29 Αυγούστου 2018

ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ENERGA - ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΦΛΩΡΟΥ

Κατ΄ αποκλειστικότητα 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός Αναλυτής - Αρθρογράφος 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Ο Αριστείδης Φλώρος με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε ποινή καθείρξεως 21 ετών και του επιδικάστηκε χρηματική ποινή ενάμιση εκατομμυρίων ευρώ, για το σκάνδαλο Energa – Hellas Power (εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος! 

Αλλά προχτές, ο Αριστείδης Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος για “λόγους υγείας”, αφού προσκόμισε στο Δικαστικό Συμβούλιο σχετική βεβαίωση του Κέντρου Πιστοποιήσεως Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α)! Το οποίο τον έκρινε ανάπηρο σε ποσοστό 70%! Έτσι, μη έχοντας άλλη δυνατότητα το Δικαστικό Συμβούλιο προχώρησε στην ελευθερία του καταδίκου!

“Πόλεμος” κυβερνητικών στελεχών και δικαστικής Εξουσίας…

Αυτή η “ελευθερία” του καταδίκου Αριστείδη Φλώρου, σηματοδότησε “πόλεμο” μεταξύ της υπουργού Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφης Αχτσιόγλου και του δικαστικού Σώματος! Η κ. Αχτσιόγλου ζητάει να ελεγχθεί η απόφαση αποφυλάκισης του καταδίκου Αριστείδη Φλώρου!

Επίσης, ο Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε επίθεση με ακατανόμαστες φράσεις! Ο δε υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ζητάει το βούλευμα της απόφασης αποφυλάκισης! 

Ωστόσο, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σήκωσε το “γάντι” από τις κυβερνητικές κραυγές και εξέδωσε καταπελτώδη ανακοίνωση στις 27 Αυγούστου και ούτε λίγο ούτε πολύ, κατακεραυνώνει τα κυβερνητικά στελέχη για φαρισαϊσμό και υποκρισία, αναφέροντας ότι εφάρμοσαν τις ευνοϊκές διατάξεις του Νόμου του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης ΝίκουΠαρασκευόπουλου! Δηλαδή, της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Τους καλεί επίσης, να αναζητήσουν για το πώς εκδίδονται τα πιστοποιητικά αναπηρίας! 

Ο Νίκος Νικολόπουλος έφερε το σκάνδαλο στη Βουλή…

Τις παραδοξότητες του σκανδάλου της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, έφερε στην Βουλή των Ελλήνων με ερώτησή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος!

«... Φαίνεται όμως ότι οι απλοί πολίτες δεν έχουν “το κοκαλάκι της νυχτερίδας” που έχουν οι εγκληματίες της ENERGA που καταχράστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, υπό την ανοχή (στα όρια της προστασίας) της Πολιτείας. Φαίνεται ότι η αδυναμία των απλών Πολιτών να έχουν συνηγόρους πρωτοκλασάτα στελέχη προηγούμενων Κυβερνήσεων δεν τους έδωσε τις απαραίτητες νομικές άμυνες για να πέσουν στα ελαφριά.

Αποκορύφωμα όμως της σκανδαλώδους αντιμετώπισης των εγκληματιών της ENERGA η αποφυλάκιση για λόγους υγείας του Αριστείδη Φλώρου.

...Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας μετά την γνωστοποίηση της παραπάνω είδησης το διαδίκτυο εξερράγη από αγανάκτηση. Οι Πολίτες εμβρόντητοι διαπιστώνουν ότι ένας κατηγορούμενος για σοβαρότατα εγκλήματα, ένας κατηγορούμενος που έγινε γνωστός για την χλιδάτη ζωή στην Μύκονο και τα πάρτι με αμέτρητο αριθμό καλεσμένων (όλα με τα χρήματα που είχε καταχραστεί από το Δημόσιο) έκανε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ και έγινε αμέσως δεκτή. Ένας κατηγορούμενος που έχει κριθεί πρωτόδικα ένοχος για κατάχρηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από το Δημόσιο και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας. Ένας κατηγορούμενος που είχε νομική εκπροσώπηση από τους πλέον έμπιστους ανθρώπους του πρώην Πρωθυπουργού, γεγονός που δημιούργησε επανειλημμένα ερωτηματικά ως προς την σχέση αυτή και την εύνοια που απολαμβάνει ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος από τις Δικαστικές αρχές.

