Τελευταίες αναρτήσεις

8 Αυγούστου 2018

Αν ανάμεσα στα θύματα της πυρκαγιάς ήταν το παιδί ΣΟΥ..."τι" θα ήσουν διατεθειμένος να κάνεις εσύ;

Του Ιωάννη Μαλανδρή, Σχη ε.α.*

Είμαι από τη φύση μου ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ απέναντι στην αδικία 

Αν ανάμεσα στα θύματα της πυρκαγιάς, υπήρχαν συγγενείς μου τότε σίγουρα θα τιμωρούσα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ, όλους αυτούς που ανερυθρίαστα μιλάνε για μποφώρ, ανέμους, καύσωνες και υπερβολές χλευάζοντας νεκρούς, αγνοούμενους και χαμένες περιουσίες.

Είμαι από τη φύση μου ΑΡΙΘΜΟΛΑΤΡΗΣ 

Για κάθε χαμένη ζωή από αυτοκτονίες, απώλεια ζωής από αμέλεια πολιτικών και κρατικών λειτουργών και θάνατο από έλλειψη τροφής, στέγης, θέρμανσης και νοσοκομειακής περίθαλψης, αντίστοιχα θα έστελνα στη φυλακή (x2, x3, x5) και θα δήμευα τις περιουσίες των πολιτικών και κρατικών λειτουργών που ευθύνονται για αυτά.

Είμαι από τη φύση μου ΛΟΓΙΚΟΣ

Αδυνατώ να καταλάβω και να εξηγήσω λογικά, πως είναι δυνατό οι Έλληνες να εκλέγουν για να τους κυβερνήσουν ή για να τους σώζουν (κατά περίπτωση), οι ίδιοι πολιτικοί που ευθύνονται για την κατάπτωση της χώρας σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά, πολιτιστικά κτλ.

Είμαι από τη φύση μου ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ 

Ονειρεύομαι την πατρίδα μου ελεύθερη, δημιουργική, υπερήφανη, αυτάρκη, μέρος των λύσεων, συνδιαμορφωτή των αποφάσεων και συνδρομολογητή των εξελίξεων σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Είμαι από τη φύση μου ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ

Γνωρίζω ότι αν ενωθούν οι Έλληνες οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όνειρο, το ίδιο μεράκι και τα ίδια πατριωτικά ιδανικά τότε, πραγματικά, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που θέλουμε και πρεσβεύουμε. Άπειρα τα ιστορικά παραδείγματα...

Είμαι από τη φύση μου ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ 

Με πατέρα Έλληνα και μητέρα Γιαπωνέζα μπορώ να πω ότι έχω μέσα μου την αίσθηση της ανθρωπιάς που ενώνει και δεν αποκλείει. Όμως είμαι βαθύτατα συνάνθρωπος – συνέλληνας και περιμένω οι συνάνθρωποι – συνέλληνες μου να βοηθούν ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί την Πατρίδα μας.

Είμαι από τη φύση μου ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ 

Στα δύσκολα οι Έλληνες ενώνονται. Στις δυσκολίες οι Έλληνες πολλαπλασιάζουν τη διάθεση προσφοράς, το αίσθημα αυτοθυσίας και αλληλοβοήθειας. Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, οι καιροί φανερώνουν πως οι Έλληνες συνειδητοποιούν οτι χρειάζεται αλλαγή στον τρόπο σκέψης, στον τρόπο ζωής αλλά κυρίως στην πολιτική τους προτίμηση.

Διότι η Ελλάδα ενώνει δε διχάζει!

*Ιωάννης Μαλανδρής

Εκπρόσωπος του Προέδρου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΠΑΤΡΙΕ) Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού
Γραμματέας Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΤΡΙΕ 


https://www.facebook.com/profile
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.