31 Αυγούστου 2018

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα “άνθη” του κακού ζουν από το κράτος

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Απεβίωσε προσφάτως ο επί πολλά χρόνια Βουλευτής και υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, Γεώργιος Καλός! Ο οποίος θήτευσε στο εν λόγω Υπουργείο (σ.σ. εκ των κορυφαίων για μένα και αντιλαμβάνεστε τους λόγους) από τις 10 Μαρτίου 2004 – 19 Σεπτεμβρίου 2007! Με Υπουργό την ίδια εποχή την Μαριέττα Γιαννάκου!

Έτσι θυμήθηκα, στο όχι πολύ μακρινό 2006 (σ.σ. 10 Ιουλίου – ΦΕΚ 867) πως ο Γεώργιος Καλός δεχόταν την εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, όπως αυτή διατυπωνόταν στην υπ΄ αριθμ. 7/2006 πράξη του Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποφάσιζε με την υπογραφή του, καθορίζοντας το αναλυτικό πρόγραμμα Σπουδών για τη διδασκαλία Τουρκικής Γλώσσας στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη του Γυμνασίου ως εξής:

Με τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας στο Γυμνάσιο επιδιώκεται οι μαθητές να αναπτύξουν την επικοινωνιακή ικανότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την επίσημη γλώσσα μιας γειτονικής χώρας, της Τουρκίας. Συγκεκριμένα: 
  • Να κατανοούν και να παράγουν προφορικό και γραπτό λόγο. 
  • Να αναπτύσσουν γλωσσολογική και κοινωνιογλωσσική ικανότητα. Η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας θα συμβάλλει στην ενεργό συμμετοχή σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία και την κατανόηση της διαφορετικότητας. 
  • Να εξοικειώνονται με διαφορετικά επίπεδα και είδη λόγου. 
  • Να αναπτύσσουν πραγματολογική ικανότητα, δηλαδή να αναπτύσσουν λειτουργικές δεξιότητες λόγου. 
  • Να χρησιμοποιούν την τουρκική γλώσσα ως μέσο απόκτησης νέων γνώσεων και πολιτισμικών εμπειριών.
Αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιο ευεργετικό για την Τουρκία Νόμο δεν θα προωθούσε ούτε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν! Πολλώ μάλλον, Έλληνες Υπουργοί!

Και τα Συστημικά κανάλια από τότε θέσπισαν τις τηλεοπτικές τουρκικές σαπουνόπερες, προκειμένου να “αγαπήσει” ο Έλληνας τον Τούρκο, με μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου!

Έτσι, για άλλη μια φορά ισχυρίζομαι, πως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι κόμματα αντεθνικά και του ιδίου νομίσματος με διαφορετική όψη το κάθε ένα!

Προχωράει ο διαμελισμός της Ελλάδος…

Ωστόσο, αυτή η θύμησή μου συνδυάστηκε και με ένα έγγραφο που έφτασε στα χέρια μου από ανώτατη αξιόπιστη πηγή μου, η οποία θήτευσε στις υψηλότερες βαθμίδες Ασφάλειας της Πατρίδος μας!

Και που ισχυροποιεί τον ισχυρισμό μου, πως δηλαδή: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι κόμματα εχθρικά προς την Πατρίδα!

Τα οποία έχουν ψευδεπίγραφη ιδεολογική ταμπέλλα, απλά για να ξεγελούν τον Έλληνα και την Ελληνίδα ψηφοφόρο!

Άλλωστε, το αποδεικνύει αυτό η συμπόρευση των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο τελευταίος ανασχηματισμός! Το αποδεικνύει επίσης, η προηγούμενη συμπόρευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ! 

Επανερχόμενος όμως, στο έγγραφο που σας προανήγγειλα και πριν σας πω τι ακριβώς αναφέρει να σας ενημερώσω πως, φέρει ημερομηνία Ιανουαρίου 2001 και με το άκρως απόρρητο – για την εποχή του - περιεχόμενο είχε ενημερωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη!

Το θέμα του εγγράφου είναι: Καρασάββα Ανθή – Ελένη, γεννηθείσα στο Μόντρεαλ του Καναδά – Αμερικανίδα υπήκοος, κάτοικος Κολωνακίου – Δημοσιογράφος!

