Τελευταίες αναρτήσεις

9 Ιουνίου 2018

ΤΑ ΣΤΙΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Αυτοί που στήνονται στην ουρά για να προσκυνήσουν τη μούμια του Λένιν κατηγορούν τους χριστιανούς για «ειδωλολατρία»

Του Παναγιώτη Λιάκου

Οι συριζιάνοι και οι πάσης φύσεως νεοταξικοί ομότεχνοί τους είναι ατσίδες, από την ανάποδη. Πολλοί εξ αυτών τυγχάνουν δραπέτες, απόμαχοι ή ακόμα και... απόβλητοι του ΚΚΕ. Αυτό το κόμμα πίστευε και πιστεύει στον ανθρωπισμό του Στάλιν και στην αταξική κοινωνία (κάτι τόσο κόντρα στη φύση όσο η μουστάρδα στο τηγανητό αβγό). Ντελαλίζει κι άλλα ξεκούδουνα πράγματα, αλλά δεν είναι της παρούσης να παρατεθούν. Αρκετές δόσεις παλάβρας λαμβάνομεν καθ' εκάστην. 

Οι πρώην και νυν μαρξιστές αλλά και οι φιλελέδες συμπαθούν σχεδόν οτιδήποτε βρίσκεται εκτός ελληνικής και χριστιανικής παράδοσης. Τώρα το νέο τους σπορ, μια μόδα που θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα, είναι να ειρωνεύονται όσους νέους πήγαν τα στιλό με τα οποία θα γράψουν πανελλαδικές στην εκκλησία για να τα διαβάσουν οι ιερείς.

Το ίδιο σαρκάζουν και καγχάζουν με κάθε ένδειξη πίστης στον Χριστό και στην πατρίδα, θέλοντας να υπεραναπληρώσουν τα σκώμματα και τις ειρωνείες που δεν είπαν στους καθοδηγητές τους, αυτούς που μιλούσαν με στόμφο για την «ελευθερία» και την «ευημερία» της ΕΣΣΔ ή για την «αυτορρύθμιση» των αγορών - αμφότερα τα τοτέμ αποδείχθηκαν χάρτινα, κάλπικα, μουσαντόν, «μαϊμουδένια».

Οι νέοι που πήγαν τα στιλό τους στις εκκλησίες πολύ καλά έκαναν. Πιστεύουν στον Χριστό, πιστεύουν στη θαυματουργή δύναμη της προσευχής, γνωρίζουν την ακατάβλητη ισχύ της πίστεως. Αλλωστε, η πολυχιλιετής ύπαρξη του έθνους μας και η σταθερή πορεία της Εκκλησίας του Χριστού επί δύο χιλιετίες θαύματα είναι, θαύματα απτά και μεγαλειώδη, που δεν μπορούν να ακυρώσουν οι αμφισβητίες.

Είναι σοφοί όσοι θέτουν ψυχή και ύλη στο έλεος του Κυρίου και ζητούν τη χάρη Του. Με αυτό που οι άλλοι θεωρούν «τίποτα», οι Ελληνες έχουν κατορθώσει τα πάντα και μπορούν να κάνουν άλλα τόσα. Οι άλλοι, αυτοί που ασκούν την αιματηρή λατρεία του σφυροδρέπανου ή έχουν θεοποιήσει το χρήμα, ας συνεχίσουν να ειρωνεύονται μέχρι να μάθουν επιτέλους να κάνουν κάτι ουσιαστικό στη ζωή τους.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.