28 Αυγούστου 2018

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;

Αόρατη και άφωνη η ΝΔ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Γίνεται όλο κι από περισσότερους αντιληπτό, πως η απελευθέρωση την δυο στρατιωτικών μας ήταν μια αισχρή συναλλαγή με τις Μουφτείες της Θράκης μας!

Όπου απλόχερα και χωρίς ίχνος εθνικής συνείδησης, αυτή η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση παραχωρεί στα “δόντια” του Ερντογάν τη Θράκη μας! 

Όταν δεν περνούν, παρά μόνο δυο ημέρες από τη ελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας και στις 16 Αυγούστου 2018 βγαίνει η κυβερνητική ανακοίνωση περί της τοποθετήσεως Τοποτηρητών – Μουφτήδων στην Ξάνθη και την Κομοτηνή!

Ζήτημα που αναδείχτηκε στην πρώτη σελίδα της Κυριακάτικης Ελεύθερης Ώρας την 19η Αυγούστου 2018, με το άρθρο μου: “Η απελευθέρωση των στρατιωτικών με αντάλλαγμα τη Θράκη”!

Και την οποία αισχρή “ανταλλαγή” αποδέχεται με δηλώσεις του και ο Πρόεδρος της “Ενώσεως Κεντρώων” κ. Βασίλης Λεβέντης!

Προβληματικοί οι τοποτηρητές των Μουφτειών Ξάνθης – Ροδόπης…

Ωστόσο, παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις σε αυτό το εθνικό ζήτημα, αλιεύσαμε – για άλλη μια φορά – ένα συγκλονιστικό άρθρο της διαδικτυακής πλατφόρμας kostasxan.blogspot.com με τίτλο: «Προβληματικοί» οι τοποτηρητές των Μουφτειών Ξάνθης – Ροδόπης! 

«Κι ενώ δεν έχει προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή των “αρμοδίων” για τον ορισμό των Τοποτηρητών στις Μουφτείες Ξάνθης και Κομοτηνής, οι εξελίξεις έρχονται να αποκαλύψουν ένα σκοτεινό παρασκήνιο, στο οποίο απαιτείται να τοποθετηθούν οι αρμόδιοι υπουργοί (Κοτζιάς και Γαβρόγλου), αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!

Αρχικά, ο ορισθείς Τοποτηρητής στην Μουφτεία Ξάνθης, Μπιλάλ Καρά Χαλήλ του Μπεχρή, δεν πληροί κανένα κριτήριο από όσα απαιτεί ο νόμος. Φημολογείται ότι έχει απλώς τελειώσει την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Προκειμένου να μην γίνει γνωστή η ανεπάρκεια του συγκεκριμένου Τοποτηρητή τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ διαδίδουν πως ο συγκεκριμένος ιμάμης (Μπιλάλ Καρά Χαλήλ) έχει όλες τις προϋποθέσεις, χωρίς όμως να είναι σε θέση να παρουσιάσουν κανένα απολύτως σχετικό στοιχείο.

Ταυτόχρονα, ο ορισθείς Τοποτηρητής στην Μουφτεία Κομοτηνής, Τζιχάτ Χαλήλ του Μπιλάλ, μέλος οικογένειας ιμάμηδων και Μουσουλμάνων Θεολόγων, έχει “ιστορικό” που δημιουργεί πλείστα όσα προβλήματα στην τοποθέτησή του ως Τοποτηρητή. Οι ιδιαίτερα φιλικές του σχέσεις και απόψεις προς την Τουρκία του Ερντογάν (λάτρης της οικογένειας Ερντογάν), αλλά και η ιδιαίτερα φιλική του συμπεριφορά σε τουρκικά ΜΜΕ, τον καθιστά πρόσωπο λίαν “προβληματικό” ως προς την αντικειμενική του λειτουργία στη θέση του Τοποτηρητή της Μουφτείας Κομοτηνής. Μάλιστα, χθες, υπήρξαν και επίσημες αντιδράσεις στην τοποθέτηση του Τζιχάτ Χαλήλ από πλήθος μουσουλμάνων της Ροδόπης στην είσοδο της Μουφτείας Ροδόπης

Είστε υποτακτικοί των θελήσεων Ερντογάν;
Συναινείτε στη δημιουργία Τούρκο-μουσουλμανικού κόμματος;

Και το πατριωτικό πόρταλ, συνεχίζει, θέτοντας ερωτήματα που χρήζουν άμεσων απαντήσεων:
  • Οι αρμόδιες ελληνικές αρχές δεν γνώριζαν τη γνωστή σε όλους “προβληματική φύση” των δυο συγκεκριμένων προταθέντων ιμάμηδων;  
  • Γιατί τα αρμόδια υπουργεία “παρέκαμψαν” τις καταγεγραμμένες (επί χρόνια) πληροφορίες και επέμειναν στον ορισμό τους, παρά την ανεπάρκεια προσόντων ή την ανεπτυγμένη σχέση με την Άγκυρα;
Οι “κακές γλώσσες” αναφέρουν πως οι δυο συγκεκριμένοι δεν ήταν επιλογή της ελληνικής πλευράς, αλλά πρόταση – απαίτηση της Τουρκίας και του ίδιου του Ερντογάν…

Κάτι τέτοιο φυσικά, δημιουργεί πλείστα όσα παρεπόμενα ερωτήματα για την ποιότητα πολιτικής που ασκείται από την ελληνική πλευρά και, ιδιαίτερα, για την πολιτική της “κότας” η οποία επανεισάγεται (μετά τους γνωστούς παλικαρισμούς του κ. Κοτζιά προς τη Μόσχα) προς εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων επί της Θράκης!

