24 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ Κ.Α.Σ.Α ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Κόμμα Ανέργων – Συνταξιούχων – Απόρων)

Αναζητείται ο χρηματοδότης…
Στην “πυρά” Τσίπρας – Μητσοτάκης για Συμφωνία Πρεσπών και περικοπή συντάξεων...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Η Ελλάδα είναι μια χώρα υπό την γερμανική κατοχή και υπό την αμερικανική επιμέλεια! Όλα τα εξαγγελθέντα μέτρα από τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, πρέπει να τεθούν υπόψη των τοκογλύφων – δανειστών “εταίρων” μας και “συμμάχων” μας, προκειμένου να τύχουν της εγκρίσεώς τους ή όχι! Άρα, τίποτε από όσα ακούσατε στη ΔΕΘ δεν είναι οριστικό! Αφού, Τσίπρας και Μητσοτάκης διεκδικώντας την ψήφο του ελληνικού λαού, λένε μονίμως ψέματα. Αυτό άλλωστε, είναι σε όλους γνωστό!

Ωστόσο, η πραγματικότητα γι΄ αυτούς - στις προσεχείς εκλογές - θα είναι πολύ σκληρή και θα την διαμορφώσουν: Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που η ΝΔ “προετοίμασε” και ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε, βάζοντας πολύ βαθιά το μαχαίρι στη ραχοκοκαλιά της αρτιμέλειας της εδαφικής μας υπόστασης, που προσδοκούν επί των ημερών τους η Ελλάς θα ορίζεται από τη Λαμία μέχρι τα Κύθηρα, και η περικοπή των συντάξεων!

Δεμένος χειροπόδαρα ο λαός με τη Συμφωνία των Πρεσπών, και με υπογραφή Παυλόπουλου…
 
Για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών έχουμε γράψει πάρα πολλά και δεν χρειάζεται να αναλωθούμε εκ νέου σε πολλές αναλύσεις!

Θα πρέπει, ωστόσο να συγκρατήσουμε:
Τα όσα αναφέρουν οι Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι για λαϊκή κατανάλωση, για την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, προκειμένου να αποκομίσουν – οι ίδιοι και τα κόμματά τους - θετικά εκλογικά αποτελέσματα! Δεν νοιάζονται για την ακεραιότητα της Πατρίδος, δεν ενδιαφέρονται για την ευημερία του λαού της! Δεν θα θυσιαστούν ΠΟΤΕ υπερασπιζόμενοι Πατρίδα και ελληνικό λαό! 

Γι΄ αυτό, επί του πρακτέου η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών δεν βρίσκεται στα δικά μας χέρια! Από τη στιγμή που η ελληνική Πολιτεία, δηλαδή το ελληνικό Κράτος, δεν έχει πλέον καμιά μα καμιά αρμοδιότητα – άσκηση Εξουσίας επί του θέματος!

Το ζήτημα βρίσκεται ΜΟΝΟ στην πλευρά των Σκοπίων! Γι΄ αυτό και οι φασιστικές παρεμβάσεις του Ντόναλντ Τραμπ και της Άγκελα Μέρκελ υπέρ της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα που πραγματοποιείται στα Σκόπια στις 30 Σεπτεμβρίου 2018!

Εάν τα Σκόπια έχουν θετικό αποτέλεσμα στο προσεχές δημοψήφισμα, τότε η Βουλή τους κυρώνει χωρίς καθυστέρηση τη Συμφωνία των Πρεσπών και ολοκληρώνοντας όλες τις άλλες διαδικασίες, το θέμα διεθνώς καθίσταται λήξαν και η ελληνική Βουλή θα ψηφίσει ΝΑΙ κατά πλειοψηφία, σε μια “στημένη” διαδικασία! Στην αντίθετη περίπτωση, θα θεωρηθεί ότι η Ελλάδα δεν τηρεί διεθνείς συμφωνίες και θα υπάρχουν σκληρά μέτρα από τους ξένους επικυρίαρχους της Ελλάδος!

Έτσι, μετά από το θετικό αποτέλεσμα – για τα Σκόπια – του δημοψηφίσματος, άμεσα αρχίζουν οι ενταξιακές συζητήσεις των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ! Με το όνομα “Μακεδονία” βεβαίως και όχι με το “Βόρεια Μακεδονία”, που θέλουν Τσίπρας και Μητσοτάκης να πιστέψουμε ότι θα ισχύει!

