Τελευταίες αναρτήσεις

9 Ιουνίου 2018

Ποιος κυβερνά την Ελλάδα;

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Στο παραπάνω ερώτημα ρίχνει άπλετο φως η στάση των δύο κομμάτων εξουσίας στη χώρα μας απέναντι στο ζήτημα των Σκοπίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ανοικτά την λύση της σύνθετης ονομασίας. Έχουμε γράψει και παλαιότερα και εμείς και πολλοί άλλοι και έχουμε εξηγήσει γιατί μία τέτοια εξέλιξη σημαίνει απλά παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Και ενώ εμείς υποστηρίζουμε τα ανωτέρω, η κυβέρνηση δεν αρθρώνει ούτε ένα επιχείρημα γιατί μας συμφέρει η σύνθετη ονομασία και γιατί να επειγόμαστε εμείς για να λυθεί το ζήτημα. Απλώς υποστηρίζει την εκχώρηση του ονόματος χωρίς να έχουμε να κερδίσουμε τίποτε με αυτό.

Από την άλλη μεριά, η ΝΔ, παρότι πριν από μερικούς μήνες για ψηφοθηρικούς λόγους την εποχή των μεγάλων συλλαλητηρίων τόλμησε να πει ότι δεν θα δεχτεί συμφωνία με το όνομα Μακεδονία, σήμερα και αυτή δέχεται την σύνθετη ονομασία ψελίζοντας μόνο ότι εκείνη θα πετύχαινε καλύτερο όνομα. Επίσης, και εκείνη δεν φέρνει κανένα επιχείρημα για την αποδοχή της σύνθετης ονομασίας. Έχουμε, λοιπόν, και λέμε: τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση συνειδητά τελείως προδίδουν το εθνικό συμφέρον!

Και ποιο είναι το αντάλλαγμα; Η παραμονή της πρώτης για μερικούς μήνες ακόμη στην εξουσία, και η διαβεβαίωση στην δεύτερη ότι θα την διαδεχθεί σε μερικούς μήνες στην εξουσία!

Και ποιος τους τα παρέχει αυτά; Μα φυσικά αυτός που κυβερνά την Ελλάδα και δεν είναι άλλος από την Αμερική. Πουλάει την Ελλάδα, που έτσι και αλλιώς μισεί ο Τσίπρας, για λίγους μήνες εξουσίας· την πουλάει και ο Μητσοτάκης, που επίσης την μισεί, για να έχει την δυνατότητα να ανέλθει στην εξουσία, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι ως ντενεκές ξεγάνωτος που είναι, και με τα βαρύδια που φέρει το όνομά του, εάν οι ΗΠΑ τον πολεμήσουν με το απόλυτα ελεγχόμενο από αυτές μιντιακό κατεστημένο, τότε δεν θα έχει καμιά ελπίδα.

Και το ερώτημα είναι: γιατί λοιπόν τους ψηφίζουμε; Μα φυσικά γιατί ζούμε σε ένα καθεστώς πλήρους ανελευθερίας, όπου η σκέψη μας ελέγχεται πλήρως από τα ΜΜΕ. Εάν επιθυμούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πέρα από διαμαρτυρίες και να ανακτήσουμε την ελευθερία μας την προσωπική και της πατρίδος, τότε πρέπει να ξεκινήσουμε κλείνοντας την τηλεόραση. Όσο την έχουμε ανοικτή, θα παραμένουμε υπόδουλοι σε ανθέλληνες σαν τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.