21 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ

“Ταχυδρόμος” ο Πάνος Καμμένος

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή - αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Τώρα που κατάκατσε ο κουρνιαχτός της παραιτήσεως του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, πρέπει να μιλήσει και το δικό μου αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, που έρχεται “ζεστό” από την πλευρά του Ατλαντικού, αλλά συνάμα και οι πολιτικές εκτιμήσεις μου από συλλογή διαφόρων πληροφοριών, που συνέλεξα από τα δεξιά και τα αριστερά (λέγονται και πηγές)!

Πριν όμως από αυτές τις αποκαλύψεις, καλό θα ήταν να εξετάσουμε, πως φτάσαμε στην “παραίτηση” του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, από τη στιγμή που ναι μεν ήταν, το “μαύρο πρόβατο επί σφαγή” για τους Ρώσους, όμως η Αμερικανική υποστήριξη, τόσο του Λευκού Οίκου, όσο και του State Department (είναι η ομοσπονδιακή εκτελεστική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι αρμόδια για τις διεθνείς σχέσεις του κράτους, η οποία ισοδυναμεί με το υπουργείο Εξωτερικών άλλων χωρών) ήταν ορατή διά γυμνού οφθαλμού, αφού εξυπηρετούσε άριστα τα γεωπολιτικά – γεωστρατηγικά σχέδια των ΗΠΑ στην ευρύτερη Βαλκανική!

kamusa2
Πανωλεθρία για τη Δύση το δημοψήφισμα στα Σκόπια…

Το δημοψήφισμα της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018 στα Σκόπια, σηματοδότησε ένα πολιτικό – διπλωματικό στραπάτσο, μια τεράστια ήττα της Δύσεως και ειδικότερα του Ντόναλντ Τραμπ και της Άγκελα Μέρκελ! Οι οποίοι με ανιστόρητες, προκλητικές και εν πολλοίς αντιδημοκρατικές – θα έλεγα φασιστικού τύπου – παρεμβάσεις, προσπάθησαν να ποδηγετήσουν τη βούληση του Σκοπιανού λαού προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, τα οποία άκουγαν στην επιβολή – αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα “Μακεδονία” και στην ανακατάταξη των συνόρων της Βαλκανικής, που περιλαμβάνει – εκτός των άλλων – την Ήπειρο και τη Θράκη μας!

Ηττήθηκαν όμως κατά κράτος, οι ΗΠΑ και η Γερμανία!

Ηττήθηκε ο “ανιστόρητος” Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα στα Σκόπια, απέστειλε επιστολή (εκβιαστική θα έλεγα) στον Ζόραν Ζάεφ, υπενθυμίζοντάς του, πόσο καλή είναι η “Συμφωνία των Πρεσπών” και πόσο επωφελής είναι για τις ΗΠΑ και τα Σκόπια! Αποκαλώντας στην επιστολή του τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Ηττήθηκε η ξεδιάντροπη Άγκελα Μέρκελ, η οποία είχε το θράσος να μεταβεί στα Σκόπια προκειμένου να προπαγανδίσει υπέρ του “Ναι” στο δημοψήφισμα!

Ηττήθηκε το “αιμοβόρο γεράκι” των ΗΠΑ και του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς για την ανθελληνική στάση του επί δεκαετίες στο ζήτημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων!

Ηττήθηκε το μπαρουτοκαπνισμένο “γεράκι της Ουκρανίας”, ο σημερινός πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ!

Έπαιξαν μπουνιές στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ…

Οι αποκαλύψεις του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου – επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ - για τις εκεί συζητήσεις του με Αμερικανούς αξιωματούχους περί Plan B στο Σκοπιανό ζήτημα, εάν και εφόσον ναυαγούσε η “Συμφωνία των Πρεσπών”, άναψε φωτιές στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018! Βγήκαν μεγάλα μαχαίρια και τα έχουν ήδη ακονίσει, ιδιαίτερα του Νίκου Φίλη και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, των οποίων οι απόψεις έγιναν δεκτές από μεγάλο μέρος “συντρόφων” της Κ.Ε.!

Ο Πρωθυπουργός ήταν αμήχανος, ευρισκόμενος σε απόλυτη σύγχυση, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κρίση, και πολλοί είναι εκείνοι που του καταλόγιζαν ότι μπορεί να τη δημιούργησε ο ίδιος εν όψει του επικείμενου ταξιδιού του στη Ρωσία!

Ωστόσο, έκανε μεγάλη εντύπωση, πως ο Πάνος Καμμένος υποστηρίχτηκε στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ από τους ανθρώπους του “σκληρού πυρήνα” του Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη!

