20 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ Έσκασε βόμβα από την pravdareport: Ο σκληροπυρηνικός (militant atheist) Έλληνας άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον λαό του, την Ορθοδοξία και τη Ρωσία.

Φώτο από pravdareport
Τα πράγματα είναι χειρότερα από αυτά που περιγράφονται. 
Η αρκούδα θα βγάλει το άχτι των δυτικών κυρώσεων πάνω στην Ελληνική κυβέρνηση.

Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για αυτό έχουμε συσκέψεις επί συσκέψεων. Το γεωπολιτικό της ευρύτερης περιοχής πιάνει φωτιά . Έσπασαν ισορροπίες πολλών χρόνων και ο τούρκος καραδοκεί. Τα άλλο να σας πούμε τα λέει όλα pravdareport.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αυτά που γράφονται στο παρακάτω άρθρο συνιστούν ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του πρωθυπουργού με βαριές αιχμές.
Είναι τόσο θυμωμένοι οι Ρώσοι και το δείχνουν.
Κάτι χάνουν στις γεωπολιτικές ισορροπίες και αυτό μάλλον θα το πληρώσουμε με αντίμετρα την στιγμή που ο σουλτάνος ακονίζει τα μαχαίρια του.

«Militant Greek atheist Alexis Tsipras betrays his people, Orthodoxy and Russia»
Ο σκληροπυρηνικός (militant atheist) Έλληνας άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον λαό του, την Ορθοδοξία και τη Ρωσία.

http://www.pravdareport.com/world/europe/19-07-2018/141252-greece-0/ 

«Η Μόσχα προσπαθεί να σταματήσει την είσοδο των Βαλκανικών χωρών στο ΝΑΤΟ. Η Ελλάδα έλαβε εν τέλει μέτρα εναντίον της Ρωσίας, παρόλο που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας είπε νωρίτερα ότι η Ρωσία ήταν στρατηγικός εταίρος της Ελλάδας. Τι προκάλεσε τόσο πολύ θυμό στην Αθήνα;

Η συμφωνία που υπογράφηκε στις 17 Ιουνίου μεταξύ Ελλάδας και Μακεδονίας (επίσημη ονομασία - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) για να μετονομάσει τη χώρα ως Βόρεια Μακεδονία γεγονός που πυροδότησε διαδηλώσεις και στις δύο χώρες.
Οι Μακεδόνες αντιτίθενται σθεναρά.

Οι Έλληνες δεν θέλουν να απωλέσουν το όνομα και τις ιστορικές ρίζες της πατρίδας τους της Μακεδονίας.

Η Ελληνική κυβέρνηση θεώρησε ότι ήταν η Ρωσία που διοργάνωσε αυτές τις διαμαρτυρίες.

Η Αθήνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Μόσχα παρεμβαίνει στις υποθέσεις τις και αποφασίζει να απελάσει τέσσερις Ρώσους διπλωμάτες .

Η Μαρία Ζαχάροβα, επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε σύντομα ότι η Ρωσία θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα σε απάντηση. Σε απάντηση, αξιωματούχοι του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών κάλεσαν τη Ρωσία να σταματήσει να μεταχειρίζεται την Ελλάδα με έλλειψη σεβασμού.

"Οι δηλώσεις του αντιπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δείχνουν τυπική έλλειψη σεβασμού για μια τρίτη χώρα, καθώς και έλλειψη κατανόησης του σύγχρονου κόσμου, όπου τα κράτη ανεξάρτητα από το μέγεθός τους έχουν ανεξαρτησία και μπορούν να εφαρμόσουν ανεξάρτητες εξωτερικές πολιτικές", ανέφερε το μήνυμα από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. 

Η φράση "ανεξάρτητες πολιτικές" δεν φαίνεται να συγκρατεί το νερό, καθώς οι ευρωπαϊκές ελίτ προωθούν τις δυτικές αξίες και προάγουν τις δυτικές πολιτικές. 

Η λέξη "δημοκρατική" δεν φαίνεται να ταιριάζει ούτε εδώ, καθώς η δημοκρατία συνεπάγεται την εκπλήρωση της θέλησης του λαού και την ισχυρή σύνδεση μεταξύ της εξουσίας και του λαού. 
Το εβδομήντα τοις εκατό των Ελλήνων αντιτίθεται στη συμφωνία με τη Μακεδονία. 

Ως Ρωσία πρέπει να ασχοληθούμε με τις απόψεις των μη αντιπροσωπευτικών πολιτικών, εάν το ΝΑΤΟ οικοδομεί τη ζώνη του χάους γύρω από τη Ρωσία; 
Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα της «μαλακής» επιρροής, συμπεριλαμβανομένων μέτρων υποστήριξης των θρησκευτικών και εθνοτικών συναισθημάτων του πληθυσμού μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων. 
Οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι πάντα χρήσιμες επίσης. 

Η Ελλάδα απέπεμψε τους Ρώσους διπλωμάτες μετά τη δημοσίευση της δήλωσης από τους εκπροσώπους όλων των μοναστηριών του Αγίου Όρους . Καταδικάζουν έντονα την πρωτοβουλία για μετονομασία της πΓΔΜ. 

Οι Αγιορείτες μοναχοί κάλεσαν το Ελληνικό κοινοβούλιο να «σέβεται τη βούληση του Ελληνικού λαού και την ιστορική αλήθεια». 
Η Αθωνική αδελφότητα έχει μεγάλη επιρροή στους Έλληνες και ο Αλέξης Τσίπρας είναι αγωνιστής . 

