22 Οκτωβρίου 2018

Τι νομίζατε θα αφήσει η Δύση την Βρετανία να βγει από την Ε.Ε.;

Independent: Οι Βρετανοί ζητούν τη διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος για το Brexit - Μεγάλες διαδηλώσεις στο Λονδίνο.

Η εφημερίδα στη διαδικτυακή αίτηση της που τάσσεται υπέρ ενός νέου δημοψηφίσματος έχει εξασφαλίσει υπογραφές από περίπου 900.000 Βρετανούς.

Μαζικές διαδηλώσεις προγραμματίστηκαν στο Λονδίνο για το Σάββατο (20/10) ζητώντας τη διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος για το Brexit.

Οι διαδηλωτές, που έφτασαν στη βρετανική πρωτεύουσα με περισσότερα από 150 λεωφορεία, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης με κατεύθυνση το κοινοβούλιο, έπειτα από έκκληση του κινήματος People’s Vote.

Στην τελευταία κινητοποίηση αυτού του είδους τον Ιούνιο είχαν συμμετάσχει περίπου 100.000 άνθρωποι και οι διοργανωτές ελπίζουν σήμερα να ξεπεράσουν αυτό τον αριθμό, με «την πιο μεγάλη» και την «πιο θορυβώδη» διαδήλωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ με στόχο τη διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος για το Brexit.Την κινητοποίηση στηρίζει η εφημερίδα The Independent, η διαδικτυακή αίτηση της οποίας υπέρ ενός νέου δημοψηφίσματος έχει υπογραφεί από περίπου 900.000 ανθρώπους. 

Το κίνημα People’s Vote έχει προειδοποιήσει ότι «έρχεται κρίση» καθώς οι Βρετανοί βουλευτές πρέπει να ψηφίσουν την όποια συμφωνία στην οποία θα καταλήξει η πρωθυπουργός Theresa May με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ωστόσο το αίτημα του κινήματος δεν φαίνεται να πείθει τη May, η οποία αντιτίθεται σθεναρά στην ιδέα ενός νέου δημοψηφίσματος.
«Δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα. Οι πολίτες ψήφισαν» με ποσοστό 52% στις 23 Ιουνίου 2016 υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ, τόνισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός την Τετάρτη. 

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι, αν και απομένουν μόλις λίγοι μήνες πριν το Brexit, που είναι προγραμματισμένο για τις 29 Μαρτίου 2019, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Λονδίνου και ΕΕ είναι τελματωμένες, καθώς προσκρούουν σε ορισμένα ζητήματα. 

Η ιδέα ενός νέου δημοψηφίσματος έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος τους τελευταίους μήνες, έχοντας πλέον τη στήριξη και πολιτικών προσωπικοτήτων όπως ο πρώην πρωθυπουργός Tony Blair.
Μεταξύ των σημερινών ομιλητών είναι ο δήμαρχος του Λονδίνου καθώς και βουλευτές τόσο των Εργατικών όσο και των Συντηρητικών.

www.bankingnews.gr
το είδαμε ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΟ

Πριν το δημοψήφισμα Βρυξέλλες, ΕΕ, ΜΜΕ, πολιτικοί, καλλιτέχνες, επιστήμονες, λαθρομετανάστες, ομοφυλόφιλοι, παρακμιακοί και κάθε είδους νεοταξικό σκυλί απειλούσαν τους Βρετανούς ότι το νησί θα βουλιάξει, ότι θα καταστραφεί το Συμπαν, ότι η Βρετανία θα απομονωθεί, ότι θα πέσει οικονομική κρίση χωρίς προηγούμενο, ότι το Χόλυγουντ δεν θα θέλει Βρετανούς ηθοποιούς για τις ταινίες του... κι ότι άλλη απειλή μπορείτε να φανταστείτε....

Παράλληλα μέχρι και προβοκάτσια έγινε βάζοντας έναν ανεγκέφαλο να σκοτώσει μια καημένη βουλευτίνα υπέρμαχο του ΟΧΙ στο Brexit...

Οι Βρετανοί αντιστάθηκαν και ψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία το ΝΑΙ στο Brexit...
Μην αυταπατάσθε απο το 52% προς 48% του αποτελέσματος...

Οι βρετανοποιημένοι αλλοδαποί λαθρομετανάστες που επί δεκαετίες μαζεύονται κατά εκατομμύρια στην Μ. Βρετανία ψήφισαν σε ποσοστό άνω του 90% ΟΧΙ στο Brexit...
Φανταστείτε ότι στο Λονδίνο την βρετανική πρωτεύουσα όπου υπερτερούν εδώ και χρόναι οι αλλοδαποί και ειδικότερα οι μουσουλμάνοι το ΟΧΙ πήρε 60%....
Κάτι αναμενόμενο εφόσον μέχρι κι ο δήμαρχος του Λονδίνου είναι βρετανοποιημένος αλλοδαπός!!!!!