Αν μη τι άλλο, αυτή η στάση των δυο υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή του επικοινωνιολόγου και του προπαγανδιστή του Πρωθυπουργού, λέει πάρα πολλά… 

Ο “μπουλντόζας” άδειασε τον Πρωθυπουργό…

Και την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου έσκασε η βόμβα, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Καμμένος με την επιστροφή του στην Ελλάδα λέγοντας: «Την εναλλακτική πρόταση (Plan B) τη γνωρίζει ο πρωθυπουργός αλλά δεν την έχει εγκρίνει ως κυβερνητική πολιτική. Με τον Πρωθυπουργό έχουμε έντιμη σχέση και ποτέ σε αυτή τη σχέση δεν μπήκε άλλος παρανομαστής, παρά μόνο η καλή βούληση και η πολιτική θέληση»!

Έτσι, ο σημερινός “μπουλντόζας” (σ.σ. έτσι είχαν αποκαλέσει τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ) της πολιτικής ζωής του Τόπου, με αγαπησιάρικο τρόπο γνωστοποίησε στον ελληνικό λαό, ότι ο Πρωθυπουργός ήταν ενήμερος του Plan B και δεν ήταν δική του παρόλα, όπως τον κατηγόρησαν “σύντροφοί” του στον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς…

Υπουργικό Συμβούλιο της “κακομοίρας”… 

Ωστόσο, το παρασκήνιο που δημιούργησε ο Νίκος Κοτζιάς καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανάγκασε τον Πρωθυπουργό να συγκαλέσει έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο για να κατευνάσει τα οξυμένα πνεύματα προς όφελος της μακροημέρευσης της κυβερνήσεως, δηλαδή, της εξαντλήσεως της τετραετίας!

Όμως, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, προξένησε τέτοια “τρικυμία” στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που δεν είχαν καν σανίδα για να πιαστούν και έτσι το υπουργικό συμβούλιο κατέληξε μπούμερανγκ για τον Αλέξη Τσίπρα!

Αφού, η αντιπαράθεση Κοτζιά – Καμμένου έφτασε σε πολύ ακραία μορφή, ξεφεύγοντας από τη λεκτική αντιπαράθεση! Από τη στιγμή που ο πρώην πλέον, ΥΠΕΞ – φέρεται – να κατηγόρησε τον ΥΠΕΘΑ, πως ασκεί εξωτερική πολιτική εις βάρος της κυβερνητικής πολιτικής και προς όφελος δικών του πολιτικών επιδιώξεων!

Βέβαια, για άλλη μια φορά υπερασπιστής του Πάνου Καμμένου ήταν ο Νίκος Παππάς (;;;)!

Παραίτησαν απροκάλυπτα τον Νίκο Κοτζιά…

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο, πως αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Νίκο Κοτζιά για να χαμηλώσει τους τόνους αντιπαράθεσης με τον Πάνο Καμμένο! Τούτο όμως, δεν κατέστη εφικτό, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να συγκαλέσει σύσκεψη στενών συνεργατών του στο Μέγαρο Μαξίμου για να παρθούν οριστικές αποφάσεις στην κόντρα Κοτζιά – Καμμένου! 

Σε αυτήν καταλογίστηκαν ευθύνες στον Νίκο Κοτζιά, πως δεν άκουσε την παραίνεση του Πρωθυπουργού και ταυτόχρονα είχαν υπόνοιες, πως εκείνος ήταν ο διακινητής στα ΜΜΕ της λεκτικής κόντρας του στο Υπουργικό Συμβούλιο με τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο!

Γι΄ αυτό προφανώς κατ΄ εντολή του Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε, στοχεύοντας ευθέως τον Νίκο Κοτζιά: 
“φαντασιόπληκτες διαρροές στον Τύπο με πολιτική σκοπιμότητα”! 

Αυτή η στόχευση προκάλεσε την οργή του Νίκου Κοτζιά και προστέθηκε στη μη στήριξή του από τον Πρωθυπουργό στο Υπουργικό Συμβούλιο! Αφού θεωρούσε, πως ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να ταυτιστεί με τον ίδιο και όχι να κρατήσει ίσες αποστάσεις στη διένεξή του με τον Πάνο Καμμένο! 

Αλλά, το αίμα στο κεφάλι του Νίκου Κοτζιά, το ανέβασε και η πληροφορία, πως μια ημέρα πριν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, γευμάτισαν Τσίπρας και Καμμένος σε πολύ φιλικό κλίμα!

Στη συνέχεια ακολούθησε και η νέα δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που έδειχνε την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση στο Νίκο Κοτζιά:
“Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά, έχει σαφή κατεύθυνση και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή δυσφορεί στη διαδρομή να κατέβει. Αυτό ουδόλως θα επηρεάσει την ελληνική κυβέρνηση”! 

