Τελευταίες αναρτήσεις

11 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ : ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!,ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής


Αγαπημένοι μου Φίλοι!!! 

Μπορεί οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης να τρώγονται σαν το σκύλο με τη γάτα από τα έδρανα της Βουλής και να δείχνουν ότι είναι θανάσιμοι εχθροί, στην πραγματικότητα όμως, πίσω από τις Πολιτικές κουρτίνες, που δεν τους βλέπει κανείς, δεν τους χωρίζουν πολλά πράγματα!!!

Εάν εξαιρέσουμε τον Οικονομικό τομέα, στα Εθνικά θέματα, στην Εξωτερική Πολιτική, στο χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, έχουν σχεδόν πλήρη ταύτιση!!!

Έτσι:
1) Ο κ. Τσίπρας χάρισε στους Σκοπιανούς το όνομα: ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!. Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαφωνεί σε αυτό,αφού είναι υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό!!!


2) Ο κ. Τσίπρας ως άθρησκος (κατά δήλωση του), είναι υπέρ του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας. Ο κ. Μητσοτάκης, παρά το γεγονός ότι τελευταία έχει φορέσει το ένδυμα του "καλού Χριστιανού", δεν διστάζει να δηλώνει ότι είναι και αυτός υπέρ του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, αφού τόσο σε παλαιά συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάϊ και στο δημοσιογράφο κ. Άρη Πρωτοσάλτε, είχε ταχθεί υπέρ του χωρισμού, όσο και πρόσφατα στην Πάτρα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, επαναβεβαίωσε τη θέση του αυτή!!!.

3) Ο κ. Τσίπρας στα τρία χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας, μας έδειξε ότι είναι επιβάτης του οχήματος της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο κ. Μητσοτάκης, μας επιβεβαιώνει ότι είναι και αυτός επιβάτης του ιδίου οχήματος, αφού είναι συχνός επισκέπτης της λέσχης Μπίλντεμπεργκ!!!

Συνεπώς, Αγαπημένοι μου Φίλοι, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, που ο κ. Μητσοτάκης κατά πάσα πιθανότητα θα αναδειχθεί Πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση, αφού έχουν τόσο κοινά σημεία στα Εθνικά και Θρησκευτικά θέματα, θα τα βρουν εύκολα μεταξύ τους και με αγαστή συνεργασία θα προχωρήσουν στην αναθεώρηση του Συντάγματος (μιας και η νέα Βουλή θα είναι αναθεωρητική και μιας και οι δύο μαζί θα διαθέτουν πάνω από 180 Βουλευτές!!!).

Και για να φτιάξουν το άθεο Ελληνικό Κράτος και για να μπορέσουν να χωρίσουν το Κράτος από την Εκκλησία, στο Σύνταγμα θα κάνουν τις εξής παρεμβάσεις:

α) Θα αφαιρέσουν από το Σύνταγμα, ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ (προεισαγωγικό μέρος), το οποίο επί λέξει λέει τα εξής: "ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε' ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ". Αυτό το Προοίμιο του Συντάγματος, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης θα το αφαιρέσουν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί γι' αυτούς το Προοίμιο, αποτελεί το σημαντικότερο εμπόδιο στο χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας και στη δημιουργία του άθεου Ελληνικού Κράτους, (χωρίς Σταυρό οι Ελληνικές Σημαίες, χωρίς Ιερές Εικόνες τα Δημόσια κτήρια κ.ο.κ)

β) Θα προχωρήσουν στην αναθεώρηση του άρθρου 3 παράγραφος 1 του Συντάγματος, το οποίο λέει: "Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που γνωρίζει Κεφαλή της, Τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό"

γ) Τέλος θα προχωρήσουν στην αναθεώρηση του άρθρου 16 παράγραφος 2, το οποίο επιτάσσει την Πολιτεία να διαπαιδαγωγεί την Ελληνική νεολαία, με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!!.

