Τελευταίες αναρτήσεις

9 Ιουλίου 2018

Πραξικόπημα Τσίπρα-Κοτζιά καθ’ υπόδειξιν και για λογαριασμό των ΗΠΑ.

σ.σ. ΑΒΕΡΩΦ δημοσιεύω το άρθρο που ακολουθεί για τον ενδιαφέρον συλλογισμό που κάνει αλλά οφείλω να επισημάνω το φάουλ του αρθρογράφου που ονομάζει αβίαστα τους σκοπιανούς «σλαβομακεδόνες». Αγαπητέ αδελφέ, αν μη τι άλλο ειδικά αυτόν τον καιρό ολόκληρη η Ελλάδα φωνάζει καμμία χρήση του όρου «Μακεδονία». Τι στο καλό, που ζείτε;
*** 

«Και συ Λαέ μου ευκολόπιστε
και πάντα προδομένε»
Διονύσιος Σολωμός, Προς Επτανησίους 


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου 

Να παρακάμψει όχι μόνο τη θέληση του ελληνικού λαού, αλλά και του ελληνικού κοινοβουλίου, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, επιχειρεί η κυβέρνηση Τσίπρα-Κοτζιά.

Δεν συζητάμε εδώ αν η προς υπογραφή συμφωνία είναι κακή ή καλή αυτή καθεαυτή. 

Αυτό που θα επιχειρήσουμε να δείξουμε είναι ότι όχι μόνο η κυβέρνηση αρνείται στον ελληνικό λαό το δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του, δικαίωμα που έχουν και θα ασκήσουν οι Σλαβομακεδόνες, αλλά καθιστά και άνευ περιεχομένου, κατ’ ουσίαν καταργεί το συνταγματικό δικαίωμα της Βουλής των Ελλήνων να κυρώσει ή να απορρίψει τη συμφωνία στην οποία κατέληξε το ένα από τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα, ερήμην των άλλων κομμάτων της Εθνικής Αντιπροσωπείας και αντίθετα με την εκφρασθείσα δια δηλώσεων διαφωνία τους.

Η συμφωνία παραβιάζει επίσης την ισχυρού πολιτικού και νομιμοποιητικού βάρους απόφαση όλων, πλην ΚΚ, των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, περιλαμβανομένου και του ΣΥΝ, του 1992. Βεβαίως οι περισσότεροι δέχονται ότι αυτή η συμφωνία έχει εκπέσει και δεν αντανακλά τη σημερινή βούληση των κομμάτων. Αλλά αυτό δεν γίνεται έτσι. Αν η Ελλάδα θεωρείται ακόμα συντεταγμένο κράτος, για να αλλάξει εκείνη η απόφαση όφειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να έχει συγκαλέσει νέο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών ή να συνέλθει η Βουλή και να προσδιορισθεί η νέα διαπραγματευτική γραμμή, στα πλαίσια της οποίας θα έπρεπε να κινηθεί η νέα συμφωνία.

‘Ώστε να προστατευθεί και η κυβέρνηση από την υποψία που αδυνατεί τώρα να διαψεύσει ότι, αυτό που δεν καθορίζουν τα ελληνικά πολιτικά κόμματα ή η Βουλή, το καθορίζουν τελικά ο κ. Κοτζιάς με τον κ. Πάιατ και τον κ. Νιμιτζ.

Για όλους αυτούς τους λόγους, που θα αναλύσουμε λεπτομερώς στη συνέχεια, μιλάμε για πραξικόπημα, νομιμοφανές μεν, πραγματικό δε γιατί προσβάλλει βάναυσα τους θεσμούς, παραβιάζει το πνεύμα, αν όχι το γράμμα του Συντάγματος και πλήττει τον πυρήνα της Λαϊκής και Εθνικής Κυριαρχίας και του δημοκρατικού Πολιτεύματος, με μόνη επιδίωξη να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ. Δεν μας έφτανε ο Τσακαλώτος, που ρωτάει την Τρόικα για να πάει να κατουρήσει, έχουμε τώρα και τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά, να μην διανοούνται να χαλάσουνε Αμερικάνικο ή ΝΑΤΟϊκό χατήρι κι έχουνε γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω.

Είμαστε πολύ περίεργοι να ακούσουμε αύριο τι θα πουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και αν θα καταγγείλουν όλα αυτά και τον παράνομο και αντισυνταγματικό χαρακτήρα τους.