Τώρα, όσοι παπαγαλίζουν, πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε να επιλέξει ανάμεσα σε Πάνο Καμμένο και Νίκο Κοτζιά, είναι τουλάχιστον ανόητοι ή έστω αφελείς. Όπως η “εφημερίδα των Συντακτών”, που οι δημοσιογράφοι της δεν έχουν βγάλει την “αριστερή τσίμπλα” από τα μάτια και θεωρούν ότι η κυβέρνηση και το κομματικοί του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν την αριστεροσύνη τους από την ίδια αφετηρία με τους ίδιους! Δεν έχουν καταλάβει ότι η Εξουσία μεταβάλει; Δεν αντιλαμβάνονται ότι από αυτήν την Εξουσία, εκείνοι τρώνε ψιχουλάκια από το “πρωτοχρονιάτικο παντεσπάνι” που απολαμβάνουν οι Εξουσιαστές; 

Για να μη μιλήσουμε για το μεγάλο φαγοπότι που κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος και θα έπρεπε ήδη να έχει επέμβει Εισαγγελέας! Αλλά τι τα θες, τι τα γυρεύεις, στην Ελλάδα βρισκόμαστε!

Πάνος Καμμένος: «Ρελάνς» στην κριτική ΣΥΡΙΖΑ με… tweets «φωτιά» και συνέντευξη στην ΕΡΤ | Newsit.gr
Εντολή ΗΠΑ: “Φάτε” τον Κοτζιά…

Όλα τα παραπάνω πάντως, είναι για δημόσια εσωτερική κατανάλωση! 
Γι΄ αυτό πάμε τώρα και στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας! Τα γεγονότα του παρασκηνίου! Γιατί η πολιτική, χαράσσεται στο παρασκήνιο κι όχι στο προσκήνιο! 

Έχουμε λοιπόν και λέμε, αφού πρώτα συμφωνήσουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα χρέους και καμιά γεωπολιτική – γεωστρατηγική απόφαση – όπως και οικονομική - δεν μπορεί να ληφθεί από τέτοιες δουλικές ελληνικές κυβερνήσεις, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη – καθοδήγηση των “ιδιοκτητών” της Πατρίδος μας:

Ο Πάνος Καμμένος δεν πήγε από μόνος του στις ΗΠΑ. Τον κάλεσαν, κι ως καλός “ταχυδρόμος” έφερε το “γράμμα” στον Αλέξη Τσίπρα! Το περιεχόμενο του γράμματος έδινε – προφανώς - την εντολή της καρατόμησης του Νίκου Κοτζιά! 

Γιατί θα διερωτηθείτε; Αφού ο Νίκος Κοτζιάς εκτέλεσε κατά γράμμα τις επιθυμίες της Δύσεως (ΗΠΑ – Γερμανίας) στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και όχι μόνο! 

Όμως, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια, μια πολιτικά νεκρή Συμφωνία! Από την οποία βγήκε λαβωμένη η αμερικανική εξωτερική πολιτική! 

Έτσι, ο Ντόναλντ Τραμπ αναδιπλώθηκε και προσπαθεί να ρίξει όλο το ανάθεμα της αποτυχίας στην αδύνατη πολιτικά, αυτήν την στιγμή, Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, μετά και το εκλογικό στραπάτσο που εισέπραξε εκείνη, στο κρατίδιο της Βαυαρίας και στο οποίο σίγουρα “έβαλε το χεράκι του” ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού ποτέ δεν έκρυψε “τη μεγάλη αγάπη” του τρέφει για την Ανατολικογερμανίδα Καγκελάριο! 

Τώρα μιλάει ο Πούτιν…

Η αποτυχία λοιπόν – εξ όσων φαίνεται – της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι οριστική!
Και προδιέγραψε την ήττα των ΗΠΑ και την σαρωτική διπλωματική νίκη της Ρωσίας και του Βλαδιμίρ Πούτιν! 

Αυτή η εξέλιξη ανατρέπει τον σχεδιασμό της Δύσης για την Βαλκανική και ενισχύει την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας, η οποία δεν θέλει με τίποτε στο μαλακό υπογάστριό της μια χώρα (των Σκοπίων) στο ΝΑΤΟ και τη γερμανοκρατούμενη ΕΕ!

Έτσι, ήταν αναγκαία η προσέγγιση της Ρωσίας από την πλευρά των ΗΠΑ! 
Η οποία προσέγγιση “έφερε” το προσεχές ταξίδι του Τσίπρα στη Μόσχα! Με τον όρο, όχι μόνο να μην τολμήσει να πατήσει ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς το πόδι του στη Ρωσία, αλλά να έχει ήδη καρατομηθεί πολιτικά μέχρι τότε! Για τον λόγο αυτό, το ΥΠΕΞ το αναλαμβάνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός!

Γέφυρα ο Πούτιν στις σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας…

Όμως, όπως ενημερωνόμαστε από την πλευρά του Ατλαντικού, το μενού της “επαφής” Τραμπ – Πούτιν περιελάμβανε και “ορεκτικά”! 

