20 Αυγούστου 2018

Δάνεια και Δάνεισμα σε Ευρώ με Δήθεν Ελβετικό Φράγκο.

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ Αθήνα 597/13.08.2018 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ….. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΤΗΣ!!!! το ΙΝΚΑ

Τα δάνεια που είναι: ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ εκ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΓΚΟΥ καθημερινά και λανθασμένα ονομάζονται Δάνεια Ελβετικού φράγκου Chf!!

Είναι τα στεγαστικά δάνεια σε Ευρώ, με επιτόκιο [δήθεν] Ελβετικού Φράγκου της ημέρας χορήγησης, μεταβλητό, χαμηλότερο από το επιτόκιο των στεγαστικών δανείων σε Ευρώ εδώ τότε.

Αυτό ήταν το απλό καθαρά διαφημιστικό και παραπλανητικό, ΤΡΥΚ που μάζεψαν πελάτες οι τράπεζες, αφού το επιτόκιο στεγαστικών σε Ευρώ δεν ορίζεται από καμία υποχρεωτική διάταξη.

Η φαντασμαγορική πρόσκληση των τραπεζών μάζεψε σαν τράτα που σαρώνει τον βυθό 70.000 πελάτες, σε δάνεια δήθεν με ευνοϊκές συνθήκες, εξαποδώ όμως, θα λέγαμε. Μόστραραν στους Έλληνες δήθεν εξομοίωσή τους με Ελβετούς στα προνόμια, παρότι ΟΜΩΣ τα αντίστοιχα επιτόκιά τους σύμφωνα με το ΙΝΚΑ είναι 0,5% !!!!!!, ενώ οι εδώ τράπεζες τα φούσκωσαν από 0,5% σε 3 και 4 %.

Αφ ενός μεν και το τυράκι του ΤΡΥΚ ήταν ψεύτικο, μιας και ήταν φουσκωμένο το επιτόκιο Ελβετικού Φράγκου, αφ ετέρου βάλανε πίσω από το τυράκι, και αποσμητικό υπνωτικό τότε που ήταν καθοδικό το Ελβετικό, το ποσό της δόσεων των Ευρώ που πήραν, θα πληρώνονται με ισοτιμία του Ελβετικού φράγκου της ημέρας καταβολής της !!!. Συλλογισμός και απόλυτα αυθαίρετη!! σύνθεση.

Ελβετικά Φράγκα οι τράπεζες δεν είχαν, ούτε υποχρέωση να έχουν, ούτε δανείστηκαν Ελβετικά Φράγκα για να μπορούν να επικαλεστούν οφειλόμενα δικά τους η δανεισμένα από το εξωτερικό, που τα μετέτρεψαν στα Ευρώ που δάνεισαν. Οι αποδείξεις αναλήψεων άλλωστε μόνο Ευρώ είναι.

Οι ΠΙΝΑΚΕΣ των ισόποσων δόσεων για τα 30 ή 40 χρόνια που δίνουν στους πελάτες τους, είναι μεν για τα Ευρώ που πήραν, αλλά είναι, Ισόποσες τοκοχρεωλυτικές δόσεις, κεφάλαιο και τόκος μαζί δηλαδή, γραμμένες σε Chf, για την μετατροπή σε Ευρώ με ισοτιμία της μελλοντικής ημέρας της δόσης.

Το ποσό των πχ. 100.000 Ευρώ που χορηγήθηκε με την σύμβαση, είναι το ισόποσο από μετατροπή 160.000 Ελβετικών φράγκων, που με 2 απλές ταυτόχρονες εγγραφές αγοράς και πώλησης η τράπεζα χορήγησε: ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ εκ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΓΚΟΥ. Αφού λοιπόν δεν χρωστά Ελβετικά Φράγκα κανείς τους, ούτε η τράπεζα ούτε ο πελάτης, ο όρος αποπληρωμής με μεταβλητή ισοτιμία, είναι αφ ενός μεν χωρίς την απαιτούμενη συμβατική βάση ικανοποίησης πραγματικού δικαιώματος των συμβαλλόμενων μερών, τιμής και πράγματος, αφ ετέρου έχει την μορφή ΡΟΥΛΕΤΑΣ, που τέτοιος όρος σε στεγαστικά δάνεια είναι άκυρος και καταχρηστικός. Ο όρος του συμφωνούμενου δήθεν χαμηλού σταθερού?? επιτοκίου, είναι ένας ανεξάρτητος όρος, και ο όρος αποπληρωμής με μεταβλητή ισοτιμία – ΡΟΥΛΕΤΑ- είναι άλλος ανεξάρτητος που δεν φαίνεται καθαρά να συμπλέκεται ούτε να αλληλοτροφοδοτούνται με τον πρώτο στην σύμβαση. Ο όρος "ΡΟΥΛΕΤΑ", δηλαδή με μεταβλητή ισοτιμία είναι και άκυρος σε στεγαστικά αφού δεν είναι επενδυτικά, και στο επειδή δεν ενημερώθηκαν για τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΖΙΝΟΥ, οι πελάτες στεγαστικών !!, είναι επίσης άκυρος σύμφωνα και με τον Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτή 2251/94 και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. ΤΕΛΟΣ - ΤΕΛΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας, οι τράπεζες μπορούν να χορηγούν δάνεια με τόκο από εικονικό – λογιστικό- και όχι πραγματικό χρήμα, δηλαδή χωρίς να έχουν πραγματικό χρήμα, ο δε κίνδυνος από το ύψος τέτοιων χορηγήσεων αποτελεί δική τους εκτίμηση.

Η μούφα διασπορά της τράπεζας των γρίφων, πως θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση χωρίς τα προγραμματισμένα ???? !!!!! κέρδη ΡΟΥΛΕΤΑΣ, είναι απλό ΤΡΥΚ με μαϊμού πλαστικό μη μασώμενο τυράκι, και ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ, ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΝΚΑ.

Στην Ολομέλεια η Αναίρεση κατά EUROBANK των ΙΝΚΑ, όχι ΙΝΚΑΣ, ο Λύτης?? θα λύσει τον Γρίφο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ. Να ξέρουν, το ξέρουν και το ξεχνούν, αλτσχάϊμερ άραγε, πως, Για το ΙΝΚΑ δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα και γρίφοι για κλοπή περιουσίας του καταναλωτή και ΑΚ 288 οι συνθήκες άλλαξαν!!!!. 

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.