24 Ιουνίου 2018

«Ξέρετε, λεγόμαστε μεν Μακεδόνες αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου»

Το πιο εξοργιστικό στο απίθανο τσούρμο τυχοδιωκτών και αμοραλιστών αριστερών που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα δεν είναι τόσο το θράσος τους όσο το γεγονός ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού και μας περνούν για ηλίθιους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κοτζιάς που θέλοντας να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία του στη διαπραγμάτευση με το κράτος-υβρίδιο των Σκοπίων σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, έφερε ένα παράδειγμα από την καθημερινότητα λέγοντας: «Έχουμε μια μανία στον Νότο της Ευρώπης. Ερωτεύεται μια νεαρά έναν νεαρό και παντρεύονται. Και κάνουν και παιδί και μετά έρχεται ο καυγάς. Ο γιος ποιανού παππού το όνομα θα πάρει; Φτάνουν μέχρι και το διαζύγιο. Τελικά αν βρουν λύση καταλήγουν στη σύνθετη ονομασία. Και του ενός παππού και του άλλου». Τι να πει κανείς; Ο άνθρωπος που ξεστόμισε αυτή τη σαχλαμάρα ολκής διατείνεται ότι έχει 7 πτυχία και 4 διδακτορικά και είναι υπουργός Εξωτερικών. Συγκρίνει τη βάφτιση ενός παιδιού με την παραχάραξη της μακραίωνης Ιστορίας που κρύβει αλυτρωτισμό μεταξύ κρατών και που μπορεί να έχει ολέθριες οικονομικές και πολιτικές συνέπειες επί πολλές γενιές. 
Αλλά βέβαια το ότι ο Κοτζιάς ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα έχει αποδειχτεί και κατά το πρόσφατο παρελθόν, με τον περίφημο χορό του στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια τον Μάιο του 2015, όπου πιασμένος αγκαζέ με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου τραγουδούσε το «we are the world, we are the children».

Φαντάζομαι ότι οι δύο στρατιωτικοί μας, Μητρετώδης και Κούκλατζης, που ζουν στο πετσί τους καθημερινά την ελληνο-τουρκική φιλία, θα πρέπει να έχουν τον Κοτζιά σε μεγάλη εκτίμηση για τις ικανότητές του και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει πετύχει η διπλωματία που ασκεί. Με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών αποδείχθηκε περίτρανα ότι τόσους μήνες ο Κοτζιάς ουσιαστικά δεν διαπραγματευόταν τίποτα. Έπαιζε απλώς τον ρόλο του δικηγόρου των Σκοπιανών ψάχνοντας τα αρχεία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για να βρει αποδείξεις ότι οι παλαιότερες ελληνικές κυβερνήσεις είχαν αποδεχτεί διάφορες αξιώσεις των γειτόνων μας. Γι' αυτό όποτε έδινε συνέντευξη το μόνο που έκανε ήταν να ξεφουρνίζει έγγραφα παλιών δεκαετιών για να μας πείσει ότι όλα όσα ζητούσαν οι Σκοπιανοί τα είχαμε ήδη αποδεχτεί από παλιά.

Στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο Κοτζιάς συνέχισε τις ατάκες απίστευτης ανοησίας: «Για πρώτη φορά οι Σκοπιανοί αναγνωρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία Μακεδονία». Το ξέρουμε, το βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση όταν διαδηλώνουν ανεμίζοντας κόκκινες σημαίες με τον χρυσό 16άκτινο ήλιο της Βεργίνας. Το διαπιστώνουμε από τα εκατοντάδες αγάλματα του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τα οποία έχουν γεμίσει τις πόλεις τους και έχουν ονομάσει από τα αεροδρόμια μέχρι τις οδούς και τις πλατείες τους. Λέει η κυβέρνηση ότι «η συμφωνία διαχωρίζει την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά των σλαβομακεδόνων από την αρχαία ελληνική».

Οι Σκοπιανοί όμως δεν θεωρούν ότι ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνες αλλά ότι νίκησαν και κατέκτησαν τους Θηβαίους, Αθηναίους και λοιπούς Έλληνες. Επομένως, θεωρούν τους αρχαίους Μακεδόνες κοινή κληρονομιά και μάλιστα κληρονομιά για εκμετάλλευση σε παγκόσμιο επίπεδο!