Γεγονός, πάντως, είναι πως η συγκεκριμένη επιλογή Τοποτηρητών “φωνάζει” παρεμβατισμό της Τουρκίας, η οποία με την συναίνεση της συγκυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου και δια των αρμοδίων υπουργών Κοτζιά και Γαβρόγλου, μεταβάλλεται ημιεπίσημα σε συγκυρίαρχη δύναμη στην Ελληνική Θράκη, δημιουργώντας τις κατάλληλες βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και υλοποίηση ενός τουρκικού σχεδιασμού που κάθε άλλο παρά φιλικός είναι προς τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα…

Κάποιοι στην Αθήνα είτε αδυνατούν να αντιληφτούν το οφθαλμοφανές των τουρκικών σχεδιασμών και ενεργειών, είτε συναινούν σιωπηρώς σε ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, προκειμένου να εξασφαλίσουν εκλογική στήριξη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και κομματική μελλοντική συνεργασία με κάποιο Τούρκο-μουσουλμανικό κόμμα που θα εμφανιστεί λίαν συντόμως στην ελληνική πολιτική σκηνή…

ΥΓ: Όσοι νομίζουν πως ο ορισμός Τοποτηρητών και των Μουφτήδων της Θράκης είναι ένα τοπικό θρησκευτικό ζήτημα των μουσουλμάνων της Θράκης, πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν πως η έλλειψη πραγματικής ενημέρωσης δύναται να καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν αυτή η ενημέρωση αφορά εθνικά θέματα της χώρας...

Ενδεχομένως και οι σχετικά πρόσφατες αλλαγές προσώπων ειδικών υπηρεσιών, έγιναν προκειμένου να παρακαμφθούν “εμπόδια” και διευκόλυναν στις υπάρχουσες και μελλοντικές εξελίξεις που υλοποιεί η σημερινή κυβέρνηση στην Θράκη (και όχι μόνο)…

ΥΓ2: Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο άμεσο μέλλον θα θέσουμε σειρά κρίσιμων ερωτημάτων, τα οποία δεν υποβάλλουμε τώρα, αν και είμαστε βέβαιοι πως θα προλάβαιναν τις εξελίξεις…»! 

Η αντιγράφουσα το ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ…

Κι ενώ θα περίμενε ο ελληνικός λαός, η Αξιωματική Αντιπολίτευση της ΝΔ και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης, να σηκώσουν το γάντι της αντεθνικής πολιτικής της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εκείνοι κρύβονται και δεν ακούγονται!

Όταν όμως, αποφασίζουν να μιλήσουν δηλώνουν “παρών”, όπως έπραξαν πρόσφατα στην τροπολογία - ντροπή που συνταξιοδότησε τους νόμιμους Μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης με τις ψήφους των ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ και ΑΝΕΛ.

Παρών με τη ΝΔ δήλωσε το ΚΚΕ και το Ποτάμι!
Αντίθετα, μόνοι που καταψήφισαν, η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων! 

Με την τροπολογία αυτή η κυβέρνηση με την αμέριστη συμμετοχή της ΝΔ προχώρησε στην “αποκαθήλωση” των νόμιμων Μουφτήδων της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, ικανοποιώντας ουσιαστικά ένα πάγιο αίτημα της Άγκυρας.

Αλλά, η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαφοροποιήθηκε στο ονοματολογικό των Σκοπίων;

Αυτή, πίστευε πάντα στη σύνθετη ονομασία, στην οποία θα περιλαμβανόταν η λέξη Μακεδονία με επιθετικό προσδιορισμό, όπως πρόσφατα είπε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη – μέλος της “Αγίας Οικογένειας” – Ντόρα Μπακογιάννη!

Αυτή έστειλε εκπρόσωπο στις δυο πολυπληθείς λαοσυνάξεις για τη Μακεδονία μας; Όχι βέβαια! Ούτε στη Θεσσαλονίκη, ούτε στην Αθήνα!

Αυτή όμως, νοιάστηκε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και έστειλε πολυπληθή εκπροσώπηση πρωτοκλασάτων στελεχών της στο Athens pride party!
Αυτή που δεν νοιάστηκε ποτέ για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών και θα συμφωνήσει με το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να απαγορεύεται να λέμε τη λέξη Βόρειος Ήπειρος;


Αυτή… Αυτή… Αυτή…

Ποια η διαφορά λοιπόν μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ;
Καμιά μα καμιά απολύτως, γι΄ αυτό το μέλλον της Ελλάδος μας διαγράφεται δυσοίωνο…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.