16 Ιουλίου 2018

ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ …ΤΣΙΠΡΑ

Εκλογές τον Οκτώβριο του 2018
Εκ δεξιών η βοήθεια του Τσίπρα

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Αυτή η κυβέρνηση των Μπολσεβίκων, κάθε μέρα οδηγείται και σε μια νέα αποτυχία. 

Γιατί είναι ανίκανοι να διαχειριστούν την Εξουσία ή γιατί προσπαθούν να ισορροπήσουν τη ριζοσπαστική αριστερή σκέψη τους με την κομμουνιστική θεώρηση, που μέχρι πρότινος τους είχε θολώσει το μυαλό, ή τελικά είναι κάτι παραπάνω από προδότες και η “επιστήμη”, αφού πρώτα σηκώνει ψηλά τα χέρια από απόγνωση, προσπαθεί εν τέλει να εξιχνιάσει το “φαινόμενο” ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας!

Εκπαιδευόμενοι “μάγοι” της συμφοράς...

Προ ολίγων ημερών, πομπωδώς μας ανακοίνωσαν τον μικρότερο ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου (Λέρο, Λέσβο, Κω, Σάμο και Χίο), τα οποία πλήττονται ιδιαίτερα από τη λαθρομετανάστευση.

Αυτή η ενέργεια της κυβερνήσεως δημιούργησε δυσαρέσκεια στα επιτελεία της ΕΕ, αφού δεν είχαν ενημερωθεί οι δυνάστες – τοκογλύφοι “εταίροι” μας – κατά τα άλλα είμαστε δημοκρατική και ανεξάρτητη χώρα – και θεώρησαν πως η ελληνική κυβέρνηση δημιουργεί αυθαίρετες αλλαγές στο συμφωνηθέν πρόγραμμα του Euro group.

Έτσι, αναμένονταν αντιδράσεις από την πλευρά των “θεσμών”, που δεν άργησαν να φτάσουν. Οι οποίες εκδηλώθηκαν εντόνως στο προχθεσινό Euro group, το οποίο εξελίχτηκε σε απόλυτο φιάσκο για την ελληνική κυβέρνηση!

Γιατί, μπορεί στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες, όλοι οι υπουργοί να συμφώνησαν για τη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά, αρκεί η κυβέρνηση να έβρισκε τα ισοδύναμα ποσά που θα ισοστάθμιζαν την απώλεια των εσόδων από το μειωμένο ΦΠΑ, όμως αντέδρασε η Γερμανία όσον αφορά την εκταμίευση της δόσης των 15 δις ευρώ από την τελική (τέταρτη) αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, με αποτέλεσμα αυτή να πάει πίσω χρονικά, μέχρι να βρεθούν τα ισοδύναμα και να άρει το “βέτο” η Γερμανία!

Αντιλαμβάνεστε ότι, η Γερμανία γνωρίζει να θέτει “βέτο” προστατεύοντας τα συμφέροντά της και να στραγγαλίζει αυτήν την Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των άθεων πολιτικάντηδων, παρότι αυτή είναι το πιο πειθήνιο όργανό της στην υλοποίηση των σατανικών σχεδίων της στα Βαλκάνια!


Βέβαια, για την κυβέρνηση δεν υπάρχει – προφανώς – κανένα πρόβλημα αφού ο εθελόδουλος και ξερόλας ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ήδη τα βρήκε και μας τα ανακοίνωσε από το αγαπημένο του twitter (αλήθεια που βρίσκει το χρόνο;;;):
«Η αναδιοργάνωση μονάδων με μεταφορά δυνάμεων στην παραμεθόριο και συρρίκνωση στρατοπέδων ανενεργών με περικοπή για το 2018 παλιών εξοπλιστικών προγραμμάτων μπορούν να εξασφαλίσουν το κονδύλι για τη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά μας. Τα νησιά μας είναι η Άμυνα της Πατρίδας»!