Που λέγονται Τουρκία και Ρ. Τ. Ερντογάν! 

Στην οποία “συμφωνία” μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων, η Ρωσία θα κερδίσει την “αναβολή - αποχώρηση” του σχεδίου της Αμερικής από τα Βαλκάνια και θα ασκήσει πίεση στην Τουρκία για να έρθουν πιο κοντά ΗΠΑ και Τουρκία! Με την ακύρωση της παράδοσης των συστοιχιών πυραύλων εδάφους - αέρος S-400 στην Τουρκία και την προώθηση αγοράς των αμερικανικών αεροπλάνων στο “χαλιφάτο του Σουλτάνου Ερντογάν”!

28s400kl-thumb-large
Αυτή η “γέφυρα” κατασκευάστηκε και με την απελευθέρωση του προτεστάντη πάστορα Άντριου Μπράνσον, στις 12 Οκτωβρίου 2018, ο οποίος είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές και του είχαν απαγγελθεί βαρύτατες κατηγορίες: Της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και της κατασκοπίας υπέρ του Γκιουλέν και του PKK! Να σημειωθεί, πως ο αμερικανός πάστορας κρατείτο στην Τουρκία επί διετία!

Έτσι, ας εκληφθεί ως σύμπτωση αυτή η απελευθέρωση, το ίδιο χρονικό διάστημα που είχε κληθεί στις ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος!

Πάντως, μετά την απελευθέρωση του αμερικανού πάστορα, ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο αγαπημένο του διαδικτυακό μέσο, το twitter: “Ελπίζω οι ΗΠΑ και η Τουρκία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους όπως αρμόζει μεταξύ δύο συμμάχων και να πολεμούν από κοινού τις τρομοκρατικές οργανώσεις”!

Ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον Πρόεδρο Ερντογάν για τη βοήθειά του! Και στέλνοντας το μήνυμα της αναθέρμανσης των διπλωματικών σχέσεων των δυο κρατών μελών του ΝΑΤΟ!

Ταυτόχρονες εκλογές σε Ελλάδα και Σκόπια;

Αυτές οι ραγδαίες εξελίξεις, που προκλήθηκαν από το Βατερλό της “Συμφωνίας των Πρεσπών” έχουν πολιτικές αναταράξεις και στις δυο χώρες! Στην Ελλάδα και τα Σκόπια! Και η πληροφορία που μας διοχετεύτηκε από πηγή μας πέραν του Ατλαντικού, είναι πως:

“Μην σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αν διεξαχθούν ταυτόχρονα εκλογές σε Ελλάδα και Σκόπια”! Λέτε; Είδομεν!

Έχει ο καιρός γυρίσματα Νίκο Κοτζιά…

Να συμπληρώσω στο σημείο αυτό και κλείνοντας το σημερινό μου άρθρο, ακόμη τα εξής: 
Έγραψα στο προχθεσινό άρθρο μου: «Αμερικανο – ρωσικός “πόλεμος” με “δράκο” τον Ιβάν Σαββίδη και “Δούρειο Ίππο” τον Γιάννη Ρουμπάτη»:

«…δεν μπορεί να μην μαθαίνει ο Ντόναλντ Τραμπ από τα λάθη του! Από τη στιγμή που χρησιμοποίησε όλα τα μέσα κι όμως απέτυχε! Τι ακριβώς όμως έφταιξε;
Έφταιξε το γεγονός, πως όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ασχολείτο με τα οικονομικά των επιχειρήσεών του, ο Βλαδιμίρ Πούτιν ήταν εκπαιδευμένος πράκτορας της KGB και ακόμη και σήμερα, είναι “πολεμιστής” των Ειδικών Δυνάμεων του Ρωσικού Στρατού! Ο “αρκουδιάρης των Στεπών” λοιπόν, αποδείχτηκε πιο πονηρός από το “γεράκι των ΗΠΑ”!

Γι΄ αυτό θα πρέπει ο Ντόναλντ Τραμπ να πάρει ταχύρυθμα μαθήματα διπλωματίας από τον Ρώσο ομόλογό του! Και πιστεύω, πως ο Βλαδιμίρ Πούτιν θα του τα παρέξει δωρεάν»!
Έτσι, σαν να γνώριζα πως είχε ξεκινήσει τα “ταχύρυθμα” μαθήματα διπλωματίας!

Επίσης, να σημειώσω, πως οι σχέσεις των Αμερικανών με τον Νίκο Κοτζιά, ήταν τόσο στενές, που στο μυαλό τους είχαν τη σκέψη ανάληψης Πρωθυπουργίας από το Νίκο Κοτζιά!

Ή μήπως κι ακόμη τώρα, να εξακολουθούν να έχουν στο μυαλό τους μια τέτοια λύση; Γίνεται; 
Γίνεται, γίνεται!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.