Τελευταίες αναρτήσεις

22 Αυγούστου 2018

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ?

Γράφει: Ο Αθανάσιος Τσόκας 
Μαθηματικός-Ερευνητής 

Σήμερα 21 Αυγούστου 2018, που τυπικά (και όχι ουσιαστικά) βγαίνουμε από τα μνημόνια, γιατί να πανηγυρίσω μαζί σας, κύριε Πρωθυπουργέ? 

1) Να πανηγυρίσω για τη δολοφονική και σιωπηρή γενοκτονία των Ελλήνων πολιτών, την οποία προκάλεσαν τα απάνθρωπα μνημόνια, στα οποία και εσείς συμμετείχατε?

2) Να πανηγυρίσω και να χειροκροτήσω τους Οικονομικούς δολοφόνους μας (με τους οποίους εσείς συνεργαστήκατε) , όταν μέσα σε οχτώ χρόνια μετέτρεψαν τη χώρα μας, σε μια απέραντη Οικονομική ζώνη και την Ελλάδα μας σε Φλόριντα της Μεσογείου με μεροκάματα πείνας?

3) Να πανηγυρίσω για τους 360.000 γέροντες χαμηλοσυνταξιούχους, που εσείς με τα ίδια σας τα χέρια τους κόψατε το ΕΚΑΣ και τους αναγκάζετε να ζουν με μια σύνταξη των 300 ευρώ και συνοδεύονται με πολλά προβλήματα υγείας?

4) Να πανηγυρίσω για τα επαίσχυντα μνημόνια (στα οποία και εσείς συμμετείχατε), τα οποία τους 6 στους 10 Έλληνες, τους έχουν κάνει φτωχούς ή πολύ φτωχούς? 

5) Να πανηγυρίσω για τη μεγάλη μείωση των συντάξεων, που θα πραγματοποιηθεί από 1-1-2019, με δικό σας νόμο, που ήδη έχετε ψηφίσει? 

6) Να πανηγυρίσω για τη μείωση του αφορολόγητου εισοδήματος στα 5.600 ευρώ, που θα ισχύσει από 1-1-2020, με δικό σας πάλι νόμο, που ήδη έχετε ψηφίσει και θα αναγκάσετε έτσι ένα φτωχό εργαζόμενο ή συνταξιούχο με μισθό ή σύνταξη των 500 ευρώ, να πληρώνει φόρο εισοδήματος?

7) Να πανηγυρίσω για τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ, που θα αφαιρέσετε από τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών (σε ετήσια βάση), από τη μείωση των συντάξεων και από τη μείωση του αφορολόγητου εισοδήματος και τα οποία 5 δισεκατομμύρια ευρώ, θα τα στερηθεί η ήδη καταρρέουσα εγχώρια αγορά?

8) Να πανηγυρίσω, που τη μέση καθαρή σύνταξη το 2020, θα την έχετε φθάσει στα 450 ευρώ, με τους δικούς σας νόμους που ήδη έχετε ψηφίσει (μείωση της προσωπικής διαφοράς και μείωση του αφορολογήτου)? 

9) Να πανηγυρίσω για τον εργασιακό μεσαίωνα που έχουν επιβάλλει στον Ιδιωτικό τομέα οι Οικονομικοί κατακτητές μας (με του οποίους εσείς συνεργαστήκατε)?

10) Να πανηγυρίσω για το 60% των εργαζομένων Ελλήνων πολιτών, που είναι νεόφτωχοι εργαζόμενοι (με ελαστική εργασία) και με μισθούς πείνας, από 200 έως 400 ευρώ? 

11) Να πανηγυρίσω, για την αυστηρή μεταμνημονιακή εποπτεία, που επί πολλά χρόνια θα την έχουμε στο κεφάλι μας, όπου κανένας μελλοντικός Πρωθυπουργός (εάν είναι πειθήνιο όργανο των δανειστών μας), δεν θα τολμήσει να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών, γιατί οι διαβόητες διεθνείς αγορές θα μας τιμωρήσουν ξανά αυστηρά? 

ΟΧΙ, κύριε Πρωθυπουργέ, δεν πανηγυρίζω μαζί σας για αυτήν την τυπική έξοδο από τα μνημόνια!!! 

ΟΧΙ, κύριε Πρωθυπουργέ, δεν σας θέλω ξανά στο τιμόνι της ευλογημένης χώρας μου!!! Το μόνο που επιζητώ και παρακαλώ νυχθημερόν Τον Τριαδικό Θεό μου, να αναλάβει το τιμόνι της Πανένδοξης και Ορθόδοξης Ελλάδας μας, μια Κυβέρνηση με Καποδιστριακό άρωμα!!!

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.