27 Οκτωβρίου 2018

Φωνάξτε ΟΧΙ στα κλεφτρόνια της Ιστορίας μας

Έρχεται Νέο ΟΧΙ 
Όχι σαν αυτό που έφτιαξε ήρωες το έπος του 40. 
Όχι σαν αυτό που καταγράφηκε στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015 και ερμηνεύτηκε σαν ΝΑΙ στην νέα σκλαβιά στους διαχρονικούς τοκογλύφους – εμπόρους των εθνών. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Πάμε σε αυτά δραματικά που συμβαίνουν στις ώρες μας. 
Τον τούρκο (και πίσω από αυτόν τον Ρώσο) δεν τον τσάντισε τόσο η κατά λάθος ανακοίνωση της πρόθεσης με διατάγματα της επέκτασης της αιγιαλίτιδος από το ΥΠΕΞ, όσο αυτό το παρακάτω γεγονός: 

«Ισραηλινά μαχητικά και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου προσγειώθηκαν στην 110 Πτέρυγα μάχης στην Λάρισα όπου και αναμένεται να "σαρώσουν" το Αιγαίο μαζί με μαχητικά της ΠΑ μέχρι τις 2 Νοεμβρίου.» https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/

Γνωρίζουν ότι η αναβάθμιση της 110 ΠΜ με Αμερικάνικα συστήματα υψηλής εναέριας επόπτευσης βλ.UAV δίνει το προβάδισμα στο ΝΑΤΟ σε συνθήκες παντός καιρού να παρακολουθεί όλα τα Βαλκάνια (βλ. εύφλεκτη περιοχή Σκοπίων, Κοσσόβου, Αλβανίας) αλλά και τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου. 

Αυτό τρομάζει τους τούρκους και τους Ρώσους μεγιστάνες της ενέργειας διότι έχουν άλλα γεωστρατηγικά σχέδια στην περιοχή της Αν. Μεσογείου και του Αιγαίου.

Ότι θα προσπαθήσει να κάνει ο τούρκος τα επόμενα 24ωρα με δήθεν γεωτρήσεις και προκλήσεις, είναι για να μας σπάσει τον «τσαμπούκα» που αποκτήσαμε με τις πλάτες των αμερικάνων. 

Αν ήθελαν να μας βοηθήσουν πραγματικά τα αμερικανάκια δεν θα εξουθένωναν τόσα χρόνια με τοκογλυφικές μεθόδους ένα περήφανο λαό, ούτε θα τολμούσαν να του υφαρπάξουν την ιστορία της Μακεδονίας για να την δώσουν στους σκοπιανούς.

Οι αμερικάνοι με αυτά που μας κάνουν γίνονται υπόλογοι όχι μόνο στην Ιστορία αλλά και στον αδυσώπητο Πνευματικό Νόμο. 

Ας πάμε τώρα στην άλλη πλευρά δηλ. στην πνευματική διάσταση των γεγονότων που είναι και η πιο πραγματική. 
Γέροντα θα γίνει πόλεμος; ρωτήσαμε και πήραμε την απάντηση 
- Κάτι άλλο θα γίνει!!! 

Λίγο πριν ανέβει η ταχύτητα των γεγονότων – εξελίξεων των τελευταίων ημερών και στις 5 Οκτωβρίου μεταφέραμε στους αναγνώστες ένα απλό γεγονός: 
Παρουσιάστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ σε προσκυνητή στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και του είπε 
«έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο», «η Ελλάδα θα σωθεί αν μετανοήσει»

ΚΑΙ μετά από αυτό όπως διαπιστώσαμε άρχισαν να τρέχουν και να ανοίγουν τόσα θέματα που σε λίγο δεν θα τα προλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι. 

Σε αυτόν τον ΛΑΟ που είπε πολλές φορές ΟΧΙ μέσα στην ιστορία των χιλιάδων χρόνων του, δούλεψαν οι αντίχριστοι πολλά χρόνια, ίσως και 250 για να τον εθίσουν στις μέρες μας να λέει μόνο ΝΑΙ . 

Ακούστε λοιπόν και τούτο. 
Αποφάσισαν οι μεγάλοι της γης σε Ανατολή και Δύση να τεμαχίσουν την σημερινή έκταση της τουρκίας και να πάρει ο καθένας το μερίδιο του δίχως να δώσουν νόμιμο μερίδιο στην Ελλάδα που το δικαιούται ιστορικά. 

Για αυτό η Ελλάδα θα πρέπει όχι μόνο να μικραίνει αλλά και να υποταχθεί σε εκβιασμούς και στα προσφυγικά αλλεπάλληλα κύματα. 

Οι προρρήσεις όμως των ΑΓΙΩΝ μας ΠΑΤΕΡΩΝ που προέβλεψαν την διάλυση της τουρκίας προδικάζουν άλλα πράγματα για την τύχη των ισχυρών της γης. 
Η αδικία εναντίον της Ελλάδος κάνει τα τεκτονικά ρήγματα να τρίζουν. 

Από εδώ και πέρα οι σεισμοί και οι έντονες προκλήσεις των τούρκων θα γίνουν μια επώδυνη καθημερινότητα μέχρι να ξεκουμπιστεί «η σάρα και η μάρα και το κακό συναπάντημα» που μας τυραννάει. 

Πριν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Κυρίου μας οι Ρωμαίοι (βλ. σήμερα δυτικοί – τοκογλύφοι) έβαλαν ΛΙΘΟ για να μην κλέψουν οι μαθητές του ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ το Πανάχραντο Σώμα ΤΟΥ.