Θα πρέπει να είναι κανείς εγκληματικά αφελής να πιστέψει ότι οι Σκοπιανοί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας επειδή το συνδέουν με τη δική τους σλαβο-βουλγαρική Ιστορία των τελευταίων 100 χρόνων. Δυστυχώς αυτό το παραμύθι το έχουν φάει ακόμα και έμπειροι δημοσιογράφοι που ανήκουν στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο, οι οποίοι πιστεύουν ότι οι Σκοπιανοί θα απαρνηθούν τόσο εύκολα τη σύνδεσή τους με την αρχαία Μακεδονία. Δεν αντιλαμβάνονται ότι η ιδιοποίηση της αρχαίας Μακεδονίας από τους συστηματικούς και ξεδιάντροπους παραχαράκτες της Ιστορίας δεν γίνεται μόνο για λόγους αναζήτησης εθνικής ρίζας αλλά και για καθαρά οικονομικούς που ίσως είναι και οι ισχυρότεροι.

Μεγάλη σκασίλα είχε ο Αμερικανός, ο Άγγλος, ο Σουηδός, ο Γερμανός, ο Κινέζος, ο Ιάπωνας, ο Βραζιλιάνος ή ο Αυστραλός τουρίστας για τον Κλήμεντ, τον Ναούμ, τον Κρστε Πέτκοβ Μισίρκοβ, τον Γκότσε Ντέλτσεφ, τον Μπλάζε Κονέσκι, τον Κότσο Ρασίν και τους άλλους κομιτατζήδες κατσαπλιάδες μπροστά στους οποίους ο Ζάεφ δηλώνει ότι στέκεται με υπερηφάνεια.

Ο ξένος τουρίστας από όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου γνωρίζει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ σπουδαίο Μακεδόνα και για αυτόν θα έρχεται στα Σκόπια και θα αφήνει τα χρήματά του - για τον ανυπέρβλητο Μέγα Αλέξανδρο.

Μόνο ηλίθιος μπορεί να πιστέψει ότι οι Σκοπιανοί θα λένε στους τουρίστες τους «ξέρετε, λεγόμαστε μεν Μακεδόνες αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου». Σιγά μη ζητήσουν την άδεια του Κοτζιά για να φλομώσουν στο παραμύθι τους ξένους και να πάρουν τα δολάρια και τα ευρώ τους, και σιγά μην ψάξει κανείς ξένος να δει τι γράφει το άρθρο 7 της συμφωνίας των Πρεσπών.

Είπε επίσης ο Κοτζιάς αναφερόμενος στα όσα του καταλογίζουν για υποχωρήσεις στο θέμα της μακεδονικής ταυτότητας και της μακεδονικής γλώσσας που παραχώρησε στους Σκοπιανούς: «Έκανα μια διεθνή συμφωνία που πήρα erga omnes χωρίς αλυτρωτισμούς.
Έπρεπε να πάρουν κι αυτοί κάτι».

Τι λες βρε ανεκδιήγητε τύπε; Αν έπρεπε να πάρουν κι αυτοί κάτι, ήταν ανάγκη να τους δώσεις τα ισχυρότερα όπλα αλυτρωτισμού με τα οποία θα μας κάνουν τη ζωή κόλαση στο μέλλον; Η ικανότητά σου ως διπλωμάτη κρινόταν από το αν θα κατάφερνες να κερδίσεις το μείζον και να δώσεις το έλασσον, ενώ εσύ έπραξες ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Κοινώς σε έπιασε κορόιδο η αλεπού ο Ντιμιτρόφ κακόμοιρε Κοτζιά, κι ας είναι 22 χρόνια νεώτερός σου και ας μην έχει 7 πτυχία και 4 διδακτορικά όπως εσύ. Κι όλα αυτά επειδή αυτός είναι πατριώτης ενώ εσύ διεθνιστής εθνομηδενιστής, και γι' αυτό σε τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί χωρίς να πάρεις πρέφα τίποτα. Αυτός κοίταζε να κατοχυρώσει το όνομα, την ταυτότητα και τη γλώσσα και εσύ κοίταζες να ποζάρεις φορώντας ρεπούμπλικες νομίζοντας ότι αυτό είναι «γκουντ ντιπλόμασι, ε;».

