24 Ιουνίου 2018

Μια ομιλία στην Βουλή με μεγάλο ενδιαφέρον και αλήθειες... (βίντεο)

Ξέρουμε ότι ο Βασίλης Λεβέντης είναι γραφικός...
Μερικοί τον θεωρούν και αδαή...
Κάποιοι άλλοι μπορεί να τον εκτιμούν...
Επίσης ξέρουμε οτι στήριξε με δηλώσεις του μνημονιακές επιλογές...

Το θέμα είναι όμως ότι στην δημοκρατία την αληθινή όλοι πρέπει να ακούγονται γιατί έρχεται μια ώρα που μπορεί να πουν και κάποιες πικρές αλήθειες που άλλοι δεν τολμούν.....
Μια τέτοια στιγμή για τον Λεβέντη ήταν και η ομιλία στην βουλή που έγινε την παραμονή της υπογραφής της προδοτικής συμφωνίας με Τσίπρα Ζάεφ και θα δείτε στο βίντεο αυτό...

Χαρακτηριστικό σημείο, όταν ο Λεβέντης λέει στον Τσίπρα "να σας θυμίσω πόσα νομοσχέδια ψηφίσατε μαζί με την Χρυσή Αυγή" και η πρόεδρος από πάνω (ένα από τα συριζαϊικα ξόανα...) εξανίσταται και του θυμίζει ότι πρέπει να τελειώνει...

Δείτε την ολόκληρη έχει σημασία....



Share

6 σχόλια:

Fon Dolofon είπε...

Η Χρυσή Αυγή, είναι πολύ...αριστερή γιά μένα.

ΧΡΟΝΑΓΓΕΛΟΣ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλως τον. Τι κανεις φιλε μου; Εισαι καλα;

Fon Dolofon είπε...

Κατά αρχήν, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,δια την σήμερον ημέραν!!!----[ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ!!!]. Βίωσα Θαύμα...σαν σήμερα το 2014! Δεν είναι του παρόντος όμως...

Συγγνώμη σου ζητώ, διότι άργησα να σου απαντήσω.

Με έχει πάρει "λίγο" και η ηλικία βέβαια και ως εκ τούτου προσπαθούσα να επαναφέρω στη μνήμη μου, ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! (Μόλις τώρα ενεθυμήθειν, ότι ήθελα να διαβάσω το ιστολόγιό σου, να δώ μήπως και μου απάντησες'σε τούτο το γεγονός, συνετέλεσε τα μέγιστα, ένα ωραίο τσίπουρο---χωρίς γλυκάνισο---[έτσι το πίνουμε εμείς οι Μανιάτες], το οποίο τώρα απολαμβάνω με την συνοδεία ενός πούρου CHAZZ, πολύ ωραίος καπινός(αν δεν καπινίζεις, σου συνιστώ να αρχίσεις το κάπνισμα, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ)].

Βλέπεις, προσέχω και λίγο την υγεία μου ΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑ...!

Ομως, αγόρι μου, δεν ενθυμούμαι επακριβώς την ηλικία μου !!!

Πρέπει να είμαι 90 ή 94. Βέβαια, μικροδείχνω και πολλές γυναίκες δεν με κάνουν ούτε 65, γι'αυτό σκέπτομαι να ...παντρευτώ! Εξάλλου, ποτέ δεν είναι αργά και αν το λέει "η περδικούλα σου", γιατί όχι. Ομως σκέπτομαι τι ηλικία πρέπει να έχει το έτερον ήμιση.
Νομίζω ότι πρέπει να πάρω 45άρα(όπως τα περίστροφα), διότι και εγώ θα τηνε καλύπτω σεξουαλικά--ΑΝΕΤΑ--και αυτή την σύνταξή μου και το βιός μου θα κληρονομήσει.

Αλλά οι γυναίκες, βρε παιδί μου δεν κοιτάνε χαρακτήρα την σήμερον ημέρα. By the way....

