Τελευταίες αναρτήσεις

13 Ιουνίου 2018

Ο Λαβρόφ «κόβει» φέτες τον Κοτζιά για την Μακεδονία, άραγε το κατάλαβε ο δικός μας;

Προς την διεθνή αλητεία, τους ξένους αλητάμπουρες που θέλουν να παίξουν στα ζάρια την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας.
Ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ούτε με τα συμφέροντα των Ρώσων και απέχει από τα παιχνίδια των Αμερικάνων.
Είναι αναφανδόν με τα ΑΙΜΑΤΑ και τα ΜΑΡΤΥΡΙΑ της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πάντα σας έλεγα «ότι η επίλυση ( για το Μακεδονικό) πρέπει να γίνει χωρίς χρονοδιαγράμματα από έξω, και πρέπει να έχει υποστήριξη από τους δύο λαούς και να ανταποκρίνεται στα συμφέροντά τους. «Ελπίζω η συμφωνία να είναι τέτοια», σημείωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ. https://www.militaire.gr/ 

Δηλ. ο έμπειρος Ρώσος ΥΠΕΞ είπε, ουσιαστικά σαν να ρωτάει τον Κοτζιά κατά την συνάντηση τους τα αυτονόητα για μια χώρα που θέλει να είναι Δημοκρατική.

- Είχατε την δημοκρατική βούληση - υποστήριξη του λαού σας;

- Είχατε έξωθεν πιέσεις και χρονοδιαγράμματα ασφυκτικά που μάλλον δεν κάνουν καλό στην ελεύθερη δημοκρατική βούληση των πολιτών σας;

- Αυτή η συμφωνία ανταποκρίνεται στα πραγματικά ιστορικά συμφέροντα του Λαού σας;

Ο Κοτζιάς φαίνεται σαν να του απάντησε από το μυθιστόρημα «τα ανεμοδαρμένα ύψη» 

«Λύσαμε ένα πρόβλημα που στην ουσία υπάρχει εδώ και 70 χρόνια. Είναι κομμάτι της κουλτούρας της περιοχής να τσακωνόμαστε για τα ονόματα. Με αυτή τη συμφωνία τελειώσαμε τα προβλήματα αλυτρωτισμού που υπήρχαν. Βρισκόμαστε σε διαδικασία επίλυσης των ζητημάτων που εκκρεμούν εδώ και δεκαετίες με την Αλβανία». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς από τη Μόσχα όπου είχε συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ» https://www.militaire.gr/Από Π. Καρβουνόπουλος - 13/06/2018 

Αλλά ο Σεργκέι Λαβρόφ γνωρίζει καλά τι παίχτηκε, τι παίζει και τι πρόκειται να παιχτεί εις βάρος του Ελληνικού Λαού στο Θέμα της Μακεδονίας και στα άλλα που έρχονται και για αυτό φέρνει τον Έλληνα πολίτη στο επίκεντρο της ερώτησης του αυτής.

Για αυτό και ο Ρώσος ΥΠΕΞ καταλήγει: 
«Ελπίζω η συμφωνία να είναι τέτοια» 

- Γιατί αν δεν είναι τέτοια ( συμφέρουσα για τον Λαό σας ) τότε κακό του κεφαλιού σας, πιθανώς να υπονοούσε από μέσα του.

Όλοι αυτοί που τις τελευταίες ώρες στέλνουν συγχαρητήρια από την Δύση που γράφουν την δημοκρατική βούληση του Ελληνικού λαού;

Μήπως στο κάδο ανακύκλωσης του υπό αξιολόγηση Ελληνικού Χρέους;

Γιατί να μην χαίρονται οι ανιστόρητοι δυτικοί φίλοι μας που εκτός από τοκογλυφικά θηρία που μας έστειλαν στα κλουβιά των μνημονίων, έβγαλαν και απεχθή ιστορικά φαντάσματα στα Δυτ. Βαλκάνια; 

«Ως «θρίαμβο της υπομονετικής διπλωματίας» χαρακτηρίζει το Ινστιτούτο Brookings της Ουάσινγκτον τη συμφωνία Αθηνών-Σκοπίων, επισημαίνοντας ότι βάζει τέλος στην διένεξη για το όνομα της πΓΔΜ, που παρέμενε ανοιχτή για πάνω από 25 χρόνια.