Αλήθεια, πόσο πιο επικίνδυνος μπορεί να είναι κάποιος, ξεπερνώντας τον Πάνο Καμμένο; Αφού κάνει λόγο για νέα συρρίκνωση στρατοπέδων! Αφού, στα ήδη ανενεργά έχουν υποσχεθεί στη Μέρκελ να πάνε τους λαθρομετανάστες εκ Βαυαρίας!

Κατά τα άλλα, αμολάει και μια πατριωτική κορώνα, σαν τόσες άλλες που μας πετάει τόσα χρόνια!

Αλλά, τον έμαθε ο ελληνικός λαός, γι΄ αυτό τον έχει στείλει στον κάλαθο των “απολεσθέντων αντικειμένων”! Βέβαια, δεν αρκεί μόνο αυτό, αλλά να πραγματοποιηθεί και η παραπομπή του σε Ειδικό Δικαστήριο, που οσονούπω φτάνει…

Το σατανικό σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα…

Μέχρι το προχθεσινό Euro group, ο Αλέξης Τσίπρας είχε συζητήσει με τα επιτελικά στελέχη του (Φλαμπουράρη, Δραγασάκη και Παππά) ένα σατανικό σχέδιο.

Τη διενέργεια εθνικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο, εφ΄ όσον δεν έπαιρναν την παράταση εκτέλεσης των περικοπών στις συντάξεις.

Ακριβώς επειδή δεν έχουν φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις, γνωρίζοντας ότι η ΝΔ προηγείται σταθερά και με μεγάλη διαφορά. Μια διαφορά, που θα αυξηθεί εάν οι εθνικές εκλογές γίνουν τον Μάιο του 2019.

Γιατί οι συνέπειες του ΣΥΡΙΖΑ από την περικοπή των συντάξεων, με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα είναι μεγάλες. Θα είναι καταστροφικές. Στην περίπτωση εκλογών τον Μάιο του 2019 θα “έδιναν” ακόμη και την αυτοδυναμία στη ΝΔ, που μετά μανίας προσπαθεί να αποφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκλογές του Οκτωβρίου του 2018 – εκτιμούν – ότι θα φέρουν μια κυβέρνηση συνεργασίας (ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως). Έτσι, αποφεύγουν το ενδεχόμενο αυτοδύναμης κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

Στην περίπτωση της κυβερνήσεως συνεργασίας, που θα προέκυπτε από το εκλογικό αποτέλεσμα του Οκτωβρίου, η νέα κυβέρνηση – εκτιμούν πάντα - θα ήταν μια κυβέρνηση κεντροδεξιάς παρένθεσης. Αφού θα ήταν πολύ ευάλωτη, διαχειριζόμενη τα όσα έχει ήδη υπογράψει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (συμφωνία Πρεσπών, περικοπή μισθών, πρόγραμμα λαθρομετανάστευσης κλπ.).

Έτσι, με την αμέριστη υποστήριξη της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, η οποία γνωρίζει ότι έσωσε την ύπαρξη της κυβερνήσεώς της λόγω του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποδέχτηκε πλήρως το σχέδιο αποσυμφόρησης της Βαυαρίας από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα επιβαρύνουν την ελληνική Επικράτεια, εκτιμούν στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι η φθορά της νέας κυβερνήσεως συνεργασίας θα είναι μεγάλη και θα μπορέσουν να προκαλέσουν τριπλές εκλογές (εθνικές, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές) τον Μάιο του 2019, ευελπιστώντας σε μια πιο χαλαρή ψήφο του λαού, που θα δημιουργήσει την επανάκαμψή τους!

Το σενάριο αυτό, περί εκλογών τον Οκτώβριο του 2018, αναζωπυρώθηκε μετά το τελευταίο Euro group και την επίσημη θέση της ΕΕ, όπως διατυπώθηκε από τον Χανς Φάιλμπριφ (προέδρου του Euro Working Group), πως οι μειώσεις είναι συμφωνημένες από την ελληνική κυβέρνηση και δεν θα ήταν συνετή διαφοροποίησή της από αυτή τη συμφωνία!