Μάλιστα έφθασε στο σημείο να πεί πικραμένος από το αποτέλεσμα ότι καλύτερα θα ήταν να ανεξαρτοποιούνταν το Λονδίνο από την Μ. Βρετανία και να παρέμενε στην νεοταξική Ε.Ε.....

Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι ότι αν εξέλειπαν οι αλλοδαποί απο την Μ. Βρετανία κι αν αληθινά ήταν μια βρετανική κοινωνία κι όχι ένας πολυπολιτισμικός αχταρμάς το Brexit θα λάμβανε άνω του 80%....

Τώρα μετά το δημοψήφισμα κι όσο πλησιάζει η ώρα να εφαρμοστεί το Brexit όλοι οι προαναφερόμενοι (Βρυξέλλες, ΕΕ, ΜΜΕ, πολιτικοί, καλλιτέχνες, επιστήμονες, λαθρομετανάστες, ομοφυλόφιλοι, παρακμιακοί και κάθε είδους νεοταξικό σκυλί) έχουν κυριολεκτικά σκυλιάσει.... και παλεύουν με νύχια και με δόντια να ανατρέψουν την θέληση του βρετανικού λαού...

Η Independent λοιπόν μια από τις ισχυρότερες εφημερίδες της Βρετανίας και πλήρως ελεγχόμενοι από την Νέα Τάξη (κοινώς μυστικές λέσχες και στοές) δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση....

Προσωπικά έχω ένα μεγάλο μπράβο να πω στην πρωθυπουργό Μέι καθώς η ίδια αν και ήταν στο δημοψήφισμα κατά του Brexit, ωστόσο αποδεικνύει ότι έχει βαθιά αίσθηση της δημοκρατίας και σέβεται απολύτως την λαϊκή ετυμηγορία και την εντολή που τις έδωσε ο βρετανικός λαός...

Αλλωστε λόγω του ότι συμμετέχει ενεργά στις διαπραγματεύσεις με την φασιστική ΕΕ, και βλέποντας τις απαράδεκτες πιέσεις που δέχεται, θεωρώ ότι τώρα καταλαβαίνει απόλυτα με τι είδους αποβράσματα συγκατοικούσε όλα αυτά τα χρόνια η Μ. Βρετανία....

Η Μέι αποδεικνύει ότι πολιτικά αποβράσματα όπως αυτά που υπάρχουν στην πατρίδα μας ή στα διπλανά Σκόπια που τα δημοψηφίσματα διακωμωδούνται και οι λαοί λοιδωρούνται από ξενόδουλες κυβερνήσεις, δεν υπάρχουν σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης...

Η Βρετανία λοιπόν και η Ιταλία τελευταία μας δείχνουν τον δρόμο της εθνικής ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειας που μας στερούν καθημερινά τα Ευρωπαϊκά σιχάματα... με την αμέριστη συνεργασία των ντόπιων προδοτών.

Αδέρφια μου Ελληνες πρέπει κάποια στιγμή να το χωνέψουμε....
Τα μπλε λάβαρα με τα κίτρινα αστεράκια πρέπει να κατέβουν από τα δημόσια κτίρια....
Να βγούν από την ελληνική βουλή...
Πρέπει το ξένο συναλλαγματικό γερμανικό, νεοταξικό όπλο που ονομάζεται ευρώ να καταργηθεί ή τουλάχιστον να εξαφανιστεί από την πατρίδα μας....

Δεν είναι κάτι που λέμε με ελαφρά καρδιά ή απλά με επιπολαιότητα....
Είναι κάτι μελετημένο και με υπολογισμένα τα θετικά και αρνητικά του αποτελέσματα...
Και οφείλουμε να ξέρουμε ότι το πρώτιστο αγαθό για τον άνθρωπο είναι η ελευθερία του...
Κι αυτή έχει χαθεί για μας τους Ελληνες...
Και το να βλέπουμε να κυματίζει στην Ακρόπολη και στον Λευκό Πύργο η γαλανόλευκη είναι απλά στάχτη στα μάτια....
Η πατρίδα είναι εξαθλιωμένη, ξεφτιλισμένη και υπόδουλη...
Η δημόσια και ιδιωτική περιουσία μας υποθηκευμένη για εκατονταετίες....
Και πλέον μετά από 8 χρόνια προδοτικής μνημονιακής λαίλαπας με καταστροφή όλων των τομέων της οικονομίας και της κοινωνίας μας αλλά και περιορισμό της εθνικής μας ανεξαρτησίας, απειλείται πλέον στα ίσια και η εθνική μας ακεραιότητα....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.