Με το εν λόγω έγγραφο ενημερώνεται η κυβέρνηση Σημίτη με τα παρακάτω:

Η ανωτέρω αναφερόμενη στο θέμα είναι ανταποκρίτρια στη χώρα μας του Αμερικανικού Τ/Σ CNN, του περιοδικού The Times καθώς και της εφημερίδος Washington Post. Φέρεται δε να εργάζεται και στο γραφείο Τύπου της ενταύθα Πρεσβείας των ΗΠΑ! 

Σε πρόσφατη συζήτηση που είχε με την αναφερόμενη πηγή της υπηρεσίας μας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εάν πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα (σ.σ. Αθήνα 2004), αμέσως μετά θα κινηθούν οι διαδικασίες αυτονόμησης αρχικά της Δυτικής Θράκης η οποία στο τέλος είναι προγραμματισμένο να ενσωματωθεί στην Τουρκία (σ.σ. με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υλοποιείται αυτό το σχέδιο των ΗΠΑ, ξεκινώντας με την “συνταξιοδότηση” των νόμιμων Μουφτήδων και την εγκαθίδρυση εκλογής τους κατ΄ επιθυμία του Ρ. Τ. Ερντογάν)!

Στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου θα επιβληθεί συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση (σ.σ. αυτό το σχέδιο υλοποιείται με την επιβολή “γκρίζας ζώνης” των Ιμίων και με τις καθημερινές παραβιάσεις από την πλευρά της Τουρκίας, κατόπιν της άτυπης συμφωνίας Σημίτη - Ετζεβίτ, όπου οι Τούρκοι θα προβαίνουν σε παραβιάσεις και η Ελλάδα απλά θα διαμαρτύρεται)!

Η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να αναγνωρίσει “Αλβανική μειονότητα”. Είναι ένα σενάριο που μεθοδεύεται σιγά – σιγά, ενώ θα έχει σοβαρό πρόβλημα στα σύνορα με την Αλβανία στην περιοχή της Ηπείρου (σ.σ. ήδη ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς “ανοίγει” το ανύπαρκτο θέμα της Τσαμουριάς)!

Όταν το ελληνικό κράτος πληρώνει αυτούς που το εχθρεύονται…

Διαβάζοντας τα παραπάνω, αναζήτησα στο διαδίκτυο την “εικόνα” της Ανθής Καρασάββα και παρακάτω σας ενημερώνω για τα ευρήματα:

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα Tvxs.gr υπάρχει το εξής άρθρο με τίτλο: “Το ελληνικό κρατικό χρήμα διχάζει τους ξένους ανταποκριτές” και με ημερομηνία 27 Οκτωβρίου 2009!
Σε αυτό το άρθρο διαβάζουμε: 

«Η κυρία Ανθή Καρασάββα, ανταποκρίτρια των New York Times και του CNN στην Αθήνα διεγράφη πριν από δέκα περίπου ημέρες από την Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών. Το καταστατικό της Ένωσης θεωρεί ασυμβίβαστη με την δημοσιογραφική ιδιότητα την έμμισθη σχέση με δημόσιες υπηρεσίες. Η κυρία Καρασάββα όπως παραδέχθηκε ότι είχε συνεργαστεί με την Agrocert, που παρήγε τηλεοπτικά προγράμματα για λογαριασμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το 2005 επί υπουργίας Μπασιάκου (σ.σ. Υπουργού της ΝΔ) ανετέθη στην Agrocert ή αλλιώς ΟΠΕΓΕΠ (Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Αγροτικών Προϊόντων) να παράγει τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα του υπουργείου για την ενημέρωση των αγροτών μέσω της ΕΡΤ αλλά και ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών. Τέτοιες υπηρεσίες παρείχε το υπουργείο από παλιότερα στους αγρότες, αλλά ο κ. Μπασιάκος “αναβάθμισε” την υπηρεσία με στόχο την προσωπική του προβολή. Μια γνωστή δημοσιογράφος προσελήφθη με αποκλειστικό σκοπό τις συνεντεύξεις με τον υπουργό…

…Η κυρία Καρασάββα δεν απάντησε στο τηλεφώνημα και το μήνυμα του Tvxs για να δώσει την δική της ερμηνεία για τα γεγονότα. Απομένει η αντίδραση των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης που - αντίθετα με τα ελληνικά που σιώπησαν ή και την υποστήριξαν εμμέσως - συνήθως είναι πολύ αυστηρά όταν δημοσιογράφοι τους δουλεύουν για λογαριασμό της κυβέρνησης στην χώρα που καλύπτουν»! 