Δεν ξέρεις, το πόσο χάρηκα, που την απάντησή σου έλαβα!!!! Τρελάθηκα απο την χαρά μου!!! Διέγνωσα, καθαρό και γνήσιο ενδιαφέρον ωρέ Θάνο.
Ας σοβαρευτούμε όμως.
Μη περιμένεις χαίρι και προκοπή από πολιτικάντηδες. Τα έχουμε πεί πριν πολλά χρόνια και τίποτα δεν αλλάζει την αλήθεια.
Δεν έχω τη διάθεση να σε κουράσω, μόνο ένα θα σου αναφέρω.
Το 1997, επεσκέφθειν τον Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Με εγνώρισε (αν και ήτο πολύ ασθενής, καρκίνος ουροδόχου κύστεως, αν δεν απατώμαι) και μου είπε τα εξής λόγια [νομίζω, ότι στο έχω γράψει και στο παρελθόν...δεν θυμάμαι, όμως πιστεύω ότι η επανάληψη είναι η αρχή της μάθησης]: "Λοχία, αν αγαπάς την Καταπονημένη και κατακρεουργημένη Πατρίδα μας, πράγμα για το οποίο μετά λόγου γνώσεως λέγω για σένανε(έτσι ακριβώς,για ΣΕΝΑΝΕ), επιθυμώ να μεταλαμπαδεύσεις αυτό που τώρα θα σου ειπώ. Πρέπει, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, να διατηρήσωμε και να διασφαλήσουμε τις τρείς ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ!,για τις οποίες το αίμα των προγόνων μας έχει χυθεί ΚΑΘ'ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Εαν(πράγμα το οποίο από καρδιάς απεύχομαι), βληθούμε, σε αυτές τις ανυπέρβλητες αξίες...ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ.

Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη, είθε όλοι οι Ελληνες "να ήσαντε σαν και σένανε".
Να "ήσαντε σαν και σένανε"...καθαρά Μανιάτικος ιδιοματισμός!!, μου έκανε εντύπωση, διότι η γενέτειρά του, ήτο το Ελαιοχώριον Αχαίας. Γνώριζε ότι είμαι Μανιάτης, μήπως εσκεμμένα χρησιμοποίησε την διάλεκτό μας?

Φίλε μου, επιθυμώ να δημοσιεύσεις αυτούσιο το κείμενο αυτό, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.

Εαν επιθυμείς να κάνεις περικοπές για λόγους λογοκρισίας, δεν έχω πρόβλημα. Εγώ είμαι κοντά 100 ΕΤΩΝΕ(και αυτό Μανιάτικο).
Μόνο την οργή Του Θεού και ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ, ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!








ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε μου αιωνόβιε φιλε με χαρα βλεπω οτι παρα την ηλικια σου εισαι ενεργος σε ολα....
Αποδεικνυεται λοιπον οτι εχει καρδια νεαρου και οτι ολα τα μυστηρια που εκανες στην ζωη σου σε ωφέλησαν....
Εν τουτοις το μονο που τελικως θα μενει θα ειναι η αθανατη ψυχη σου για την οποια καλο ειναι να μην..... παντρευτείς.... πλεον.
Ο Θεός και η Παναγια μας δεν ειναι για φοβο...
Η οργη τους επερχεται μονο για την αμαρτία και την αδικια...
Σου ευχομαι αν μεχρι σημερα δεν τα καταφερες να βρεις εναν καλο πνευματικο να εξομολογηθείς και δεν θα εχεις πλεον τιποτα να φοβασαι απο εδω και στο εξης....

Η συμβουλη του Παπαδόπουλου ηταν σε εσενα ως νεαρου λοχια αυτη...
και η δικη μου συμβουλη σε εσενα τον 90 χρονο φιλο μου αυτη...

Παλεψες για την Πατριδα σε ολη σου την ζωή...
Αγαπησες την οικογενεια και την σεβαστηκες κι ας μην εκανες δικη σου (νομιζω)...
Ηρθε η ωρα να κανεις κατι και για την θρησκεια...
Και να εισαι μετα πληρης ημερων.
Σου ευχομαι να τα χιλιασεις γιατι νομιζω οτι το να τα εκατοστησεις ειναι μαλλον μια μικρη πια ευχη για σενα...

Να μου γραφεις πιο συχνα νεα σου....

Fon Dolofon είπε...

"Σου ευχομαι να τα χιλιασεις γιατι νομιζω οτι το να τα εκατοστησεις ειναι μαλλον μια μικρη πια ευχη για σενα..."

Φίλε Θάνο, με αυτή σου τη ρήση, επισφράγησες την αλήθεια. Για τούτο και σε ευχαριστώ.

Εκανες μόνο, ένα ορθογραφικό λάθος. Εγραψες "για σένα", αντί του ορθού "για σένανε"!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

χαχαχα....ενταξει.
για σενανε λοιπον φιλε μου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.