Έτσι με αυτές τις τρεις παραπάνω αναθεωρήσεις, ανοίγει ο δρόμος ώστε οι κύριοι, Μητσοτάκης και Τσίπρας, χωρίς κανένα εμπόδιο, θα κάνουν το χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας και πλημμυρισμένοι από ηδονή, θα προχωρήσουν στη δημιουργία ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, χωρίς το Ορθόδοξο μάθημα των Θρησκευτικών και συνεπώς χωρίς ανάπτυξη της Ορθόδοξης Θρησκευτικής Συνείδησης της μαθητιώσας νεολαίας μας!!!

Βεβαίως κάποιοι από εσάς, Φίλοι μου, θα μου προβάλετε το επιχείρημα ότι: Στην Νέα Δημοκρατία που είναι συντηρητικό κόμμα, θα υπάρξει και ένας ικανός αριθμός Βουλευτών, που θα αντιδράσει στη δημιουργία ενός τέτοιου ΑΘΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και θα εμποδίσει το κ. Μητσοτάκη να εκπληρώσει αυτό το όνειρο της ζωής του!!!

Η απάντηση μου σε αυτό το επιχείρημα σας, είναι η εξής: Όσο αντέδρασαν οι Βουλευτές της ΝΔ στην ψήφιση του νόμου για τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα (αφού ο κ. Μητσοτάκης είχε επιβάλει κομματική πειθαρχία, παρά το γεγονός ο Ερντογάν την Αγία Σοφία τη μετέτρεπε σε τζαμί),τόσο θα αντιδράσουν οι Βουλευτές της ΝΔ, στην νέα αναθεωρητική Βουλή, (με τον κ. Μητσοτάκη να έχει επιβάλει ξανά, κομματική πειθαρχία), στη ψήφιση του νόμου, με τον οποίο θα επέλθει χωρισμός Κράτους και Εκκλησίας και θα δημιουργηθεί έτσι το άθεο Ελληνικό Κράτος!!!

Με αυτό τον τρόπο, Αγαπημένοι μου Φίλοι, θα έλθει το 2021 (όπου θα έχουν συμπληρωθεί 200 χρόνια από το 1821, που οι ένθεοι Πρόγονοι μας, με τη βαθιά πίστη τους προς Τον Τριαδικό Θεό μας και την απροσμέτρητη αγάπη τους προς την Πατρίδα, ξεσηκώθηκαν κατά των Οθωμανών κατακτητών και απελευθερώθηκαν), ενώ εμείς οι θλιβεροί απόγονοι τους, αντί να παραδειγματιζόμαστε από τα κατορθώματα τους, την Ορθόδοξη πίστη τους και τη Φιλοπατρία τους, θα έχουμε εκλέξει μια Κυβέρνηση υποταγμένη στην Παγκοσμιοποίηση και στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τα οράματα των Προγόνων μας του 1821!!!

Πραγματικά θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη και όλων των ηρώων μας, του 1821, όταν θα βλέπουν από εκεί ψηλά τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα, να μετατρέπουν τους Νέους μας, σε σύγχρονους γενίτσαρους (χωρίς πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας και χωρίς αγάπη προς την Ελλάδα μας!!!).

Γι' αυτό, Φίλοι μου Αγαπημένοι, μπροστά στους τεράστιους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τόσο η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία μας, όσο και το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μας, από το δίδυμο: Μητσοτάκη-Τσίπρα και από όλους τους άλλους Αρχηγούς των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής, που ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΚΑΡΔΙΑ, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, να επαναστατήσουν οι συνειδήσεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και μαζικά ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ, να προστρέξουμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ που είναι εκτός Βουλής.

Τελικά, Φίλοι μου, για να νικήσουμε το παλαιό και διεφθαρμένο Πολιτικό κατεστημένο, που έχει διαβρωθεί από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, πρέπει να επαναστατήσουν οι συνειδήσεις μας και να κάνουμε ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑ το εξής:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!!. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΡΑΜΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ Ή ΒΟΥΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!!

Και μη ξεχνάτε: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΔΥΜΑ!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.