Η χρονική αλληλουχία που συμφώνησε ο Κοτζιάς με τα Σκόπια 

Η κοινή λογική θα υπαγόρευε πρώτα να εγκριθεί η συμφωνία, είτε από τις δύο Βουλές, είτε, πολύ καλύτερα, από τους δύο λαούς σε δημοψήφισμα, να έχουμε σαφείς ενδείξεις ότι το ζήτημα λύεται ικανοποιητικά και εν συνεχεία να προχωρήσει η άρση του ελληνικού βέτο και οι διαδικασίες ένταξης της «Βόρειας Μακεδονίας» πλέον σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. (Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στον κ. Κοτζιά ότι είναι Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ας μην βιάζεται λοιπόν να χρησιμοποιεί δημοσίως άλλον όρο από αυτόν της πΓΔΜ με την οποία η χώρα που τον έχει Υπουργό ακόμα αναγνωρίζει τα Σκόπια).

Αυτό θα υπαγόρευε η κοινή λογική, δεν το υπαγορεύει όμως το αμερικανικό συμφέρον. Οι Αμερικανοί θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και τα θέλουν τώρα, είτε λύσουν, είτε δεν λύσουν κι όπως και να λύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα οι δύο χώρες. “Fuck your Parliament, Fuck your Consτitution”, “Σού γα@ώ το Κοινοβούλιο, σου γα@ώ το Σύνταγμα» είναι η ιστορική φράση που απηύθυνε ο Πρόεδρος Τζόνσον στον Γεώργιο Παπανδρέου, όταν αρνήθηκε το σχέδιο ‘Ατσεσον. Τώρα βέβαια άλλαξαν τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να το πει ο Αμερικανός Πρόεδρος στον ‘Ελληνα Πρωθυπουργό, το λένε στα μούτρα μας (και στα μούτρα των Σλαβομακεδόνων) οι Κοτζιάς, Τσίπρας και Ζάεφ!

Επειδή θέλουν λοιπόν τώρα και πάση θυσία να λήξει το θέμα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, οι υπηρεσίες των Αμερικανών οργάνωσαν έγχρωμη επανάσταση στην πΓΔΜ το 2016 και ανέδειξαν στην πρωθυπουργία τον Ζάεφ. Και για τον ίδιο ακριβώς λόγο έβαλαν τώρα τις κυβερνήσεις Αθηνών και Σκοπίων να συμφωνήσουν στο εξής χρονοδιάγραμμα διαδοχικών ενεργειών:

1. Υπογραφή της Συμφωνίας (θα γίνει στις Πρέσπες τις επόμενες ημέρες)
2. Κύρωση της Συμφωνίας από το κοινοβούλιο της πΓΔΜ (με πλειοψηφία 61 βουλευτών επί συνόλου 120)
3. Επιστολή της Ελλάδας προς ΝΑΤΟ και ΕΕ για έναρξη των διαδικασιών εντάξεως
4. Δημοψήφισμα στην πΓΔΜ
5. Συνταγματική αναθεώρηση από το κοινοβούλιο της πΓΔΜ
6. Κύρωση της Συμφωνίας από το ελληνικό κοινοβούλιο
7. Κύρωση του πρωτοκόλλου εντάξεως της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ


Εδώ κρύβεται όλη η ιστορία, όλο το κόλπο, που δεν μπορούμε βέβαια τώρα να ξέρουμε, αν και πολύ θα θέλαμε να μάθουμε, ποιος ακριβώς το σκέφτηκε, ο Κοτζιάς, ο Νίμιτς, ο Πάιατ, ή κάνας άλλος. Το 6 έπρεπε να είναι μαζί με το 2. Δεν έχει κανένα λόγο να είναι 6. Συνέρχονται οι δύο Βουλές και αποφασίζουν αν τους αρέσει η συμφωνία. 

Τώρα φτάνει να συνέλθει και να εγκρίνει η Βουλή για να πάμε αμέσως στο 3, την άρση δηλαδή του ελληνικού βέτο στην ένταξη προτού ερωτηθούν όχι οι ‘Ελληνες πολίτες αλλά και οι Βουλευτές ακόμα αν τα θέλουν όλα αυτά.

Βεβαίως, θεωρητικά οι βουλευτές έχουν το δικαίωμα να απορρίψουν τη συμφωνία και την ένταξη στο 6 και 7. Αλλά δεν θα μπορούν να το κάνουν. Φανταστείτε τώρα. Θα έχουν χαιρετίσει όλοι οι δυτικοί τη συμφωνία των Πρεσπών και θα πιέζουν τους Σκοπιανούς να κάνουν και τα υπόλοιπα για να μπουν στο ΝΑΤΟ. Θα τα κάνουν όλα αυτά και στο τέλος της διαδικασίας, θα έρθουν οι ‘Ελληνες βουλευτές και θα πουν «Γράψτε Λάθος. Κακώς υπέγραψαν Κοτζιάς και Τσίπρας. Εμείς διαφωνούμε. Θέλουμε άλλη λύση. ‘Ακυρον».