Άλλωστε, πρόσφατα και ο Τραμπ και η Μέρκελ αναφέρονται σε “Μακεδονία” και όχι σε “Βόρεια Μακεδονία”!
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, το μέγεθος της Προδοσίας, την οποία συνυπόγραψε κι ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος και με τα δυο του χέρια;

Αντιλαμβάνεστε γιατί δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα δημοψήφισμα, αφού θα είναι εκ των ων ουκ άνευ; 

Ασύστολα ψεύδη τα περί ακύρωσης της περικοπής των συντάξεων… 

Πάμε τώρα στην περικοπή των συντάξεων…

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δυο πολιτικά γερασμένοι άεργοι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι στη ΔΕΘ έδειξαν όλο το “μεγαλείο” της πολιτικής τους ταρίχευσης! Που περικλείει – σχεδόν – στο σύνολό του το σημερινό πολιτικό Σύστημα (πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστών, ηγεσίες σωμάτων Ασφαλείας και Στρατού)!

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ως γνήσιος και αιώνιος ψεύτης, ως ένας λαοπλάνος του αισχίστου είδους, έταξε για άλλη μια φορά “λαγούς με πετραχήλια” προς τον αποσβολωμένο ελληνικό λαό! Με αποκορύφωμα την προσπάθεια αναστολής των περικοπών των συντάξεων, που απορρέουν από το νόμο Κατρούγκαλου και ο οποίος τίθεται σε ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2019! Χωρίς ακόμη να έχει λάβει την έγκριση των τοκογλύφων – δανειστών “εταίρων” μας, την οποία εκλιπαρεί γονυπετής, προκειμένου να μην συντριβεί αυτός και το κόμμα του στις προσεχείς εκλογές!

Αλλά, οι συνταξιούχοι της χώρας μας, οι οποίοι αριθμούν 2,5 εκατομμύρια στο σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, πρέπει να γνωρίζουν ότι, και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν και ομιλούν μόνο για αναστολή (όχι παραπάνω από 6 μήνες) της ήδη υπογραφείσας συμφωνίας των περικοπών των συντάξεων! Οι οποίες φτάνουν τα 3,2 δις ευρώ! Αφού η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τις ψήφισε με το νόμο του Μεσοπρόθεσμου και η όποια αναστολή, εναπόκειται μόνο στα “χέρια” των τοκογλύφων – δανειστών “εταίρων” μας, που δεν δείχνουν μέχρι αυτή τη στιγμή καλή διάθεση, της όποιας αναστολής του εγκληματικού αυτού μέτρου!

Όμως, και στην καλύτερη των περιπτώσεων μιλάμε για 6μηνιαία αναστολή των περικοπών των συντάξεων! Όχι για ακύρωση! Όπερ σημαίνει, ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούν να ξεγελάσουν τους συνταξιούχους, αφού μέλημά τους είναι πως δεν θα σκάσει αυτή η ωρολογιακή βόμβα στα χέρια τους και όχι το συμφέρον των συνταξιούχων, τις συντάξεις των οποίων, ήδη έχουν πετσοκόψει (κατά 50-60%), η προηγούμενη κυβέρνηση (Σαμαρά – Βενιζέλου) και η σημερινή (Τσίπρα – Καμμένου)! 

Ειδικότερα για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποδεικνύεται πως εκτός από ψεύτης και λαοπλάνος, είναι και ένας πολιτικός πάρα πολύ σκληρός και αναίσθητος! 

Που κυριαρχείται από απάνθρωπα αισθήματα, εξ ου και η δήλωσή του στην ομιλία του στην ΔΕΘ, όταν ισχυρίστηκε: 
«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος»!

Ας γνωρίζουν λοιπόν, οι συνταξιούχοι – ψηφοφόροι ότι, ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα παραπάνω, τα οποία θα είναι το διαπραγματευτικό του χαρτί στην Κομισιόν, προκειμένου να πάρει την 6μηνιαία αναστολή των περικοπών των συντάξεων, αφού πρώτα ενημερώθηκε από το υπουργείο Εργασίας πως, οι άνω των 70 ετών συνταξιούχοι αποτελούν το 60% επί του συνόλου των 2,5 εκατομμυρίων συνταξιούχων (σ.σ. αποκάλυψη του Εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών)! 

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα φραγμό στην παραπληροφόρηση…

Στο πεδίο της παραπληροφόρησης, αυτή η κυβέρνηση της απολύτου υποταγής στους τοκογλύφους – δανειστές “εταίρους” μας και “συμμάχους” μας, έβαλε στο παιχνίδι και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων!

Το οποίο προ ολίγων ημερών μας “ενημέρωνε” ότι, οι “Θεσμοί” θεωρούν βιώσιμο το ασφαλιστικό μας σύστημα κι ως εκ τούτου σκέπτονται να προχωρήσουν στην ακύρωση του μέτρου της περικοπής των συντάξεων!

