Τελευταίες αναρτήσεις

14 Ιουνίου 2018

Εάλω και η Μακεδονία;

Το International Hellenic Association συμπαρίσταται στις προσπάθειες αντίστασης των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο τρόπο, στην απόφαση απλόχερης «προσφοράς» Μακεδονικής εθνικότητας σε Σλάβους, Αλβανούς, Βούλγαρους και αθίγγανους!

Το International Hellenic Association συμπαρίσταται στις πρωτοβουλίες των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων καθώς και κάθε άλλης πατριωτικής, μη κομματικής, πρωτοβουλίας φορέων, συλλόγων και πολιτών.

Η σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση αποκάλυψε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο το αποκρουστικό πρόσωπο της περιφρόνησης στην λαϊκή βούληση, μέσα από τις γνωστές θριαμβολογίες για την «εξασφάλιση» αυτονόητων αλλά και την ωραιοποίηση μιας ακόμα εθνικής καταστροφής. 

Πιστή στο δόγμα Τόσκα «μην αντιστέκεστε στους ληστές που μπαίνουν στα σπίτια σας», δεν αντιστέκεται στους ληστές των Σκοπίων, χαρίζοντας πολύτιμη Ελληνική πολιτιστική περιουσία, σαν να ήταν δική της.

Προχωρώντας στο έσχατο επίπεδο ταπείνωσης δέχτηκε να γίνει δημοψήφισμα στα Σκόπια ώστε ο λαός της γειτονικής χώρας να «εγκρίνει» τα κλοπιμαία, απορρίπτοντας μετά βδελυγμίας την διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας, η οποία υπόκειται την καταστροφική κλοπή! 

Η απίστευτη για Ελληνική Κυβέρνηση διαχείριση ενός μεγάλου εθνικού θέματος, με αίολες και νεφελώδεις διαδικασίες που προσφέρουν προκαταβολικά τα πάντα και αναμένουν να εισπράξουν αυτονόητα ψίχουλα κάποτε στο μέλλον, βρίσκει απέναντί της σύσσωμο τον Ελληνικό λαό.

Ο αγώνας για την Μακεδονία θα είναι μακρύς και επίπονος. Ο Ελληνικός λαός σέβεται την θεμελιώδη υποχρέωση του άρθρου 120, παράγραφος 2 του Συντάγματος, που επιβάλλει σε όλους τους Έλληνες «τον σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και την αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία».

Η πρωτοφανής περιφρόνηση στο Σύνταγμα, στην Πατρίδα και στην Δημοκρατία που επιδεικνύει ο ετερόκλητος συνασπισμός της σημερινής Ελληνικής κυβέρνησης, θα βρει απέναντί της κάθε πατριώτη – στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Με πρώτο σταθμό την πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 από τις 10 το πρωί σε σιωπηλή καθιστική διαμαρτυρία! 

Την επομένη, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, ακολουθούν οι προστατευμένες σαν αστακός και αποκλεισμένες Πρέσπες! 

Η Ελλάδα είναι ακόμα εδώ! Η Μακεδονία ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ! 

International Hellenic AssociationShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.