“Σύμμαχος” του Τσίπρα η Ντόρα Μπακογιάννη…

Στο σχέδιο μη αυτοδυναμίας της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις προσεχείς εκλογές, παίζει κυρίαρχο ρόλο η Ντόρα Μπακογιάννη!

Αφού αφοπλίζει το δυνατό “όπλο” από το οπλοστάσιο του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα. Που δεν είναι άλλο, από την παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους γείτονες Σκοπιανούς από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Όταν δηλώνει στο τουρκολάγνο κανάλι ΣΚΑΙ το πρωί της Παρασκευής 13 Ιουλίου 2018, ότι: «Συμφωνώ με τη σύνθετη ονομασία που εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία. Δεν έχω πει ποτέ κάτι διαφορετικό»!

Αν μη τι άλλο, παραμένει σταθερή στις απόψεις της!

Δεν γνωρίζει ο Κυριάκος ποια είναι η Ντόρα;

Είναι η ίδια, που από τη θέση της ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, ανέτρεψε την κυβέρνηση, συντασσόμενη απόλυτα την εποχή εκείνη με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, κατά του μεγαλόπνοου ενεργειακού σχεδίου του Κώστα Καραμανλή και του Βλαδίμηρου Πούτιν, για τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και του αγωγού φυσικού αερίου South Stream!

Είναι η ίδια που τον Ιούνιο του 2009 χορήγησε ως ΥΠΕΞ άδεια προσγείωσης στην Κέρκυρα του αεροπλάνου, που μετέφερε τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων, για τη Σύνοδο των ΥΠΕΞ των χωρών του ΟΑΣΑ, με τα διακριτικά Z3 MKD, δηλαδή “Μακεδονία”!

Αλλ΄ όμως των δηλώσεων της κ. Μπακογιάννη στο ΣΚΑΙ, προηγήθηκε η παρουσία της στην ορκωμοσία του Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν!

Συμμετείχε στη φιέστα του Ερντογάν χωρίς αιδώ, από τη στιγμή, που ο Ερντογάν κρατάει παράνομα αιχμαλώτους στις φυλακές της Αδριανουπόλεως τους δυο στρατιωτικούς μας, τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη και από τη στιγμή που οι σχέσεις των δυο χωρών είναι αυτό το διάστημα πολύ τεταμένες!

Γι΄ αυτό, το περιβάλλον Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και η ΝΔ βράζει κατά της Ντόρας Μπακογιάννη και άκουσα πως τίθεται εν αμφιβόλω η στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο της Αθήνας!

Η Novartis έρχεται στο προσκήνιο…

Στην ανάκαμψη της αυτοδυναμίας της ΝΔ – όπως λένε στο ΣΥΡΙΖΑ – θα παίξει ρόλο η υπόθεση του σκανδάλου της Novartis!

Θα εκτιμήσουν τον καταλληλότερο χρόνο για να βγάλουν στον αέρα δυο ονόματα πρώην υπουργών Υγείας (έναν της ΝΔ και έναν του ΠΑΣΟΚ), που θα κάνουν πάταγο και οι οποίοι εμπλέκονται βαθύτατα σ΄ αυτό το οικονομικό σκάνδαλο! 

Το κόμμα Δημήτρη Καμμένου και Τάκη Μπαλτάκου

Ο Δημήτρης Καμμένος συνέβαλε τα μάλα στην είσοδο των ΑΝΕΛ στη Βουλή! Με την διαδικτυακή του πλατφόρμα: πόρτα - πόρτα ξεσήκωνε το λαό κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των νέο-κομουνιστικών του απόψεων!

