Τελευταίες αναρτήσεις

8 Ιουνίου 2018

Μέγα και αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ της Ελληνικής κοινωνίας και του Κιναιδοβουλίου.

Οι Έλληνες στολίζουν την Πατρίδα στα γαλανόλευκα απ’ άκρη σ’ άκρη και οι ζωντανοί νεκροί του Κιναιδοβουλίου θα δηλώσουν «παρούσες» φωτίζοντας την, ερειπωμένη πια από κάθε ίχνος ήθους και αξιοπρέπειας, «Βουλή των Ελλήνων» στα χρώματα των κιναιδοκοπρόφιλων «υπερήφανων γκέι». 

Υπερήφανοι οι Έλληνες για την Πατρίδα, υπερήφανοι οι κιναιδόφιλοι βολευτές για την ανωμαλία.

Ποιός θα το φανταζόταν ότι θα φτάναμε σ’ αυτό το σημείο; Ένα ανθελληνικό και αυθάδες ολοκληρωτικό σύστημα ορθώνεται και ασχημονεί μπροστά μας. Διαβολικό, ψυχρό, ψεύτικο και εχθρικό προς κάθε τι που χτίζει ισορροπημένους ανθρώπους και αληθινές κοινωνίες. Αυτό που τρομάζει είναι η εσωτερική συγκατάθεση που όλοι αυτοί του κιναιδοβουλίου κάνουν μέσα τους κάθε φορά για να προωθήσουν τούτη την δαιμονική δυσωδία. Γίνονται ολοένα και πιο ανήθικοι και έχουν την απαίτηση να κάνουν και όλους τους άλλους ανήθικους για να μην χάσουν τις καρέκλες τους.

Και ω του παραδόξου θαύματος· την ώρα που η άλλοτε «Βουλή των Ελλήνων» βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ μέσα στον βούρκο και την ανυπαρξία, η Ελληνική κοινωνία αρχίζει να μοσχοβολάει και να ανασταίνεται. Ενώ εκείνοι έχουν πάρει τον κατήφορο, οι Έλληνες πήραν από μόνοι τους τον λυτρωτικό ανήφορο. Πως εξηγείται αλήθεια αυτή η αυθόρμητη ομοψυχία; 

Οι άγιοι και οι αθάνατοι ήρωες ξύπνησαν στα κύτταρά μας. Το απέραντο νεκροταφείο γύρω μας προκάλεσε τον αναστάσιμο δυναμισμό μας.

Λέει ο π. Γεώργιος Μεταλληνός στην ομιλία του «Η Ανάσταση του Χριστού στην Εν Χριστώ Κοινωνία»:

«[Στην] συνέχεια των Αγίων σώζεται η δύναμις, ο ψυχικός δυναμισμός της Αναστάσεως που μας οδηγεί πάντοτε σε ανάσταση. Ποτέ εμείς, και σε δουλεία σοβαρή και βαριά να πέσουμε, πάντοτε έχουμε μέσα μας τον πόθο της Αναστάσεως. Θα μου πείτε, 300 περίπου χρόνια συνολικά μείναμε κάτω από τους Τούρκους, και 600 χρόνια εμείς οι επτανήσιοι κάτω από τους Λατίνους, κυρίως οι Κερκυραίοι. Προσέξτε να δείτε. Ξέρετε πόσες επαναστάσεις έγιναν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία για την ανάσταση του Γένους; Πάνω από 80. … Άρχισε η πρώτη επανάσταση το 1473. 1461 έπεσε η Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας και ο Μυστράς. Είναι τα τελευταία προπύργια του Ελληνισμού που έπεσαν στους Τούρκους. Λίγα χρόνια μετά αρχίζουν οι επαναστάσεις. … Για μένα είναι απόδειξη από τον Θεό, ότι ο δυναμισμός μέσα μας, ο αναστάσιμος δυναμισμός δεν έπαψε. Παρ’ όλες τις αποτυχίες είχαμε συνεχώς το πνεύμα της εγέρσεως, της αναστάσεως. Και εσωτερικά ψυχικά και εξωτερικά. Διότι αν δεν έχουμε αυτήν την εσωτερική αναστάσιμη φλόγα, ούτε εξωτερικά μπορούμε να κάνουμε κάτι. Νεκρωνόμεθα κυριολεκτικά, και ως άνθρωποι και ως κοινωνία, κάτι που δεν το εύχομαι.»

Το πιστεύω ειλικρινά ότι ο Θεός επέτρεψε να έλθει στην επιφάνεια το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων κατ’ αυτόν τον τρόπο για να ξαναβρούμε τους αληθινούς εαυτούς μας. Έγραψε ο Ίων Δραγούμης: «Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώση». Είναι τόσο αληθινός αυτός ο λόγος σήμερα. Αυτό ακριβώς κάνει. Μας σώζει. Μας στερεώνει απέναντι στους φαύλους. Γινόμαστε και πάλι ΕΜΕΙΣ. Δεν ακολουθούμε τα ψοφοειδή κουφάρια του κιναιδοβουλίου. Βρίσκουμε πάλι το γερό περπάτημά μας πάνω στα άγια ίχνη των ηρώων προγόνων μας.

Θα έρθει αυτή η ώρα, θα έλθει, όσα καμίνια κι αν χρειαστεί να περάσουμε και όταν Εκείνος το αποφασίσει. Θα έλθει όμως η ώρα που θα τους στείλουμε όλους αυτούς στον εξαποδώ κι ακόμα παραπέρα. 
*** 

Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.