Συγνώμη, μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει διεθνώς; Το ξύλο που θα φάει η Ελλάδα; Τι θα βγαίνουν και θα λένε και θα κάνουν οι Αμερικανοί, οι Γερμανοί και οι ΝΑΤΟϊκοί; Θα μας κατηγορούν ότι τους κοροϊδεύουμε, ότι τους βάλαμε να πιέζουνε τα Σκόπια και πιέζαμε κι εμείς τα Σκόπια, ενώ είχαμε εξ αρχής απόφαση να μην τηρήσουμε τη συμφωνία και να μην τους βάλουμε σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Με τη μεθόδευση που έχωσαν στη συμφωνία αυτή Τσίπρας, Κοτζιάς και Αμερικανοί, αφαιρούν στην πραγματικότητα το συνταγματικό δικαίωμα της Βουλής των Ελλήνων να κυρώσει ή να μην κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών και υποχρεώνουν την Ελλάδα να δεσμευτεί στη γραμμή Τσίπρα-Κοτζιά-ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δεν είναι το μόνο. ‘Ηδη με την υλοποίηση του 3, οι Αμερικανοί θα κάνουν ότι μπορούν για να κάνουν τελείως ουσιαστική τη συμμετοχή της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, γεγονός που παράγει σπουδαία πολιτικά και στρατιωτικά αποτελέσματα, καθιστά μόνο τυπικό το ζήτημα της ελληνικής έγκρισης και αφαιρεί ήδη από την Αθήνα ένα σπουδαίο διπλωματικό χαρτί και στοιχείο εθνικής ισχύος. Που μπορεί να χρησιμοποιήσει όχι μόνο για μια καλύτερη συμφωνία με τα Σκόπια, αλλά μπας και σωθεί η ίδια από τους άλλους υπαρξιακούς κινδύνους που την απειλούν. 

Γι’ αυτό ακριβώς ονομάσαμε πραξικόπημα αυτό που πάνε να κάνουν Τσίπρας και Κοτζιάς. Αφαιρούν όχι μόνο από τον ελληνικό Λαό, αλλά και από την ελληνική Βουλή την πραγματική, όχι τυπική δυνατότητα να πει ‘Όχι στη συμφωνία που οι ίδιοι κατήρτισαν και προσφέρουν στους Αμερικανούς από τώρα μια τεράστια δυνατότητα να ασκήσουν συντριπτική πίεση στην Ελλάδα.

Παραλλαγή της μεθόδου Γενεύης για το Κυπριακό 

‘Όλα αυτά είναι μια παραλλαγή της μεθόδου που σκέφτηκε η Βικτόρια Νούλαντ και εφήρμοσαν Τσίπρας και Κοτζιάς τον Ιανουάριο του 2017, για να διαλύσει την Κυπριακή Δημοκρατία και να τη μετατρέψει σε αμερικανο-βρετανο-ισραηλινό προτεκτοράτο με τη Διάσκεψη της Γενεύης, όπως επιβεβαιώθηκε άλλωστε και από δηλώσεις τόσο του Ακιντζί, όσο και το Μαργκερίνι τότε.

Θα υπογραφόντουσαν διεθνείς συμφωνίες στην Ελβετία οι οποίες θα παρήγαγαν νομικά και πραγματικά αποτελέσματα που δεν θα μπροούσαν να ανατρέψουν σε δημοψήφισμα οι πολίτες εκ των υστέρων.

Φαίνεται ότι άρεσε τόσο πολύ στον Κοτζιά και στους Αμερικανούς αυτή η ιδέα πούπαν να μην πάει χαμένη. Συμφωνία στη Γενεύη δεν υπεγράφη, θα υπογραφεί όμως τελικά στις Πρέσπες.

Το σχέδιο στη Γενεύη ναυάγησε γιατί Ερντογάν και Νετανιάχου τσακώθηκαν ως προς τα δικαιώματα που θα διατηρούσε η Τουρκία επί της αποικίας, προς μεγάλη θλίψη του κ. Κοτζιά, που εξέφρασε την επιθυμία μόλις προχτές να ξαναασχοληθεί με το κυπριακό.

Η Βικτόρια Νούλαντ υπήρξε επιφανές στέλεχος των Νεοσυντηρητικών και, από κοινού με τον αρχηγό της CIA, υπήρξε ο αρχιτέκτων του πραξικοπήματος στο Κίεβο, του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία, που πήρε αγριότατες μορφές, μέχρι εκατό διαδηλωτές έκαψαν ζωντανούς οι φιλοαμερικανοί Ναζί στην Οδησσό και του νέου Ψυχρού Πολέμου που ξεκίνησε με τη Ρωσία. Τότε ήταν εκεί Πρέσβης ο κ. Πάιατ που μετά η Ουάσιγκτων εκτίμησε ότι θα ήταν πιο χρήσιμος στην Ελλάδα.

