11 Αυγούστου 2018

Προ των πυλών κυρώσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα και έρχονται τα υπόλοιπα;

Φώτο η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βάλει το Χέρι της να μας σώσει από αυτά που ετοίμασαν οι σκοτεινές δυνάμεις για εμάς.
Οι πόλεμοι πρώτα ξεκινούν με κυρώσεις. 
Ο Διπλωματικός και ο Οικονομικός πυρετός των κυρώσεων προαιωνίζει τα επόμενα. 
Δεν πτοούμαστε, με ΠΙΣΤΗ τα αναμένουμε καθότι προελέχθηκαν από τους ΑΓΙΟΥΣ μας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι τούρκοι έχουν κατάματα την διάλυση τους αλλά δεν το πιστεύουν. 
Δεν μπορούν να πιστέψουν οι τούρκοι ότι τους πάνε για διάλυση ενώ εμάς μας αναβαθμίζουν οι οίκοι αξιολόγησης «και ένοχης ανοχής».

«Για λόγους εθνικής ασφαλείας αυξήσαμε τους δασμούς στην Τουρκία» λέει ο Λευκός Οίκος
https://www.militaire.gr/quot-gia-logoys-ethnikis 

«Ελάχιστες επιλογές μοιάζει να έχει η Τουρκία για να επιβιώσει ενάντια στον πόλεμο που ξεκίνησε εναντίον της ο Donald Trump 

Η τουρκική λίρα καταρρέει, η οικονομία της γειτονικής χώρας απειλείται με ευρύτατη και σφοδρή χρηματοπιστωτική κρίση, οι ΗΠΑ αυξάνουν τους δασμούς σε χάλυβα και αλουμίνιο και εμφανίζονται πρόθυμες να συνεχίσουν τις επιθέσεις και ο Recep Tayyip Erdogan, δηλώνει ότι ο... Αλλάχ θα σώσει την Τουρκία.

Το τουρκικό νόμισμα έχει υποχωρήσει άνω του 40% έναντι του δολαρίου από την αρχή του 2018, ενώ σήμερα 10/8 εμφάνισε απώλειες που φθάνουν στο 20%, καθώς διαμορφώθηκε έως τι 6,7 λίρες ανά δολάριο.

Ταυτόχρονα έχει καταστεί σαφές ότι αυτή η «βουτιά» καθιστά όλο και πιο δύσκολη την αποπληρωμή του χρέους δημοσίου, επιχειρήσεων και νοικοκυριών, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι σε δολάρια και άρα όσο υποχωρεί η λίρα τόσο καθίσταται πιο ακριβό.»
http://bankingnews.gr/index.php?id=379117 

Πως εμπλεκόμαστε εμείς με τις οικονομικές κυρώσεις που επέβαλλαν οι δυτικοί στον Ερντογάν και τι θα προκαλέσουν αυτές σε εμάς;
Ο φίλος του εχθρού μας βλ. Ρωσία εν δυνάμει εχθρός μας.

ΥΠΕΞ: Η Ρωσία "σύντροφος εν όπλοις" της Τουρκίας, απομακρύνεται σταθερά από θέσεις φιλίας  
http://www.capital.gr/politiki/3309939/upex-i-rosia-suntrofos 
«Σε έντονο ύφος απάντησε το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στην απόφαση της Μόσχας να απελάσει Ελληνες διπλωμάτες.

Η Αθήνα σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι τα ρωσικά αντίμετρα είναι αυθαίρετα και εκδικητικά, σε αντίθεση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών που αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση, οι οποίες βασίζονταν -όπως αναφέρει- σε αποδείξεις για παράνομες ενέργειες.

Επαναλαμβάνοντας ότι Ρώσοι αξιωματούχοι επιχείρησαν να εξαγοράσουν Έλληνες κρατικούς υπαλλήλους.