Η δημοσιοποίηση της αποφυλάκισης του κ. Φλώρου για λόγους υγείας, επειδή κρίθηκε ανάπηρος με πλέον του 67% ποσοστού αναπηρίας, δημιούργησε τεράστια ερωτηματικά. Ιδίως από όσους έχουν εμπειρία από τα ΚΕΠΑ. Αναρωτιούνται όλοι πως είναι δυνατόν, με ένα χαρτί από Δημόσιο γιατρό, χωρίς να επιληφθούν επιτροπές με αρμόδιους γιατρούς που θα εξετάσουν με μεγάλη προσοχή τον ασθενή, να χαρακτηρίζεται ανάπηρος κατά 67% ο κ. Φλώρος, γεγονός που τον οδηγεί σε αποφυλάκιση. Η Κοινή γνώμη βουίζει ότι το χαρτί του γιατρού δόθηκε χωρίς να έχουν γίνει οι κατάλληλες εξετάσεις, επιδεικνύοντας μεγάλη εύνοια στον καταδικασμένο για την μεγάλη απάτη κ. Φλώρο και εσείς οφείλετε να βεβαιώσετε ή να διαψεύσετε αυτές τις απόψεις.

Βουίζει η Κοινή Γνώμη ότι η Δικαιοσύνη είναι εξαιρετικά ελαστική στους διάσημους και στους πλουσίους όταν τίθεται θέμα υγείας ως προϋπόθεση ευνοϊκής μεταχείρισης αυτών. Μάλιστα ορισμένοι χαρακτηρίζουν τους αμφισβητούμενους “λόγους υγείας” ως τον «κλειδί αποφυλάκισης» καθώς δίνει την ευχέρεια σε δικαστές να παρακάμψουν την κρίση της Δικαιοσύνης περί καταδίκης τους και μη χορηγήσεως ανασταλτικού επί της εφέσεως αποτελέσματος και να απελευθερώσουν εγκληματίες, δημιουργώντας ένα παραδικαστικό κύκλωμα στην διάθεση των ισχυρών και εσείς οφείλετε να βεβαιώσετε ή να διαψεύσετε αυτές τις απόψεις.

Και πέραν όλων των ανωτέρω ο κ. Φλώρος, με την αποφυλάκισή του, έχει κάθε ευχέρεια να επανέλθει στον επιχειρηματικό στίβο και να εφαρμόσει και πάλι, ανεμπόδιστος, τις εξαιρετικές επιχειρηματικές του γνώσεις στην λεηλασία δημοσίου χρήματος. Κανένα εμπόδιο δεν υφίσταται σε εγκληματίες του λευκού κολάρου να επανέρχονται θριαμβευτές και να “επιχειρούν” και πάλι για την εξαπάτηση του Δημοσίου και εσείς οφείλετε να βεβαιώσετε ή να διαψεύσετε αυτές τις απόψεις»!
(σ.σ. το απόσπασμα Νικολόπουλου από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ntokoumenta.gr)

Καυτά ερωτήματα Νικολόπουλου…

Μερικά από τα ερωτήματα που θέτει με την ερώτηση στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Βουλευτής Αχαΐας είναι τα παρακάτω: 
  • Να μας γνωρίσετε ποιο όργανο έλαβε την απόφαση αποφυλάκισης του κ. Φλώρου, με βάση ποιες διατάξεις και ποια πρόσωπα το συνιστούσαν αυτό! 
  • Να μας γνωρίσετε ακριβώς την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να διαπιστωθεί η κατά 67% αναπηρία του κ. Φλώρου, πότε εξετάσθηκε, από ποιους γιατρούς, ποιες επιτροπές συνεδρίασαν και πότε για να εξετάσουν την υπόθεση, με ποια απόφαση ιατρικής επιτροπής εγκρίθηκε η αναπηρία του και με ποια ακριβώς αιτιολογία! 
  • Να μας γνωρίσετε σε πόσες υποθέσεις έχουν απελευθερωθεί κρατούμενοι με αιτιολογία “λόγους υγείας” τα τελευταία 5 χρόνια! 
  • Να μας γνωρίσετε εάν ο κ. Φλώρος (και κάθε άλλος εγκληματίας ανάλογων εγκληματικών πράξεων) έχει δικαίωμα να επιχειρήσει και πάλι, από την ώρα που έχει διαπιστωθεί ότι χρησιμοποίησε την εταιρεία του για να καταληστέψει το Δημόσιο και να εξαπατήσει τους πελάτες!
Η μεγάλη αποκάλυψη της Ελεύθερης Ώρας…

