Σελίδες

20 Οκτωβρίου 2018

Ο Ματέο Σαλβίνι είπε για Κύπρο και Τουρκία αυτά που οι ευρωλιγούρηδες Έλληνες πολιτικοί δεν τόλμησαν ποτέ να πούνε.

σ.σ. Ο Σαλβίνι της Ιταλίας σχολιάζει το παράλογο να χρηματοδοτεί και να παρακαλά η ΕΕ την Τουρκία να γίνει μέλος της, την ώρα που η Τουρκία έχει καταλάβει το έδαφος της Κύπρου που είναι ευρωπαϊκή χώρα. 
*** 

Mήνυμα προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς έστειλε από την Μόσχα, όπου βρίσκεται, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι με ευθεία αναφορά στην Τουρκία και στο Κυπριακό:

«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα (σ.σ.: η Τουρκία) η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή για 44 χρόνια μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. (σ.σ.: Κύπρος). Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες οι Βρυξέλλες», τόνισε ο Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.

Σε ότι αφορά τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη». 

Δείτε το βίντεο στο 1:25 λεπτό με την αναφορά στην Κύπρο 

Hellas Now 
ΑΒΕΡΩΦ  

3 σχόλια:

  1. Και δεν του έχει συμβεί κάποιο ατύχημα μέχρι τώρα?
    Κάτι μυρίζει εδώ.

    Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να τον καθαρίσουν;
    Ισως ομως το θεμα ειναι ποσα θα προλαβει να κάνει και να πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο τινά συμβαίνουν. Η είναι βαλτός για να προωθήσει την κατάρευση της ναζιστικής ευρώπης, ή τους ξέφυγε και κατάφερε και τρύπωσε.
    Σε περίπτωση που ισχύει το πρώτο, το σόου θα έχει συνέχεια.
    Αλλά αν έτυχε, δεν θα κρατήσει για πολύ. Ηδη υπάρχει το προηγούμενο με άλλον (δεν θυμάμαι το όνομα του) ιταλό πολιτικό ο οποίος τα έχωνε χύμα στούς ναζί, έπαθε όλως τυχαίως αυτοκινητιστικό ατύχημα.
    Είδωμεν.


    Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.