Εντύπωση προκαλεί, ακόμα, η αναφορά ότι η Ελλάδα επιδιώκει καλές σχέσεις με τη Ρωσία, πλην όμως η Μόσχα πολεμά ως σύντροφος εν όπλοις της Τουρκίας και απομακρύνεται έτσι από τις θέσεις φιλίας που χαρακτήριζαν παραδοσιακά τις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας.» http://www.iefimerida.gr/news/436725/psyhros-polemos-athinas-moshas

Το σκηνικό των κυρώσεων στήθηκε και φέρνει και άλλα σκηνικά. 
«Τουρκικό ΥΠΕΞ: Προειδοποιεί με αντίποινα τις ΗΠΑ

Η Άγκυρα προειδοποίησε την Ουάσινγκτον ότι οι κυρώσεις που επιβάλει και η πίεση που ασκεί το μόνο που θα εξυπηρετήσει θα είναι να προκαλέσει ζημιά στις σχέσεις μεταξύ των δύο συμμάχων του ΝΑΤΟ, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει να επιβάλει αντίποινα, όπως κρίνει αναγκαίο, ενάντια στους αμερικανικούς δασμούς.

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Χάμι Ακσόϊ τόνισε επίσης σε ανακοίνωσή του ότι η Τουρκία επιθυμεί τα ζητήματα να λύνονται μέσω διπλωματίας, διαλόγου, καλών προθέσεων και συνεννόησης.»
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ  
http://www.capital.gr/diethni/3310044/tourkiko 
«σιγά να μην κόψουν το σαραγλί στους Αμερικάνους οι τούρκοι» 

Ενώ εμείς που είμαστε φίλοι των Αμερικάνων και εν δυνάμει εχθροί των Ρώσων σε αυτή την άσχημη οικονομική συγκυρία για τους γείτονες, θεωρούμαστε ο αδύναμος κρίκος σε όλη την υπόθεση έτοιμοι να τον σπάσουν.

Και φυσικά οι τούρκοι όταν θέλουν να δείξουν κατά αρχάς το απεχθές προσωπείο τους ξεκινούν με κυρώσεις παντός είδους.

Όπως κυρώσεις στις Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται δυναμικά στην τουρκία;

Πάγωμα των τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων όχι μόνο των εταιρειών αλλά και Ελλήνων φυσικών προσώπων; 

Κεφαλαιακοί έλεγχοι παντός είδους που αφορούν οικονομικές συναλλαγές με Έλληνες;
Ακόμα και ζημιά να έχει ο Ερντογάν από τέτοιες αψυχολόγητες κινήσεις θα τις τολμήσει για να βγάλει το άχτι του εναντίων των ΗΠΑ. 

Και δεν θα μείνει μόνο σε αυτά γιατί η ιστορική διαδρομή της γείτονος χώρας σε περιόδους διαχείρισης κρίσεων έχει να επιδείξει και βίαιες ωμότητες. 
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο που διατηρεί άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ και προβληματικές με το πατριαρχείο της Ρωσίας θα είναι ο επόμενος στόχος πάσης φύσεως κυρώσεων;
Όλο το σκηνικό στήθηκε αριστοτεχνικά για να ερεθίσουν τον Ερντογάν και να την πληρώσουμε εμείς.
Θέλουν να αλλάξουν σύνορα και να διαχειριστούν τα γεωπολιτικά ΣΤΕΝΑ. 
Γνωστά πράγματα .. 

Τα παζάρια Δυτικών – Ερντογάν τελείωσαν άδοξα μόλις προχθές , ο σουλτάνος ξεκινάει οσονούπω γεωτρήσεις δηλ. αυτό που είχε πάντα στο μυαλό του και στην υπάρχουσα συγκυρία οι Ρώσοι θα βρίσκονται απέναντι μας.
Πολλές φορές εδώ και χρόνια αδελφοί το γράφω και το φωνάζω. 

Να προσευχηθούνε και να παρακαλέσουμε την ΜΗΤΕΡΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ να μας συγχωρέσει πρώτα και να αναλάβει ως ΑΡΧΙ ΣΤΡΑΤΗΣΟΣ τις υποθέσεις του Έθνους μας. 
Είναι κρίμα λόγω της αμετανοησίας και της αναλγησίας μας να χαθεί αυτό το Έθνος με τέτοια γενετική πνευματική παρακαταθήκη.

«Μαζί με τις προσευχές ήρθε ο καιρός να σηκώσουμε τα μανίκια της ψυχής και να παλέψουμε ΕΛΛΗΝΟ ΡΩΜΑΙΙΚΑ.» 
Το διαμήνυσε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ σε προσκυνητές 

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.