Όμως έγινε ΣΕΙΣΜΟΣ που κύλισε τον Λίθο και ο ΚΥΡΙΟΣ μας Ιησούς Χριστός Ανεστήθει 
Θα γίνουν άραγε μεγάλοι σεισμοί στο κόσμο και μάλιστα σε περιοχές που κυβερνούν τον κόσμο για να κυλιστεί ο λίθος των μνημονίων της Ελλάδος ώστε να αναστηθεί η πατρίδα μας από την κατάφωρη αδικία; 

Θα γίνουν μεγάλα οικονομικά και τρομοκρατικά κτυπήματα από τα ίδια παιδιά του αντίχριστου συστήματος για να ταρακουνήσουν τα παλαιά και να φέρουν τα δικά τους τα νέα (βλ. σφραγίσματα); 

Οι ΠΑΤΕΡΕΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας τα είπαν όλα. 
Και σήμερα συμβαίνουν εξωφρενικά πράγματα θέλοντας να κτυπήσουν την ίδια την Ορθοδοξία. 
Δεν τους είπαν τους κακομοίρηδες ότι άλλο πράγμα είναι η Αυτοκεφαλία και άλλο πράγμα είναι «κάνω του κεφαλιού μου» 

Οι Ρώσοι εκνευρίστηκαν και κάνουν του κεφαλιού τους απομακρυνόμενοι από το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως. Όλοι οι εκκλησιαστικοί ταγοί είναι νευρικοί γιατί τα έκαναν… μούσκεμα 

Ο Πάπας καραδοκεί και ετοιμάζει τις νέες σταυροφορίες που θα περάσουν πάλι από τα δικά μας τα μέρη προς την ΠΟΛΗ. 
Όμως 
Το 21 και το 40 ήταν το ΕΠΟΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και τελειώνει με το ΕΠΟΣ της ΠΟΛΗΣ 
Γιατί άραγε; 
η ΠΑΝΑΓΙΑ μας σε πολεμιστές του ΕΠΟΥΣ του 40. 
«Και σας λέγω και τούτο ακόμα: 
μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης». 

«1940 ¨Το ακόλουθο επεισόδιο συνέβηκε στόν Καλαμά, τις πρώτες μέρες της ιταλικής εισβολής, όταν ακόμα οι φασίστες νόμιζαν πως τίποτε δεν μπορούσε να σταματήσει την προέλασή τους. 

Ένα μικρό μας τμήμα, κατατσακισμένο από την κούρασι, άυπνο μέρες ολόκληρες, είχε μαζευτεί σ’ έναν καλαμώνα της αριστεράς όχθης τού ποταμού γιά νά ξαποστάσει λίγες ώρες. 
Οι άνδρες λαγοκοιμόνταν, μα πετάχθηκαν ξαφνικά στο άκουσμα μιας παράξενης, υπερκόσμιας φωνής. 

Καί είδαν τότε, μέσα στο σκοτάδι που τους περιτριγύριζε, μιάν αχνή οπτασία, μιά γυναίκα με πονεμένη μορφή, μα που το πρόσωπό της αχτινοβολούσε από μιά υπερκόσμια χαρά. 
Την γνώρισαν αμέσως, αν και ποτέ δεν την είχαν ξαναδεί: 
ήταν η Παναγία, που τους μιλούσε: 
«Τούτο εδώ είναι το ακρώτατο σημείο όπου θα φτάσουν οι αντίχριστοι. Από εδώ και πέρα, τίποτε δεν θα σταματήσει τη φυγή τους. Και σας λέγω και τούτο ακόμα: 
μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης». 
Και το όραμα εξαφανίστηκε. Την επομένη, άρχιζε η αντεπίθεσίς μας, οι Ιταλοί ξαναπερνούσαν τον Καλαμά άρον-άρον και η φυγή τους από τότε δεν έχει σταματημό.» 

(«Με τη βοήθεια του Θεού θα επικρατήσει το δίκαιον μας», εφ. Η Νίκη, 19-4-41. Σύγχρονη δημοσίευση, στο λεύκωμα του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου: Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ’40, σελ.146, με τον τίτλο «Φωνή υπερκόσμια»). http://yiorgosthalassis.blogspot.com/ 

Γιατί η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ είπε: «μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης». 
Το λέει ολοκάθαρα και το στηρίζει ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 
«Ναὶ ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος· 
τοῦτο τὸ ἔργον ἐκληρώθη αὐτῷ· 
αὕτη ἦν ἡ ἀποστολὴ αὐτοῦ·
αὕτη ἡ κλῆσις αὐτοῦ ἐν τοῖς ἔθνεσιν· 

μαρτύριον ἡ ἐθνικὴ αὐτοῦ ἱστορία· μαρτύριον ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ· μαρτύριον ἡ κλίσις αὐτοῦ· μαρτύριον αἱ εὐγενεῖς αὐτοῦ διαθέσεις· μαρτύριον ἡ παγκόσμιος ἱστορία·» 

(Από κείμενο τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου γιὰ τὸν κοσμοϊστορικὸ ῥόλο τῶν Ἑλλήνων, ἰδίως ἐν σχέσει μὲ τὴν διάδοσιν τοῦ Εὐαγγελίου) 
Φωνάξτε ΟΧΙ στα κλεφτρόνια της Ιστορίας μας 
Τα έγκατα της ποτισμένης με αίμα γης μας τρίζουν μαζί με τα κόκαλα των προγόνων μας και το φωνάζουν. 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.