30 Ιουνίου 2018

Στοχοποιήθηκαν τώρα τα νησιά που θα έχουν μπελάδες με την Τουρκία;

Όλα έδεσαν μέσα σε σπιράλ θανάτου.
Ονομασία Σκοπιών (βλ. Βόρεια Μακεδονία) – ΦΠΑ με ημερομηνία λήξης στα νησιά – προσφυγικό- τουρκική επιθετικότητα.
ΠΟΙΟΣ θα λύσει τον γόρδιο δεσμό;
Την Πατρίδα την θέλουν να πάει ξαφνικά και αδιάβαστη.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αύγουστος 2015: αποσβολωμένοι παρακολουθούσαμε τις προσφυγικές ροές στο ΑΙΓΑΙΟ

Εκείνες τις ώρες αρθρογραφούμε « εφαρμόζεται το σχέδιο των αντίχριστων δυνάμεων , μια άλλη πίεση εν μέσω μνημονιακής καταιγίδας – θέλουν να κάνουν δήθεν ζώνες ανθρωπιστικής ασφάλειας στο ενεργειακό Αιγαίο και μετά να διεκδικήσει ο τούρκος και ο τοκογλύφος με ισχυρή δικαιολογία την προστασία των στοιβαγμένων λαθρομεταναστών- προσφύγων- τυχόν πυρήνων τζιχαντιστών».

Μια γερόντισσα εκείνες τις στιγμές στις τότε απορίες- αγωνίες έλεγε «κάποιον Ιούνιο σύντομα θα αρχίσουν» 
Μήπως άρχισαν και τρέχουν…;

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 συμφωνία Πρεσπών 
Και οι επιτυχίες συνεχίστηκαν 
«Ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε άλλη μία μεγάλη «επιτυχία». Δέχθηκε να υπογράψει διμερή συμφωνία με την Ανγκελα Μέρκελ για την επιστροφή μεταναστών από τη Γερμανία στη χώρα μας, με αντάλλαγμα την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στο 24% για πέντε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η Ελλάδα θα δεχθεί όλη την πίεση του προσφυγικού και μάλιστα από δύο πλευρές.
Η μία θα είναι από την Τουρκία, που διαρκώς στέλνει μέσω του Αιγαίου πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα.

Και η δεύτερη θα είναι από τη Γερμανία, από την οποία θα γυρίζουν πίσω οι προσφυγικές, μεταναστευτικές ροές, με βάση τη συμφωνία ..

Η Ελλάδα κινδυνεύει να πάρει χιλιάδες μετανάστες από τη Γερμανία και ουσιαστικά να μετατραπεί η χώρα μας σε αποθήκη προσφύγων, προκειμένου να λύσουν οι άλλοι το δικό τους πρόβλημα.

Μετά το θέμα με τη συμφωνία για το Σκοπιανό, για την οποία υπήρχε φημολογία ότι η υπογραφή στις Πρέσπες συνδέθηκε με τη διευθέτηση του χρέους, τώρα η κυβέρνηση προχωρά σε άλλη μία βλαπτική για τα εθνικά μας συμφέροντα συναλλαγή, όπου θα πάρουμε μια παράταση του μειωμένου ΦΠΑ σε μερικά νησιά, ενώ θα παραχωρήσουμε μια μόνιμη εις βάρος της χώρας μας κατάσταση στο προσφυγικό.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να είπε πως θα παραμείνει μειωμένος όσο αυτός βρίσκεται στην πρωθυπουργία ωστόσο η πραγματικότητα τον διαψεύδει για άλλη μια φορά αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που εκδόθηκε άρον άρον το βράδυ της Παρασκευής, ο μειωμένος ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου, Λέρο, Λέσβο, Κώ, Σάμο και Χίο θα παραμείνει μέχρι τέλος της χρόνιας, δηλαδή έως 31/12/2018.

Η κατάργηση του φόρου στα νησιά ήταν ένα από τα 88 προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης το οποίο τα κλιμάκια των θεσμών –όπως αναφέρεται και στο κείμενο συμμόρφωσης- «διασφάλισαν από την ελληνική κυβέρνηση ότι θα προχωρήσει στην εξάλειψη του ειδικού καθεστώτος το οποίο διατηρήθηκε σε ισχύ για έξι μήνες επιπλέον με τον νόμο 4509-2017».