Τρέχα τώρα να πείσεις τις επιχειρήσεις της Μακεδονίας ότι στο εξής θα απαγορεύεται να χρησιμοποιούν το όνομα «Μακεδονία» και «μακεδονικός» επειδή απλούστατα θα παραπέμπει σε ξένη χώρα η οποία φυσικά θα μας σέρνει στα διεθνή δικαστήρια διεκδικώντας την αποκλειστική χρήση του.

Αν εμείς κάναμε πολυετή διεθνή δικαστικό αγώνα για την κατοχύρωση της ονομασίας της φέτας, δεν θα κάνουν το ίδιο οι Σκοπιανοί για την κατοχύρωση ενός από τα ενδοξότερα ονόματα όλων των εποχών; Κούνια που σας κούναγε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ...

Και ποιο erga omnes πήρες κύριε Κοτζιά; Ποιος θα υποχρεώσει τα 149 κράτη που αναγνωρίζουν σήμερα τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» να αλλάξουν και να τα αναγνωρίσουν ως «Βόρεια Μακεδονία»;

Σκοτίστηκαν οι Σκοπιανοί να στείλουν επιστολές και να ζητήσουν αλλαγή αναγνώρισης. Θα κάνουν το κορόιδο και θα πουν απλώς ότι δεν μπορούν να υποχρεώσουν τα άλλα κράτη να κάνουν με το ζόρι την αλλαγή - και θα γελάνε βέβαια πίσω από την πλάτη μας με την αφέλεια και την ευπιστία μας.

Και αν αλλάξουν την αναγνώριση π.χ. 100 κράτη και δεν την αλλάξουν 49, εσύ θα εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι ότι πήρες το erga omnes; Και τι τρόπο θα έχεις να ασκήσεις πίεση για την εφαρμογή του erga omnes όταν έχεις παραδώσει μόνος σου όλα τα όπλα σου εκ των προτέρων;

Το 2009 για να άρουμε το βέτο μας και να γίνει η Αλβανία μέλος του ΝΑΤΟ, υπογράφτηκε η συμφωνία οριοθέτησης των θαλάσσιων ζωνών, την οποία στη συνέχεια με δόλιο τρόπο πάγωσε το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας αυτής. Δηλαδή μας κορόιδεψαν κατάμουτρα οι Αλβανοί.

Πάθαμε τότε αλλά δεν μάθαμε τίποτα, και πάμε να υποστούμε την ίδια κοροϊδία από τους Σκοπιανούς.

Για να δείξει ότι δεν διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο από τα Σκόπια, ο Κοτζιάς είπε ότι είναι «ένα κράτος που έχει τέσσερα ελικόπτερα παλιού τύπου ρωσικά, που δεν διαθέτει ούτε ένα μαχητικό αεροπλάνο, πλοία, έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να έχει Πολεμικό Ναυτικό».

Τραγική αφέλεια ή απόλυτη άγνοια;

Τα Σκόπια είναι άοπλα και ανίσχυρα ΣΗΜΕΡΑ, αλλά ΑΥΡΙΟ κανείς δεν ξέρει τι ισχύ θα έχουν και τι προστάτες θα βρουν. Λένε επίσης μερικοί αφελείς και αμόρφωτοι σαν τον Σταύρο Θεοδωράκη του Ποταμιού: «Θέλει η Ελλάδα ένα κράτος πολύ πιο μικρό από εμάς φιλικό προς εμάς και συνεργαζόμενο στα βόρεια σύνορά της, ή θέλει αυτό το κράτος να είναι παροικία της Τουρκίας;».

Πρόκειται για τελείως αβάσιμο επιχείρημα, χαρακτηριστικό απόλυτης άγνοιας ή εσκεμμένης προπαγάνδας. Όταν θα είναι μέλος του ΝΑΤΟ τα Σκόπια, τι θα εμποδίσει τους Τούρκους να εξοπλίσουν τους Σκοπιανούς σαν αστακούς και να στείλουν και μερικές ταξιαρχίες να σταθμεύουν μόνιμα στο έδαφός τους; Το ίδιο δεν έχουν κάνει με την Αλβανία όπου έχουν επί μόνιμου βάσεως ελικόπτερα και υποβρύχια για να απειλούν τα νώτα μας στο Ιόνιο πέλαγος;

