Τελευταίες αναρτήσεις

30 Οκτωβρίου 2018

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Γράφει ο Αμφικτύων

Τιμή και Δόξα στους αθάνατους ηρωικούς νεκρούς μας. Κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στο μνήμα και στην μνήμη τους και τους υποσχόμεθα ότι δεν θα αφήσουμε την πατρίδα μας να υποδουλωθεί σε κανέναν κατακτητή με στρατιωτική στολή ή με πολιτική, ούτε να μικρύνει.

Η Μακεδονία μας είναι και θα μείνει εσαεί Ελληνική.
Δίνουμε όρκο η Ελλάδα μας να ελευθερωθεί από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες. Τους προδότες τους καταστροφείς, καθώς και τους κλέφτες της Πατρίδος μας μια ημέρα θα τους στήσουμε στο εδώλιο της δικαιοσύνης.

Οσάκις η πατρίς μας μεγαλούργησε το οφείλει στην ένωση της σε κοινό σκοπό, σε ένα όραμα και προ παντός στην πράξη. Η Μεγάλη Ιδέα ζει και ποτέ δεν πέθανε στο Ελληνικό Έθνος. Μόνο αλλάζει στόχους και τακτική, η στρατηγική όμως παραμένει η ίδια. Οπλή μας το πνεύμα και η ανδρεία, η πένα και το σπαθί. Ελλάδα και Ελληνισμός είναι παντού, όλος ο πλανήτης είναι χώρος που φθάνουν οι Ελληνικές ιδέες και αξίες και δονούν τις ψυχές όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκεύματος, πολιτικών ή φιλοσοφικών πεποιθήσεων. Είναι η αληθινή δημοκρατία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι πανανθρώπινες αξίες, οι τέχνες, τα γράμματα, οι επιστήμες και ο Πολιτισμός.

Είναι ο χώρος που ζει και μεγαλουργεί η Ελληνική Ομογένεια και οι ωκεανοί και οι θάλασσες που αυλακώνουν οι Έλληνες Αργοναύτες και τα Ελληνικά πλοία.

Σκοπός μας λοιπόν σήμερα είναι η συνένωση του Ελληνισμού, η επιβίωση της πατρίδος μας από τους εξ ανατολών και όχι μόνον εχθρούς. Είναι η εξασφάλιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και εδαφικής μας ακεραιότητος που απειλούνται από εχθρούς και άσπονδους φίλους.

Το πολιτικό μας σύστημα- ιδία από την μεταπολίτευση ως σήμερα- απεδείχθη κατώτερο των περιστάσεων και έφερε την πατρίδα μας στο χείλος του γκρεμού υπό κατοχήν των δανειστών. Άμεσος στόχος μας να ελευθερωθεί από τον οικονομικό ζυγό και τα εξευτελιστικά μνημόνια. Η παρτίδα μας δέχεται μια πολλαπλή και συνδυασμένη επίθεση σε όλα τα μέτωπα (στρατιωτικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, ιδεολογικό κλπ) αλλά το σπουδαιότερο θεωρώ την επίθεση στην ανώτατη και κατώτερη παιδεία με τις ορδές των αναρχικών, τα αντεθνικά και αναληθή βιβλία, από παραχαράκτες καθηγητές και της πολιτείας την συμπαιγνία.

Είναι ώρα να ορθώσουμε το ανάστημα μας στους ισχυρούς της γης και να ζητήσουμε τον δέοντα σεβασμό και την δικαιοσύνη που μας αρμόζει για αυτά που το ιστορικό και ένδοξο έθνος μας τους έδωσε και συνεχίζει να τους δίνει αφιλοκερδώς με το πνεύμα των σοφών του και με το αίμα των παιδιών του.

Είναι καιρός να τους πούμε ότι η φυλή μας δεν ανέχεται άλλες γενοκτονίες διότ την οδήγησαν στο χείλος της εξαφάνισης, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.

Είναι καιρός να εξακτινώσουμε και πάλι το ζήδωρον και οικουμενικό Ελληνικό Πνεύμα, να αντιμετωπίσουμε τα νέα κύματα της βαρβαρότητος, σκοταδισμού, θεοκρατικού φανατισμού, άγριας εκμεταλλεύσεως των πολλών από λιγοστούς, της καταστροφής της φύσεως από τους σημερινούς χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους αυριανούς κ.α. Αντί λοιπόν να εξάγουμε την επαιτεία και να εισάγουμε μεταναστευτικές ροές που καταστρέφουν τις σημερινές και τις επόμενες γενιές να εξάγουμε πολιτισμό και τον σύγχρονο φιλοσοφικό στοχασμό.

Για να σωθεί η πατρίς κάθε Έλληνας (ελλαδίτης και ομογενής) και φιλέλληνας πρέπει να ενεργοποιηθεί και όλοι ενωμένοι με νέα ηγεσία να βαδίσουμε μπροστά.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 1940
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

Αμφικτύων
28/10/2018

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών 
http://amphiktyon.blogspot.com/Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.