Πρακτικά, με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου «ξηλώνεται» ένα από τα προαπαιτούμενα προφανώς μετά τη σχετική πολιτική απόφαση που ελήφθη στη Σύνοδο Κορυφής..»

https://www.pentapostagma.gr/2018/ 

Σε μια καλή φίλη που εργάζεται στο εξωτερικό και είναι γνώστης των θεμάτων αυτών.
Θέσαμε το ερώτημα πριν από λίγο

Πως οι Γερμανοί θα μπορέσουν να μαζέψουν πρόσφυγες και θα τους επαναπροωθήσουν στην Ελλάδα δίχως παρατράγουδα, διότι αυτοί θα αντιδράσουν και αν έρθουν τελικά στην Ελλάδα θα είναι ξαναμμένοι και θα πληρώσουμε εμείς τον θυμό τους;

Τελικά αυτά παθαίνουν όσοι παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. 
Και η ίδια μας έστειλε αυτά που ακούγονται στην γερμανική επικαιρότητα αυτές τις ώρες, χρήσιμα και κατατοπιστικά.
«Στις ειδήσεις είπαν χθες ότι από σήμερα ξεκινάν να κάνουν κέντρα προώθησης (Δεν χάνουν λεπτό) χθες δεν άκουσα που;;;

πριν από μέρες λέγανε μπορεί και στα σύνορα. Και αυστηρή φύλαξη συνόρων... 
Επίσης χθες είπαν ότι ζητήσαν και να στέλνουν και σε Ισραήλ ..Και το Ισραήλ απάντησε ότι .. Δεν έχουμε καμία εμπειρία

Και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.. το απέρριψαν. .Μόνο Ελλάδα και η Ισπανία δέχτηκε να πάρει πίσω... 
Στο Ισραήλ θέλανε να κάνουν κέντρα προώθησης.. αλλά έφαγαν πόρτα.. Ούτε η Αφρική δεν δέχτηκε ..

Μόλις τώρα στο Ραδιόφωνο λέει .. 15 χώρες δέχτηκαν να πάρουν πίσω.. Επίσης λέει ότι θα γίνουν στην Άγκυρα κέντρα προώθησης. Καταλαβαίνετε τι θα γίνει . Οι λαθρέμποροι θα τους περάσουν Ελλάδα...»

Στην Γερμανία βρίσκονται σε δύσκολη θέση και θέλουν να μας κάνουν την ζωή εδώ στην Ελλάδα δυσκολότερη.
Πίσω από τα προεκλογικά παιχνίδια στην Γερμανία βρίσκεται ο ουσιαστικός σχεδιασμός της ενεργειακής κατάληψης της Ελλάδος με πίεση και εποίκηση ων νησιών μας.

Οι Γερμανοί υπέρ των επαναπροωθήσεων προσφύγων

«Την ίδια ώρα ωστόσο, η πλειοψηφία των Γερμανών θεωρεί σωστή την πρόταση του Αρχηγού της CSU Χορστ Ζεεχόφερ για την επαναπροώθηση των μεταναστών οι οποίοι έχουν καταγραφεί σε άλλο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF, ο κ. Ζεεχόφερ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με βάση την δημοτικότητα των πολιτικών, ενώ ο έτερος ισχυρός άνδρας του κόμματος και Πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ, βρίσκεται στην τελευταία θέση. Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται ο πρώην αρχηγός των Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ και ακολουθούν ο υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς (SPD), η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ (CDU) και ο υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας (SPD).» «https://www.militaire.gr/oi-germanoi-yper-ton-epanoproothiseon-prosfygon/ 

Δεν είναι όνειρο κακό αυτό που ζούμε, είναι εφιάλτης στον ξύπνιο. 
Η κυβέρνηση του βουνού θέτει ημερομηνία λήξης για να αναλάβουν άλλοι σωτήρες- ψεύτες.
Όλα τα είδαμε 
Όλα τα γευτήκαμε 
Όλα είναι σκέτη απογοήτευση. 

Απομένει κάτι που έρχεται στα ξαφνικά και θα ανατρέψει τα πάντα. 
Η Ελληνίδα και ο Έλληνας πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση. 
Θέλουν να μας σπάσουν το ηθικό και την ψυχολογία μας. 
Όχι σε αδελφοκτόνο εμφυλιο-πολεμικό κλίμα , καθότι παίζει και αυτό τις τελευταίες ώρες για να δικαιολογηθούν άκαιρες πολιτικές επιλογές.

Η ψυχραιμία και η σωφροσύνη θα μας σώσουν από τις παγίδες. 
Σύντομα θα αναλάβουν τα αίματα των προγόνων και οι προσευχές Αγίων. 
Να έχουμε θάρρος και υπομονή τα επόμενα 24 ωρα

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.