Είναι λιγότερο υποχρεωμένοι απέναντί μας οι Αλβανοί από ό,τι οι Σκοπιανοί; Ποιος μας εγγυάται ότι επειδή εκχωρούμε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς θα τους κάνουμε και φίλους μας; Οι ίδιοι γράφουν στα σχολικά τους βιβλία ότι οι Μακεδόνες ήταν ανέκαθεν εχθροί των Ελλήνων, και σίγουρα θα φέρουν βαρέως ότι τους κρατήσαμε επί 27 χρόνια διπλωματικά απομονωμένους, και ότι αμφισβητήσαμε το δικαίωμά τους να αυτοπροσδιορίζονται όπως οι ίδιοι θέλουν. Όποια χειρονομία καλής θέλησης και να κάνουμε έναντι των Σκοπιανών, όσες επενδύσεις κι αν κάνουν οι Έλληνες επιχειρηματίες στη χώρα τους, δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα στρατηγικά τους συμφέροντα έρχονται μακροπρόθεσμα σε σύγκρουση με τα δικά μας.

Από εμάς διεκδικούν εδάφη και έξοδο στη θάλασσα οι Σκοπιανοί, όχι από την Τουρκία. Σε εμάς ισχυρίζονται ότι έχουν «μακεδονική μειονότητα» 800.000 ατόμων, όχι στην Τουρκία. Επομένως είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα επιδιώξουν να έχουν συμμάχους τους Τούρκους και όχι εμάς διότι τα συμφέροντά τους ταυτίζονται αφού αμφότεροι μας θεωρούν εχθρούς και επιδιώκουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον εδαφικό ακρωτηριασμό μας. Δεν φταίμε εμείς για αυτό, ούτε μπορούμε να το αλλάξουμε.

Και με τους Σέρβους είχαμε άριστες σχέσεις κατά το παρελθόν και υπήρξαμε και ανέκαθεν σύμμαχοι, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να εκθρέψουν το φίδι του πανσλαβισμού και του μακεδονισμού σε βάρος μας από τον καιρό που ήλεγχαν την ενωμένη Γιουγκοσλαβία. Στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν φιλίες παρά μόνο συμφέροντα.

Η ελληνική εξωτερική πολιτική εδώ και δεκαετίες δεν έχει σχέδιο για τίποτα, δεν έχει άποψη για τίποτα, δεν έχει σθένος για τίποτα. Πιστεύει ότι η Ελλάδα βρίσκεται καταμεσής στη νεραϊδοχώρα όπου ζουν χαρούμενα ξωτικά που τραγουδούν αγκαλιασμένα. Ακόμα κι αν στη θέση των Σκοπίων ήταν η Τουρκία, με όλες τις προκλήσεις που μας έχει κάνει μέχρι σήμερα, είναι 100% βέβαιο ότι η θέση των ελληνικών κυβερνήσεων θα ήταν να την εντάξουμε κι αυτή στο ΝΑΤΟ για να την κάνουμε φίλη μας και να την κατευνάσουμε.
Μιλάμε για βλακεία σε βαθμό κακουργήματος...

Η Ελλάδα έχει πάρει πολύ ολισθηρό κατήφορο και όλοι οι πολίτες πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή για τα χειρότερα που θα έρθουν. Όπως πριν μερικές δεκαετίες κανείς Έλληνας δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι θα έρθει η στιγμή που μία κυβέρνηση θα εκχωρήσει χωρίς ντροπή το ιερό και ένδοξο όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς Σλάβους, έτσι και εμείς τώρα δεν μπορούμε ίσως να πιστέψουμε ότι σε λίγα χρόνια κάποια άλλη κυβέρνηση θα επιχειρήσει με τον ίδιο ιταμό τρόπο και με απόλυτη περιφρόνηση προς τη λαϊκή βούληση να εκχωρήσει την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου στους Τούρκους ή να παραχωρήσει εθνικό έδαφος χωρίς να ρίξει ούτε τουφεκιά, στο όνομα πάντα του ρεαλισμού και της σταθερότητας στη γειτονιά μας που ήδη εκφράζεται με το γνωστό επαίσχυντο ερώτημα που ενδύεται τάχα τον μανδύα της λογικής και του ανθρωπισμού: 

«Και τι θέλετε; Να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία για μερικά βράχια μέσα στη θάλασσα;». 

Η ηθική χρεοκοπία του Έλληνα έχει προηγηθεί κατά πολλά χρόνια της οικονομικής χρεοκοπίας και αυτό το ξέρουν και το εκμεταλλεύονται δεόντως τα εγχώρια και ξένα λαμόγια του ενδοτισμού.   

Stirlitz



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.