Τελευταίες αναρτήσεις

11 Ιουνίου 2018

Η τυραννία της μειοψηφίας

Ο ρατσισμός κατά της κανονικής οικογένειας και της πλειονότητας θα τελειώσει

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη 

Η Βουλή των Ελλήνων ποτέ δεν «ντύθηκε» χρώματα για τους 1.619 αγνοουμένους της Κύπρου, τους χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες αυτού του τιτάνιου αλλά προδομένου αγώνα. Ποτέ η Βουλή δεν φόρεσε γαλανόλευκα για να τιμήσει το ιερότερο πρόσωπο του Εθνους σε όλη τη διάρκεια της διαχρονίας του, την Ελληνίδα Μάνα. Γιατί μόνον οι Μάνες γεννάνε Ελληνες σε αυτήν τη γη που έχει το χνάρι μας, λεύτερη ή σκλάβα, και τώρα πια αργοπεθαίνει από την υπογεννητικότητα, ενώ την υπονομεύει ο επιδοτούμενος από την Ε.Ε. και την Υπατη Αρμοστεία εποικισμός. Κράτος που δεν τιμά τη μητρότητα και τους πεσόντες του όπως αρμόζει κάνει έρπειν στη λάσπη της παρακμής και έχει ραντεβού με τον αφανισμό.

Τι κι αν το Σύνταγμα έχει ρητές και θεμελιώδεις προβλέψεις για την προστασία του κράτους στη μητρότητα, στη νεότητα και την παιδική ηλικία; Τι κι αν έχει ξεκάθαρη, ήδη από το προοίμιο, Ορθόδοξη ταυτότητα και κατά το άρθρο 16 υποχρέωση της Παιδείας για εθνική, ηθική και θρησκευτική ανατροφή των παιδιών; 

Το πραξικόπημα του «πολιτισμικού μαρξισμού» από χρόνια είναι σε εξέλιξη, με συνεχείς παραβιάσεις του Συντάγματος. Το σαράκι του «δικαιωματισμού» τρώει τα θεμέλια της χώρας και ο δημόσιος βίος έχει γίνει πεδίο ολοκληρωτισμού, λεκτικής και φυσικής βίας, όπου μια ασήμαντη μειοψηφία, που όμως κατοικοεδρεύει στην καρδιά της εξουσίας, στην οποία βρέθηκε για λάθος λόγους («σκίζουμε Μνημόνια και καταπίνουμε φωτιές»), επιβάλλει μια αρρωστημένη και παρακμιακή ατζέντα στην πλειονότητα, της οποίας η οργή συμπιέζεται σαν ατμός σε τεράστιο λέβητα, έτοιμο να εκραγεί.

Είναι τόσο θρασεία και προκλητική η συμπεριφορά του παρακράτους των «δικαιωματιστών» και των κυβερνώντων σταλινικών ομοϊδεατών τους, που αποτελεί πλέον ξεκάθαρο ρατσισμό σε βάρος της πλειονότητας των κανονικών ανθρώπων.
Βίτσια, απωθημένα, αποκλίσεις συμπεριφορών, διαταραχές, που είναι της αρμοδιότητας των ψυχιάτρων, γούστα που αφορούν μόνον την κρεβατοκάμαρα καθενός ενδύονται τον μανδύα της «επαναστατικότητας», του δήθεν καταπιεσμένου «δικαιώματος» και ονομάζονται «φύλα», ευτελίζοντας κάθε έννοια αξιοπρέπειας, περιφρονώντας την ίδια τη φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος. Πρόθυμη δε από κοντά η προοδευτικιά μαρξιστική «επιστήμη» να φτιάξει ψευτοεπιστημονικά επιχειρήματα για τα «62 φύλα» ή για να δικαιολογήσει την παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια και την επιδιωκόμενη υιοθεσία, αφού κανείς δεν τα ρώτησε αν μετά την ορφάνια και την εγκατάλειψη θέλουν να υποστούν και την αποστέρηση του πατρικού ή του μητρικού προσώπου και της παρουσίας και να θέλουν να γίνουν αξεσουάρ σε ένα παράδοξο κι αφύσικο κοινωνικό πείραμα.


Το κράτος, που επιδοτεί μερικές εκτρώσεις κάθε χρόνο για τις γυναίκες, αλλά ούτε μια εξωσωματική, σε μια χώρα με υπογεννητικότητα, τώρα, κι ενώ πλήθος συμπολιτών μας πένεται, όχι μόνο αφήνει να ξοδεύεται πακτωλός για τη μόνιμη εγκατάσταση παράνομων εποίκων, αλλά διά της Περιφέρειας και άλλων ξόδεψε χρήμα, όσο κι αν είναι, για τα 
καρναβάλια των «δικαιωματιστών» ως χορηγός.

Με απόφαση δε της Βουλής, διά του προέδρου της Ν. Βούτση, ντύθηκε στα παρδαλά χρώματα για να συμμετάσχει στο καρναβάλι της αλμπάνικης θεωρίας των «62 φύλων». Δεν τιμάμε τον Κατούντα, τον Κρατημένο, τον Καλμπουρτζή, τον Κουρούπη, τη Μάνα, καρδιά του Εθνους και κάθε οικογένειας, αλλά τιμάμε τα παραδείσια πουλιά του φαιδρού «δικαιωματισμού». Αντε, λίγο ακόμη και θα φτάσουμε στον πάτο της παρακμής και της αναξιοπρέπειας, ώστε να απαλλαγούμε από τον «πολιτισμικό μαρξισμό» και τις ολοκληρωτικές φιέστες επιβολής του.

Εκεί, στον σοφό λιμένα του Πειραιώς, του λιμενεργάτη παππού μου κι αργότερα του πατέρα μου, λέμε «ψωμί, τυρί δεν έχουμε, λουλούδια για τ’ α...α μας γυρεύουμε». Είπαμε όμως, οι μόδες αλλάζουν. Θα έρθει η ώρα, θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, θέλουν δεν θέλουν, και θα ξηλωθεί όλο το θεσμικό πλαίσιο αυτού του απεχθούς ολοκληρωτισμού, που με τα φερέφωνα του καθυβρίζει συνεχώς τη συντριπτική πλειονότητα για να επιβάλλει τα γούστα της. Κανείς σοβαρός άνθρωπος, που ξεχωρίζει όχι για τα γούστα του στο κρεβάτι αλλά για την αξιοσύνη του, την επαγγελματική ή την καλλιτεχνική ικανότητά του, την παιδεία και την καλοσύνη του, δεν συμμετέχει σε διαδικασίες αυτογελοιοποίησης, ούτε αναζητεί καταξίωση με στρας, φτερά και πούπουλα, τρίβοντάς μας στα μούτρα αυτό για το οποίο δεν δίνουμε δεκάρα, τι κάνει, δηλαδή, στο κρεβάτι του. Η τυραννία της μειοψηφίας και ο ρατσισμός κατά της κανονικής οικογένειας και της πλειονότητας θα τελειώσουν. 

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ 

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.