Ωστόσο, σε μια στιγμή την κατάργησε, αφού πλέον είχε κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό και μετείχε της Εξουσίας διά μέσω της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ψήφισε τα Μνημόνια και όλους του Μνημονιακούς νόμους της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ξαφνικά μετά από τρεισήμισι χρόνια αποφάσισε να κάνει την “επανάστασή” του! Να το παίξει, δηλαδή, Μακεδονομάχος!

Ο Τάκης Μπαλτάκος, ο εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά, όπως άλλωστε ο Φαήλος Κρανιδιώτης (σ.σ. το κόμμα του “Νέα Δεξιά”) έκανε τη δική του “επανάσταση” για να μας “σώσει”, συμμετέχοντας στο κόμμα που ίδρυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, την “Εθνική Ενότητα”, καταργώντας τον ΛΑΟΣ προκειμένου να χαθούν τα Μνημονιακά του “ίχνη”!

Η προσπάθεια αυτή απέτυχε, παρ΄ ότι ψάχνοντας στη Google και αναζητώντας πληροφορίες για την “Εθνική Ενότητα”, διαπιστώνουμε ότι η “Εθνική Ενότητα” υφίσταται και ως Γενικός Γραμματέας φέρεται ο κ. Μπαλτάκος!  

https://el.wikipedia.org/wiki/ 

Θέση του Γενικού Γραμματέα, που θα έχει και στο νέο κόμμα, όπου Πρόεδρος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος! Τελικά φαίνεται, του ταιριάζει πολύ η θέση του Γενικού Γραμματέα!

Ποιο είναι όμως το διακύβευμα του νέου αυτού κόμματος στα δεξιά της ΝΔ;

Η σύμπραξη πατριωτικού σχηματισμού κομμάτων, που θα έχουν ως σκοπό, αφ΄ ενός την μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και αφ΄ εταίρου, να απομακρυνθεί από την Εξουσία η σημερινή κυβέρνηση (;;;)

Δηλαδή, την κυβέρνηση που υπηρέτησε πιστά ο κ. Δημήτρης Καμμένος και της οποίας τις θέσεις για το “Σκοπιανό” τις γνώριζε πολύ καλά!

Άρα, ποιον βλάπτει η δημιουργία αυτού του κόμματος, καθώς και όλων των άλλων που υπηρέτησαν Μνημονιακές πολιτικές (ΛΑΟΣ, “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου) ή που συντάσσονται με αυτές τις Μνημονιακές πολιτικές (“Νέα Δεξιά” του Φαήλου Κρανιδιώτη) κ.α.

Μα μόνο την αυτοδυναμία της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη μια και από την άλλη, ενεργούν ως Δούρειοι Ίπποι του πατριωτισμού των Ελλήνων, προσθέτοντας στον Έλληνα ψηφοφόρο το στοιχείο της αμφιβολίας! Δηλαδή, του δόγματος όλοι ίδιοι είμαστε! Προεκλογικά το παίζουμε πατριώτες και αφού μπούμε στη Βουλή συνασσόμαστε με τα κόμματα της Εξουσίας!

Έτσι, εξυπηρετείται απόλυτα το σατανικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα!

Παπακώστα και τα υπόλοιπα λιμά της πολιτικής…

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινείται και το κόμμα της “Νέας Ελληνικής Ορμής”, της Κατερίνας Παπακώστα, του Ευάγγελου Αντώναρου και του Νίκου Καραχάλιου!

Όπως και το υπό σύσταση κόμμα του διαγραφέντος από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου!

Εν κατακλείδι, παρ΄ ότι όλα τα Συστημικά ΜΜΕ γράφουν ότι απομακρύνθηκε το σενάριο των εκλογών του Οκτωβρίου 2018, προσωπικά πιστεύω, ότι φαντάζει πιο σίγουρο παρά ποτέ! Γιατί, γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας, πως είτε γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο του 2018, είτε γίνουν τον Μάιο του 2019, θα είναι χαμένος και αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ! Το ζήτημα είναι, πότε θα είναι λιγότερο χαμένος;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.