H Ανθή Καρασάββα, εκλεκτή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ…

Σε άλλο δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” με ημερομηνία 28 Νοεμβρίου 2015 και τίτλο: Ποια είναι η δημοσιογράφος και ο καθηγητής που λένε ότι οι Ελληνίδες εκδίδονται… για μια τυρόπιτα», διαβάζουμε:

«Η γνωστή για την μόνιμα επιθετική προς την Ελλάδα στάση της Ανθή Καρασάββα ξαναχτύπησε με μια ανταπόκριση που με επιλεκτικά στοιχεία και έωλα επιχειρήματα φέρνει τις Ελληνίδες να εκδίδονται για μια… τυρόπιτα! Σάλο και οργή έχει προκαλέσει στην Ελλάδα το δημοσίευμα της γνωστής για τα μόνιμα επιθετικά της αισθήματα για την Ελλάδα αγγλικής εφημερίδας Times σύμφωνα με το οποίο οι νεαρές Ελληνίδες βρίσκονται σε τέτοια οικονομική απόγνωση που πουλάνε το κορμί τους για ένα σάντουιτς ή μία τυρόπιτα. Το παντελώς ανυπόστατο όσο και ακραία δυσφημιστικό για την χώρα μας δημοσίευμα, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της ιστορικής αυτής εφημερίδας με την Ανθή Καρασάββα, μία δημοσιογράφο η οποία έχει αναλάβει... εργολαβικά εδώ και χρόνια να προβάλει ό,τι πιο αρνητικό στερεότυπο υπάρχει για τους Έλληνες υπό τον μανδύα του “ρεπορτάζ”! Πρόκειται ίσως για την πιο αμφιλεγόμενη ξένη ανταποκρίτρια στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα διεγράφη το 2009 από την Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών γιατί όπως είχε ανακοινωθεί είχε έμμισθη σχέση με δημόσιες υπηρεσίες (μεταξύ άλλων και με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επί σειρά ετών, τόσο επί ΝΔ όσο και επί ΠΑΣΟΚ)…»! 

Ποια είναι η δημοσιογράφος και ο καθηγητής που λένε ότι οι Ελληνίδες εκδίδονται... για μια τυρόπιτα
ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι εχθροί του Έθνους των Ελλήνων…

Όμως προσέξτε! Την ανθελληνική δράση της Ανθής Καρασάββα την γνώριζαν οι Υπηρεσίες μας από το 2001!

Ωστόσο, αυτή η “κυρία” πληρωνόταν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ασκεί το ανθελληνικό – πρακτορικό έργο της! Πληρωνόταν από το υστέρημα του ελληνικού λαού, που σήμερα πένεται και δυστυχεί! 

Έτσι, τι ακριβώς δεν καταλάβατε;
Θα ψηφήσετε για άλλη μια φορά ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να μας αποτελειώσουν ως Έθνος;

Θα τους δώσετε αυτήν την νέα ευκαιρία; 

ΥΓ.: Στο παραπάνω άρθρο του Tvxs αναφέρεται επίσης: Επί υπουργίας Κοντού παραδείγματος χάριν προσελήφθη ως διευθυντής σύνταξης ο Τέρενς Κουίκ με μισθό 5-6 χιλιάδων τον μήνα αλλά στις εγκαταστάσεις στην Λυκόβρυση παρουσιάστηκε δύο - τρεις φορές… (σ.σ. ο δεξιούλης Τέρενς Κουίκ που μετέχει σε όλες τις κυβερνήσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)!

ΥΓ2.: Ο αναφερόμενος καθηγητής στο άρθρο του “Πρώτου Θέματος” είναι ο καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γρηγόρης Λάζου!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.