Σύμφωνα με την ανάλυση της Αμάντας Σλοτ, η οποία είχε διατελέσει βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, πρέπει να δοθούν εύσημα στην κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ για αυτό το αποτέλεσμα.

Μάλιστα σημειώνεται πως η συγκεκριμένη συμφωνία θα αναβαθμίσει τη διεθνή εικόνα του Έλληνα πρωθυπουργού παρουσιάζοντας τον ως έναν περιφερειακό ηγέτη που συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων.

Επίσης, η συμφωνία θα βοηθήσει στην αναχαίτιση της αυξανόμενης επιρροής τρίτων χωρών στα Δυτικά Βαλκάνια, όπως η Ρωσία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία.» https://www.militaire.gr/Από Π. Καρβουνόπουλος - 13/06/2018 

Μέσα σε αυτήν την ανάλυση φαίνεται και ο φόβος των ΗΠΑ να μην στραβώσει η συμφωνία εξ αιτίας της Ρωσίας 

«Όμως υπενθυμίζεται πως ο δρόμος για την εφαρμογή της συμφωνίας θα είναι δύσκολος: γίνεται αναφορά στις εσωτερικές αντιδράσεις που έχουν πυροδοτήσει οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί που έγιναν από τις δύο πλευρές, ενώ απαριθμούνται και οι εσωτερικοί πολιτικοί συσχετισμοί που θα μπορούσαν να διαταράξουν την ομαλή πορεία για την επικύρωση της. Μάλιστα εκφράζεται η ανησυχία πως η Ρωσία διεξάγει «πόλεμο παραπληροφόρησης» για να ενισχύσει τις δυνάμεις που αντιτίθενται στη λύση στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικής για την αναχαίτιση της περαιτέρω επέκτασης του ΝΑΤΟ στην περιοχή των Βαλκανίων.»

Τελικά όλοι πάμε στις ΠΡΕΣΠΕΣ για να ψάλλουμε το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» 

Στην φιέστα θα παραβρεθούν «στους υψηλούς προσκεκλημένους που θα παραστούν θα είναι φυσικά ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, η ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Φεντερίκα Μογκερίνι αλλά και ο επίτροπος αρμόδιος για θέματα διεύρυνσης για την ΕΕ Γιοχάνες Χαν» http://www.iefimerida.gr/13/06/2018 

Ο κατάλογος των επισήμων προβλέπεται μακρύς, θα παρευρίσκονται Κρητικοί- Θεσσαλοί- Μωραίτες – Νησιώτες - Ρουμελιώτες και Μακεδόνες ντυμένοι με τις τοπικές φορεσιές και τα λάβαρα τους.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ μαζί μας ο Παύλος Μελάς, ο μητροπολίτης Γερμανός Καραβαγγέλης, ο Ίωνας Δραγούμης , οι ψυχές των παππούδων και των γιαγιάδων μας προσμένουν εκεί στην Αγιοποτισμένη Μακεδονική ΓΗ.

Αν και η φιέστα θα γίνει Σάββατο με μια υποψία Κυριακή για να αποφύγουν τα μποτιλιαρίσματα της Οργής… οι καμπάνες της περιοχής θα κτυπούν πένθιμα σαν την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για να μας υπενθυμίζουν τον Ιούδα και την ΣΤΑΥΡΩΣΗ 

Προς την διεθνή αλητεία, τους ξένους αλητάμπουρες που θέλουν να παίξουν στα ζάρια την Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας. 

Ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ούτε με τα συμφέροντα των Ρώσων και απέχει από τα παιχνίδια των Αμερικάνων.

Είναι αναφανδόν με τα ΑΙΜΑΤΑ και τα ΜΑΡΤΥΡΙΑ της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας μας.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Στις ΠΡΕΣΠΕΣ ειρηνικά, η ΠΑΝΑΓΙΑ θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θέλει τα Ελληνόπουλα κοντά ΤΗΣ. 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.