μην μπορώ να λειτουργήσω στην οργανωμένη κοινωνίας μας, ώστε να ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ συναινώντας στην ΑΝΟΜΗ τακτική σας, και - επιπροσθέτως – να συνδράμω στη διαιώνισή της.
Να γνωρίζετε ότι: στην περίπτωση που ένας πολίτης αναγκάζεται υπό αυτούς τους άνομους όρους, να ΥΠΟΣΤΕΙ μία αχρεία κατάσταση, και δη ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ (χωρίς να έχει δηλαδή επιλογή), σ’ αυτή την περίπτωση δέχεται σφοδρή καταπάτηση του αναφαίρετου δικαιώματός του που αφορά στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. (Κατά τον ίδιο τρόπο η κ.Παπαϊωάννου με ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ - τα έχετε καταγεγραμμένα - λέγοντάς μου ότι θα πληρώσω περισσότερα αν κινηθώ δικαστικώς - μέθοδοι που χρησιμοποιείτε κατά κόρον και οι οποίοι δεν είναι απλώς παράνομοι και καταχρηστικοί κύριοι μου και κυρίες, αλλά ειδικά σήμερα όπου τίθεται ζήτημα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, και καταπατούνται όχι απλά νόμοι του δικονομικού σας συστήματος, αλλά νόμοι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και εσείς, οι τράπεζες, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ σε αυτό, αλλά και ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ επειδή ΒΑΛΛΑΤΕ, αυτήν την εποχή, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! Απέχει λοιπόν μακράν από την παρανομία και την κατάχρηση.)


Β) Το 2013 απέστειλα ένα εξώδικο στην τράπεζα ALPHA BANK (συνημμένο 4).
Ο λόγος που μπήκα στη διαδικασία να ΕΞΟΦΛΗΣΩ το ποσό που είχα πάρει (και το ποσό που είχα πάρει από την τράπεζα ήταν ακριβώς αυτό που εξόφλησα! Ό,τι «κούρεψε» η τράπεζα, κάνοντάς μου «χάρη» - πως λέτε -, ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ, όπως αναφέρω ανωτέρω).


Ο λόγος λοιπόν που εξόφλησα (και είναι ο ίδιος που χρειαζόμουν την εξοφλητική από την τράπεζα) ήταν για να αρχίσω την ΕΝΝΟΜΗ διαδικασία να απαιτήσω τα χρήματα που Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.

Αν δεν μου στείλετε την εξοφλητική, δεν πειράζει, θα αρχίσω ούτως ή άλλως τις νόμιμες ενέργειες, και θα πάμε ΚΑΙ τα δύο αντιδικούν μέρη στο δικαστήριο, το καθένα με το χρέος του, το καθένα με τις αξιώσεις του. Εγώ με τα 30 μου ευρώ ως οφειλή κι εσείς... (κάντε τις πράξεις και βρείτε ποιο είναι ΣΗΜΕΡΑ το ποσό που μου οφείλετε - χωρίς να προσθέσουμε αποζημιώσεις για τα σοβαρά αδικήματα που αφορούν στην προδοσία και το Σύνταγμα. Αυτά θα έρθει η ώρα που θα τα πληρώσετε και θα έχετε για αντιδικούν, όχι έναν, αλλά ολόκληρο τον Ελληνικό λαό).

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να γιορτάσετε αυτή την Κυριακή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, για να τιμήσετε τους ήρωες που για την πατρίδα πέθαναν, ώστε/για να μπορείτε σήμερα ΕΣΕΙΣ (τέτοιου είδους άτομα) να ζείτε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Να πάτε να τους τιμήσετε! Εύγε!​​ έχω να σας πω.

Η ΔΗΛΟΥΣΑ 
ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Συνημμένο 2

Συνημμένο 4

Υπόγεια ΤάξιςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.