Τελευταίες αναρτήσεις

16 Ιουλίου 2018

Η παραχάραξη της ιστορίας και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Ο Περικλής ο Αθηναίος, ο Λεωνίδας ο Σπαρτιάτης και ο Αλέξανδρος ο Μακεδών έχουν κάτι κοινό; αφού οι πόλεις τους πολλές φορές ήταν σε πόλεμο διεκδικώντας η μία την κυριαρχία επί της άλλης; Βεβαίως και έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους διότι, παρά τις μεταξύ τους αντιθέσεις, οι πόλεις τους είχαν την ίδια γλώσσα και καταγωγή, την Ελληνική και την ίδια κοσμοθεωρία, το δωδεκάθεο. Οι πολίτες τους αυτοαναγνωρίζονταν ως Έλληνες διακρινόμενοι από τους βαρβάρους , συμμετέχοντες όλοι στους Ολυμπιακούς αγώνες στη διάρκεια των οποίων επέβαλαν εκεχειρία στις μεταξύ τους αντιθέσεις. Δεν μπορείς να είσαι Σπαρτιάτης, Μακεδόνας, ή, Αθηναίος και να συμμετέχεις στους Ολυμπιακούς αγώνες εάν δεν είσαι Έλληνας.

Προφανώς η υπογραφείσα συνθήκη των Πρεσπών με την οποία, παρά τις κομματικές τους αντιπαραθέσεις, συμφωνούν όλα σχεδόν τα κόμματα του δήθεν «δημοκρατικού τόξου» του Ελληνικού κυνοβουλίου και ετοιμάζονται να επικυρώσουν, αποτελεί παραβίαση του κριτηρίου της Ελληνικότητας όταν σε πολιτισμικά, γλωσσικά και ιστορικά ξένους ανθρώπους αναγνωρίζεται το όνομα του Μακεδονικού υποσυνόλου του Ελληνισμού.

Η παρούσα κυβέρνηση ως εκτελεστής του ανοσιουργήματος και παρά την συνενοχή των υπολοίπων κομμάτων, φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την επιτελούμενη προδοσία, φοβούμενη την επερχόμενη τιμωρία εκ μέρους του λαού επικαλείται όλη την «αριστερή», «προοδευτική» θολοκουλτούρα της και προσπαθώντας να μπει στην αντεπίθεση έχει επιστρατεύσει επώνυμους και ανώνυμους διεθνιστές, εχθρούς της οικογένειας, της πατρίδας και του Θεού που υπέγραψαν ένα κείμενο υπέρ μιας ειρηνικής, αλληλέγγυας ευρωπαϊκής, βαλκανικής γειτονιάς, γιατί η Συμφωνία υπερβαίνει τις εθνικιστικές και θρησκευτικές εντάσεις. Ισχυρίζονται ότι είναι υπέρ της αξιοπρέπειας των λαών αγνοώντας συστηματικά την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού που τους ανέθρεψε σε ελεύθερα όντα.

Προσωπικά καλώ τους υπογράφοντες, να μου απαντήσουν με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ στο ερώτημα που έθεσε ο Α. Πετρουλάκης με την γελοιογραφία του στην Καθημερινή της Κυριακής 15/7/2017 όπου η γοργόνα ρωτά τους Έλληνες ναύτες "Tsar Aleksandr zhivet? "

Το πρόβλημα της Μακεδονίας είναι εθνικό και αφορά όλους τους Έλληνες, η άποψη μίας στρατευμένης μειοψηφίας δεν έχει καμία αξία. Εάν, όπως διατείνονται οι πολιτικοί τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης, πραγματικά πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμη Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο ας προκηρύξουν ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ να αποφανθεί ο ίδιος ο λαός και όχι επώνυμες τάχα στρατευμένες μειοψηφίες.

Οι υπογράφοντες, εθελοτυφλώντας στους πανηγυρισμούς που γίνονται στα Σκόπια από τους αυτοαποκαλούμενους Μακεδόνες , στο κείμενο τους ομιλούν περί ειρήνης, συνύπαρξης των λαών και για δήθεν τέλος των αλυτρωτισμών πράγμα άσχετο με την πραγματικότητα. Στην ουσία οι αλυτρωτισμοί αναζωπυρώνονται με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όταν ο Στάλιν και ο Τίτο ήθελαν να αυξήσουν την επιρροή της Σοβιετικής ένωσης στα Βαλκάνια έδωσαν το όνομα Μακεδονία στην επαρχία Vardarska της Γιουγκοσλαβίας που κατοικείται από Σλάβους και Αλβανούς, οι οποίοι ανέκαθεν είχαν βλέψεις προς την Ελλάδα, και σε αυτό είχε συνδράμει και το ΚΚΕ με τον Ζαχαριάδη.

Σήμερα το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θέλουν να θέσουν τα Βαλκάνια στην δική τους σφαίρα επιρροής και για να τους δελεάσουν τους κολακεύουν με το ίδιο όνομα «Μακεδονία» αψηφώντας την ιστορική πραγματικότητα. Σε αυτό το ανοσιούργημα συντάσσεται πλέον και η ανέκαθεν φραγκοπροσκυνημένη κεντροδεξιά και η νεοπουλημένη πρώτη φορά αριστερά με την προφανώς ειρωνική πλέον αντίθεση του ΚΚΕ.

Εάν τα Σκόπια θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ το ερώτημα του τίθεται είναι γιατί αυτοί οι οργανισμοί, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την παγκόσμια ιστορία, θέλουν να ονομάσουν Μακεδόνες τους Βούλγαρους και τους Αλβανούς κατοίκους των; Η απάντηση είναι προφανής διότι θέλουν να διαμελίσουν την Ελλάδα έχοντας την ήδη αποδυναμώσει οικονομικά με την βοήθεια του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και τώρα του Σύριζα, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού.

Δυστυχώς σαν έθνος βρισκόμαστε σε πρωτοφανή εθνική παρακμή κυβερνώμενοι από ληστρικές κομματικές ομάδες που στο όνομα της Δημοκρατίας λυμαίνονται την εξουσία με το να υπακούν ξένους δυνάστες. Υποχρέωση όλων μας είναι να αποτινάξουμε τους προδότες όπως μας το επιβάλει το ισχύον Σύνταγμα. 

Ηλίας Σταμπολιάδης 
Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός 
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης 
16/07/2018Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.