Δημοκρατία, Εθνική Συνοχή, Εξωτερική Πολιτική

Εμείς έχουμε αμφισβητήσει τη νομιμοποίηση και αυτής της Βουλής να αποφασίσει για ένα τόσο σοβαρό θέμα, υπενθυμίζοντας τη μετατροπή της σε Γραφείο Πρωτοκόλλου των Δανειστών και την ανάγκη δημοψηφίσματος. Αλλά εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ανοχή των Αν.Ελλ., χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαν να γίνουν αυτά τα πράγματα, κάνει και κάτι άλλο. Αφαιρεί ακόμα και από την Βουλή, όχι μόνο από τον ελληνικό λαό, την πρακτική δυνατότητα να πει όχι στη συμφωνία αν διαφωνεί.

Με δεδομένες

Α) τις θέσεις του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, που πρέπει πριν υπογραφεί η συμφωνία να ακυρωθούν ή να αλλάξουν επισήμως, όχι ασφαλώς με τηλεοπτικά πάνελ και δηλώσεις αριστερά και δεξιά, αλλά είτε με νέο Συμβούλιο είτε με απόφαση της Βουλής,

Β) με δεδομένες τις εκφρασμένες θέσεις όλων των κομμάτων που έχουν ταχθεί κατά της συγκεκριμένης συμφωνίας,

Γ) με δεδομένο ότι το θέμα αυτό ουδόλως απασχόλησε τους εκλογείς το Σεπτέμβριο του 2015

Δ) με πιθανολογούμενη την αντίρρηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού (αλλοιώς γιατί δεν κάνει δημοψήφισμα η κυβέρνηση, όπως η ίδια έκανε προ τριων ετών)

Η υπογραφή από ένα κόμμα μειοψηφίας στη Βουλή, που έχει ψηφιστεί από λιγότερο από 20% του εκλογικού σώματος, εναντίον της θέλησης της Βουλής, αλλά και εναντίον της πιθανολογούμενης βούλησης του ελληνικού, μιας τέτοιας συμφωνίας, για μείζον εθνικό ζήτημα, η οποία θα έρθει κατόπιν εορτής στην κρίση των βουλευτών και ουδέποτε στην κρίση του ελληνικού λαού, συνιστά βαριά περιφρόνηση των θεσμών και της Λαικής και Εθνικής Κυριαρχίας, τη δεύτερη τόσο βαριά που διαπράττει αυτή η κυβέρνηση και η ηγεσία της.

Γιατί δεν περιμένουν οι Τσίπρας και Κοτζιάς πρώτα να συζητηθεί το θέμα στις δύο Βουλές και χώρες, να παρθούν οι δέουσες αποφάσεις, να προχωρήσει η υπόθεση κανονικά και μετά, αν όλα πάνε καλά, να αρχίσουν την ιστορία με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ;

Δημοψήφισμα, η μόνη δημοκρατική και εθνικά υπεύθυνη λύση

Γιατί δεν προτείνουν ταυτόχρονα δημοψηφίσματα και σε Ελλάδα και σε πΓΔΜ, να δούμε αν όντως θέλουν τη συμφωνία και οι δύο λαοί;
Το επιβάλλει η δημοκρατική τάξη.

Το επιβάλλει η ανάγκη να μη νοιώσει ένα τμήμα του ελληνικού λαού ότι υπέστη μια ακόμα ήττα και προδοσία

Το επιβάλλει η ανάγκη να μην δώσει η Ελλάδα διεθνώς την δυστυχώς βάσιμη εντύπωση ότι έχει μετατραπεί σε απλό άθυρμα ξένων δυνάμεων.

Για να μην αποξενωθούν οι Βορειοελλαδίτες από τους Νοτιοελλαδίτες, πλήττοντας την εθνική συνοχή.

Το επιβάλλει η ανάγκη να αποφύγουμε έναν καινούριο Διχασμό, στη ζοφερή κατάσταση που βρίσκεται η χώρα,

Το επιβάλλει ακόμα και η ανάγκη πραγματικής συμφιλίωσης Ελλήνων και Σλαβομακεδόνων, που δεν θα επέλθει βέβαια με ένα καπέλο που θα φορέσουν οι άνθρωποι των Αμερικανών στις δύο χώρες, παρά τη θέληση των πολιτών και των λαών τους.

Γιατί τέλος οι ‘Ελληνες πολίτες έχουν λιγότερα δικαιώματα από τους Σλαβομακεδόνες;
Γιατί προβλέπεται εκεί δημοψήφισμα και όχι σε μας. Υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για μια παράταξη που έδωσε το αίμα της για τη Δημοκρατία, να διοικείται από τους ανθρώπους που σήμερα τη διοικούν και κάνουν αυτά τα πράγματα; 

Αιδώς Αργείοι! 

Πηγή Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος 

το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.