Και “πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις”, η Κομισιόν διέψευσε τις γκεμπελικές αυτές ειδήσεις! Μιλάμε για μια μαφιόζικη πολιτική, των πεμπτοφαλαγγιτών των Συστημικών ΜΜΕ, που τρομάζει πάρα πολύ!

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ανάπτυξη με αυτούς… 

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ, η Ελλάδα μεταξύ 34 χωρών κατατάσσεται πρώτη, ως προς τα φορομπηχτικά μέτρα, τα οποία επιβάλλει στους πολίτες της!

Αυτό σημαίνει, ανύπαρκτες επενδύσεις, περιορισμένα εισοδήματα, λιγότερες αποταμιεύσεις, λιγότερη κατανάλωση, φοροαποφυγή και αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα 5,5 δις ευρώ, από την αρχή του 2018 των ιδιωτών έναντι του δημοσίου!

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι, τεχνηέντως η οικονομία της Ελλάδος έχει οδηγηθεί σε κατεύθυνση ανούσιας φοροεισπρακτικής πολιτικής, γιατί απλούστατα το επιβάλλουν οι τοκογλύφοι – δανειστές “εταίροι” μας και “σύμμαχοί” μας (σ.σ. Θεσμοί κατά τη Μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), και το υλοποιούν οι εκάστοτε κυβερνητικοί εσωτερικοί παράγοντες! 

Συντάξεις: Η διαχρονική αλλοπρόσαλλη γάγγραινα του εκάστοτε κόμματος Εξουσίας… 

Το πρόβλημα των συντάξεων, τεχνηέντως, σε τούτη τη χώρα των “θαυμάτων” έγινε διαχρονικά περίπλοκο, με τη δημιουργία πολλών ασφαλιστικών ταμείων! Με συνέπεια να δημιουργούνται πολλά διοικητικά συμβούλια αργόσχολων και αργόμισθων κομματικών στρατών, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των ταμείων, το οικονομικό όφελος των μελών αυτών των συμβουλίων και της προπαγανδιστικής διάθεσης υπέρ του κόμματος που τους εξυπηρετούσε!

Οι συντάξεις στην Ελλάδα ήταν πάντα το μπαλαντέρ των Μνημονιακών κυβερνήσεων σε ένα σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και άγρας ψήφων! Προκειμένου να αγωνιούν για τη σύνταξή τους οι συνταξιούχοι και επί της ουσίας να μην αντιδρούν αποδεχόμενοι τη ρήση “και πάλι καλά” που μας άφησαν κάτι!

Σήμερα, που τα κόμματα Εξουσίας παρ΄ ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των συνταξιούχων και δεν μπορούν πλέον να τους άγουν και να τους φέρουν, οι κομματικοί συνδικαλιστικοί φορείς των εναπομεινάντων ασφαλιστικών Ταμείων, προσπαθούν έντρομοι να ανταπεξέλθουν της οργής των απόμαχων της ζωής, με ασύστολα ψεύδη και ατέρμονες υποσχέσεις!

Όμως, “ο κόμπος έφτασε στο χτένι”...

Η υπομονή τελείωσε, γιατί η νέα περικοπή των συντάξεων ισοδυναμεί με την αυτοχειρία των συνταξιούχων και των μελών που συντηρούνται από αυτήν την πενιχρή εναπομείνασα πλέον σύνταξη!

Η νέα περικοπή των συντάξεών τους, θα σημάνει τον αργό τους θάνατο, αυτόν που προανήγγειλε στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας...

Βλέποντας τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια τους οι συνταξιούχοι της χώρας μας, σε καφενεία, στα πεζοδρόμια, στις ουρές των τραπεζών, οργίζονται και αυτή η υπερχειλίζουσα οργή αναζητά κάποιον Έλληνα, για να τους οργανώσει κατά αυτής της καθεστωτικής πολιτικής κάστας…

“Γεννιέται” κόμμα συνταξιούχων;

Αφουγκραζόμενοι αυτήν την δικαιολογημένη οργή των συνταξιούχων, διαπιστώνουμε για πρώτη φορά την διάθεσή τους να οργανωθούν, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δίκια τους!

Όχι βέβαια, με κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα Εξουσίας! Αλλά, δημιουργώντας το δικό τους κόμμα! Το κόμμα των συνταξιούχων, των ανέργων, των απόρων! 

Ξέρουν, ότι αυτό το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο, αλλά η προσπάθεια όπως πληροφορούμεθα έχει ήδη ξεκινήσει! 