Αυτό είναι ανοησία για την Ελληνική κοινωνία. Ο Τσίπρας επέτρεψε την ομοφυλοφιλία και άφησε τις υποχρεωτικές προσευχές στα ελληνικά σχολεία.( The brotherhood of Athos has a great influence on the Greeks, and Alexis Tsipras is a militant atheist. This is nonsense for the Greek society. Tsipras allowed gay marriage and canceled mandatory prayers at Greek schools.)
(http://www.pravdareport.com/world/europe/19-07-2018/141252-greece-0/)

Η Ελλάδα πάντα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, απέφυγε εχθρικά μέτρα εναντίον της ΕΣΣΔ και της Ρωσίας.

Οι αντιρωσικές ενέργειες της ελληνικής διοίκησης φαίνονται όλο και πιο περίεργες, επειδή ο Τσίπρας ήρθε στη Μόσχα πριν από λίγα χρόνια για να ζητήσει βοήθεια από τον Πούτιν κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης χρέους.

Πολλοί στη Ρωσία θυμούνται ακόμη ότι ο Τσίπρας μιλούσε για αδελφικές σχέσεις μεταξύ των δύο Ορθοδόξων εθνών.

Τι τον έκανε να έρθει τώρα ενάντια στη θέληση του δικού του λαού; 
Μήπως κάποιος υπόσχεται να διαγράψει το ελληνικό χρέος;

Ή ήταν ένας καλός τραπεζικός λογαριασμός και υποσχέσεις άνετης συνταξιοδότησης; (Many in Russia still remember Tsipras talking about brotherly relations between the two Orthodox nations. What made him come against the will of his own people now? Did someone promise him to write off the Greek debt? Or was it a nice bank account and promises of comfortable retirement?)  
http://www.pravdareport.com/world/europe/19-07-2018/141252-greece-0/ 

Ο Γκεόργκι Έγκελγκαρντ, ερευνητής στο Ινστιτούτο Σλαβικών Σπουδών, δήλωσε στο Pravda.Ru ότι ο πρωταρχικός στόχος του ΝΑΤΟ σήμερα είναι να εξαλείψει τη ζώνη χωρίς μπλοκ στα Βαλκάνια . "Η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα δείχνει πόσο νευρικοί είναι οι ελληνικές αρχές για τις διαμαρτυρίες. " ανέφερε ο Γκεόργκι Έγκελγαρντ σε συνέντευξή του στο Pravda.Ru. http://www.pravdareport.com/world/europe/19-07-2018/141252-greece-0/Το ερώτημα που τίθεται προς όλους ήταν σκόπιμο τώρα που μας έχουν περικυκλώσει τόσα λυσσασμένα σκυλιά να κάνουμε τους Ρώσους υπεναντίους;

Για να δούμε αν μπορείτε κύριοι να διαχειριστείτε νέες καταστάσεις που δεν ξαναέγιναν;

Ελλάδα μη φοβάσαι, υπάρχει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και κατευθύνει τα πράγματα.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

4 σχόλια:

Unknown είπε...

"...και την Ρωσία";! Τι εννοεί ο αρθρογράφος; Ότι όποιος προέρχεται από ορθόδοξη χώρα οφείλει να υπηρετεί την Ρωσία; Ίσως θα έπρεπε να τους καταρρίψουμε ένα μαχητικό αεροσκάφος για να μας σέβονται.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αυτη ειναι μια γενικοτερη αντιληψη.... Πραγματικα θεωρω οτι η εξυπηρετηση των εθνικων μας συμφερόντων θα πρεπει να μην εχει συναισθηματισμους...
Εδω φυσικα συμβαίνει το αντιθετο...
Οι προδοσία δεν εχει συναισθηματισμους....

Οσον αφορα τις σχεσεις μας με την Ρωσία...
Οι Ελληνες παντα θα βλεπουμε με αγαπη τους αδερφους Ορθοδοξους Ρωσους...
Κάποτε λεγαμε οτι ανηκουμε στην Δυση διοτι στην Ανατολη βασιλευε ο κομμουνισμος... Το Σιδερουν Παραπετασμα...
Κι ενω αγαπουσαμε παντα τους Ρωσους, μας χωριζε το κομμουνιστικο καθεστως...
Τωρα εδω και 30 χρόνια που έπεσε ο κομμουνισμος νομιζω κι εγω οτι μας δενουν πολυ περισσοτερα με τους Ρωσους από οτι με τους Αμερικανους και τους άλλους δυτικοευρωπαίους...

Μαλλον δεν μας δενει και τιποτα με αυτα τα αποβρασματα...

Unknown είπε...

Δεν θα πρέπει να συγχέουμε την φυσική συμπάθεια δύο λαών με την πολιτική. Η πολιτική, τουλάχιστον στις μέρες μας, λειτουργεί ερήμην των λαών, αδιαφορώντας για το τι αισθάνονται. Αν και υπάρχουν λαοί οι οποίοι ανεξάρτητα του πως αισθάνονται απέναντι σε κάποιον άλλο λαό, ταυτίζονται απόλυτα με την γραμμή των κυβερνήσεών των. Για το πια πράγματα "δένουν" δύο λαούς είναι μεγάλο θέμα το οποίο άπτεται ένα ευρύ φάσμα μεταβλητών και δεν μπορεί να εξαντληθεί σε κάποια ορατά σημεία.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Συμφωνω. Παντως μεταξυ Ρωσων και Ελλήνων υπαρχουν ιστορικοι δεσμοι παρά τις οποιες αντιπαλοτητες υπηρξαν κυρίως για πολιτικους λόγους....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.