Σήμερα η Ελεύθερη Ώρα, πιστή στις μεγάλες αποκαλύψεις, σας παρουσιάζει το έγγραφο γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης της αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου, από τη διεύθυνση Ιατρικής Αξιολόγησης του υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ/ΚΕΠΑ Τοπικής Μονάδας Υγείας Νικαίας!

Η ημερομηνία που φέρει το έγγραφο είναι η 5η Ιουνίου 2018, αλλά η ημερομηνία με την οποία χορηγείται το παρόν για κάθε νόμιμη χρήση, είναι η 25η Αυγούστου 2018 (;;;)! Στο έγγραφο αναφέρεται επί λέξει:

Στον ανωτέρω αναφερόμενο (σ.σ. Αριστείδη Φλώρο) μετά από αξιολόγηση από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή, διαπιστώθηκαν οι παρακάτω παθήσεις κατά βαθμό και βαρύτητα:
  • Υποτροπιάζουσα καταθλιπτική διαταραχή! 
  • Κρίσεις Ε υπό αντί Ε φαρμακευτική αγωγή! 
  • Σύνδρομο άπνοιας – υπόπνοιας στον ύπνο με δείκτη 62 υπό C – PAP!  
  • Ήπιο αποφρακτικό σύνδρομο
Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι το συνολικό ποσοστό αναπηρίας του ανέρχεται στο 70% κατά ιατρική πρόβλεψη, από 26/4/2018 – 10/4/2020! 

Ποσοστό 35% οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση! 

Ρωτάμε εμείς…

Αμέσως μόλις μας δόθηκε το έγγραφο γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης της αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου, αποταθήκαμε σε καθηγητή της ιατρικής και ο οποίος θέτει τις παρακάτω διαπιστώσεις και ερωτήματα:
  • Υποτροπιάζουσα καταθλιπτική διαταραχή, σημαίνει ότι ο ασθενής την ασθένεια την είχε από πολύ πιο πριν! Άρα καταρρίπτεται ο ισχυρισμός αυτός περί αποφυλάκισης του ασθενούς! Δεδομένου, πως σήμερα με την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος, αρκετοί Έλληνες ενδεχομένως να πάσχουν από καταθλιπτική διαταραχή!  
  • Πώς επιβεβαιώνονται οι καταθλιπτικές κρίσεις; Έγινε εγκεφαλογράφημα ή μαγνητική τομογραφία;  
  • Ο φέρων “δείκτη 62” πρέπει να τυγχάνει αυστηρής νοσοκομειακής περίθαλψης!  
  • Το Σύνδρομο άπνοιας – υπόπνοιας στον ύπνο, μπορεί να προκληθεί και από υπερβολική στεναχώρια, αλλά και από υπερβολική κατανάλωση ποτών!  
  • Εάν ο κατάδικος το έπαθε στον ύπνο του στο κελί, ποιος γιατρός το διαπίστωσε και γνωμάτευσε γι΄ αυτό;  
  • Υπάρχει γνωστοποίηση αναπηρίας του κατάδικου Αριστείδη Φλώρου, από δευτεροβάθμια Επιτροπή και γιατί της γνωστοποίηση φέρεται να έχει υπογράψει διοικητικός διευθυντής του Νοσοκομείου Νικαίας και όχι ιατρός
Βέβαια, στο τέλος της γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης της αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου, αναγράφεται κατά γράμμα:

Κατά της παρούσας γνωμάτευσης μπορείτε να ασκήσετε προσφυγή στην αρμόδια Β/θμια Υγειονομική Επιτροπή μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την κοινοποίηση της παρούσης!

Αναμένουμε τις εξελίξεις μετά τη δημοσίευση αυτού του συγκλονιστικού και αποκαλυπτικού ντοκουμέντου!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.