Σε μια τέτοια συνάντηση μου ζητήθηκε και παραβρέθηκα! Σε μια σοβαρή συζήτηση, με σοβαρούς ανθρώπους! Εκεί ανακοινώθηκε και η σκέψη, ο νέος αυτός πολιτικός φορέας – εάν λάβει σάρκα και οστά - να φέρει το όνομα Κ.Α.Σ.Α.! 
Δηλαδή, “Κόμμα Ανέργων – Συνταξιούχων - Απόρων”! 
Ένα κόμμα που θα πει στους τοκογλύφους – δανειστές “εταίρους” - “συμμάχους” μας, άντε στα τσακίδια… 

Και είναι σίγουρο, ότι η δημιουργία του Κ.Α.Σ.Α θα “θάψει” όλο το εθελόδουλο σημερινό πολιτικό Σύστημα, αφού είναι σίγουρο ότι θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα! 

Πιστεύουμε πως, μόλις τα εθελόδουλα πολιτικά σημερινά κόμματα, διαβάσουν το σημερινό μου άρθρο, θα ιδρώσουν τόσο, ωσάν να έχουν 40 πυρετό! Και τα ρίγη του τρόμου θα διαπεράσουν το σαθρό κορμί τους! 

Αναζητείται ο χρηματοδότης…

Είναι δεδομένο, πως για τη δημιουργία αυτού του εγχειρήματος απαιτούνται πρωτίστως χρήματα…
Για να αγοραστεί τηλεοπτικός χρόνος για την προβολή του φορέα… Για να νοικιαστούν και για να επανδρωθούν γραφεία προκειμένου να στελεχωθεί το κόμμα…

Έτσι – όπως διαπίστωσα – αναζητούν κάποιον Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος έχει “πληγωθεί” κι εκείνος επιχειρηματικά από το νεοταξικό – νεοφιλελεύθερο πολιτικό Σύστημα των Μνημονιακών κυβερνήσεων… 

Αναρωτιούνται λοιπόν, αν θα υπάρξει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ να χρηματοδοτήσει αυτόν τον πολιτικό φορέα για να σωθεί η Πατρίδα και ο λαός της;

Θα πετύχει ένα τέτοιο πολιτικό εγχείρημα; 

Εδώ βρίσκεται το μεγάλο ερώτημα: 
Θα μπορέσει τελικά να γίνει πραγματικότητα το κόμμα Κ.Α.Σ.Α; 
Θα βρεθεί εκείνο το “όπλο” για να “πολεμηθούν” οι σημερινοί, αλλά και οι αυριανοί κυβερνώντες, οι οποίοι έχουν παραδώσει τα “κλειδιά” της Ελλάδος σε ξένους δυνάστες;
Εάν πραγματοποιηθεί η ίδρυση του Κ.Α.Σ.Α είναι σίγουρο πως:

Θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα και η Ελλάς να αποφασίζει τα του Οίκου της και όχι για κάθε νομοθετική ρύθμιση, να πρέπει να παίρνει την άδεια των “Θεσμών”!


Θα μπορέσουν να εξαλείψουν το επονείδιστο δημόσιο χρέος, που συνεχώς αυξάνει (σ.σ. η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το παρέλαβε στα 303 δις και το έχει εκτινάξει στα 345 δις ευρώ)!

Αλήθεια, που πήγαν όλα αυτά τα δις ευρώ από την παραχώρηση σε ξένους, των αεροδρομίων, των λιμανιών, των εθνικών οδών, των τηλεπικοινωνιών, της ΔΕΗ και πολύ σύντομα της ΕΥΔΑΠ; Πού θα πάει ο τεράστιας αξίας ορυκτός μας πλούτος;

Εδώ που φτάσαμε, θα πρέπει να αντιληφτούν όλοι οι συνέλληνες, πως το σημερινό πολιτικό Σύστημα είναι μια μαφία ανθρώπων, που ενεργεί κατά των συμφερόντων της Πατρίδος και του λαού της και μόνο με ένα πολιτικό ηλεκτροσόκ σώζεται ο κλινικά ασθενής, που λέγεται Ελλάς! 

Ας γίνει πεποίθηση σε όλους μας, ότι δεν υπάρχει ελπίδα με αυτό το πολιτικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος συνηγορεί σε όλες τις εγκληματικές και προδοτικές αποφάσεις της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Μόνο ένα παλλαϊκό πολιτικό κίνημα σαν το Κ.Α.Σ.Α μπορεί να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα της Πατρίδος μας! Με ρήξη και ανατροπή του σημερινού σαθρού – καλοβολεμένου πολιτικού Συστήματος…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.