Τελευταίες αναρτήσεις

11 Ιουνίου 2018

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Τσίπρας, Καμμένος, Ρουμπάτης: Οι αδίστακτοι...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ καμμένος ρουμπατησ
Είναι όντως αδίστακτοι! Θυσιάζουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν στην Εξουσία έστω και μία μέρα παραπάνω... Ξεπούλησαν τη Μακεδονία, ξεπούλησαν τα νησιά μας στους λαθρομετανάστες και τώρα δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν και τη Θράκη μας στον Σουλτάνο, αφού πρώτα του επέτρεψαν να περιοδεύσει ως θριαμβευτής στα Άγια χώματά της...

Έχουμε μείνει όλοι μας εμβρόντητοι με αυτά που συμβαίνουν στην ΕΥΠ τις τελευταίες μέρες. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται καταιγιστικά η μία την άλλη... Οι εξελίξεις καταιγιστικές. Διαβάζουμε και μαθαίνουμε απίστευτα πράγματα. Καταστάσεις πρωτόγνωρες στην πιο ευαίσθητη Εθνικά περιοχή της Πατρίδας μας. Και ο Αθηναϊκός Τύπος και τα Συστημικά ΜΜΕ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων σιωπά. Γιατί άραγε; Μήπως ο Γιάννης Ρουμπάτης και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους κρατάνε από κάπου;

Προς τιμήν του ο τοπικός Τύπος στη Θράκη, η πλειοψηφία τουλάχιστον, δεν σιώπησε... Κι έτσι μάθαμε κι εμείς τα απίστευτα που συμβαίνουν στην τοπική εκεί ΕΥΠ με αποκλειστική ευθύνη του Γιάννη Ρουμπάτη και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η ΕΡΤ - Κομοτηνής έγραψε κάτι, αλλά πανικόβλητη η κεντρική διοίκηση που την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι, έσπευσε μετά από λίγες ώρες να το κατεβάσει... Ο τοπικός Τύπος αντέδρασε και πάλι και τη σκυτάλη πήρε το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών, εκεί, το οποίο στηρίζει τους αστυνομικούς που παραιτήθηκαν από το τοπικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας, έπειτα από τα αίσχη που όπως λένε τα στελέχη εκεί, έκανε η κεντρική διοίκηση της υπηρεσίας υπό τον Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος ξήλωσε σε μια νύκτα την πολύ αξιόλογη - όπως λένε - διοικητή και τον υποδιοικητή - πολύ καλό αξιωματικό της Αστυνομίας - του κλιμακίου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι παραιτήσεις των αστυνομικών που αποτελούν και τον επιχειρησιακό βραχίονα του κλιμακίου εκεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πληρωμένα τσιράκια του Συστήματος, κάποιοι τυχάρπαστοι δημοσιογράφοι του διαδικτύου παίρνουν συναδέλφους τους και σπιλώνουν πρόσωπα που δε γνωρίζουν, με σκοπό να πουλήσουν εκδούλευση στο διοικητή της ΕΥΠ. Με λίγα λόγια χαμός!

Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή η ΕΥΠ στη Θράκη, δεν λειτουργεί επιχειρησιακά και άρα μπάτε Τούρκοι στη Θράκη, αλέστε και αλεστικά μη δώσετε! Πάντως η τοπική κοινωνία είναι πολύ ανήσυχη μετά από όλα αυτά, γιατί διαπιστώνει για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο έλεος ανίκανων πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων τόσο των κυβερνώντων όσο και των αντιπολιτευόμενων οι οποίοι απαθείς παρακολουθούν τα γεγονότα χωρίς να αντιδρούν!

Ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας που επικοινωνήσαμε μας είπε ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδος. Εμείς πάντως, δεσμευόμαστε απέναντί σας, ότι θα το ψάξουμε το θέμα εις βάθος. Θα δούμε το γιατί συνέβησαν όλα αυτά και θα επανέλθουμε. Πάντως ένα είναι σίγουρο! Το Κλιμάκιο αυτό της Θράκης μας, δεν πρέπει να μείνει κλειστό ή να υπολειτουργεί ούτε δευτερόλεπτο και όχι για μέρες όπως διέταξε ο Γιάννης Ρουμπάτης...

Όποιο λόγο, όσο σοβαρό και να είχε, δεν έπρεπε να το κάνει αυτό! Αν και απ΄ ότι μαθαίνουμε οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την επιχειρησιακή αποστολή της υπηρεσίας αλλά ... 

Αλλά είπαμε αφήστε για τώρα... Θα το ψάξουμε εις βάθος και θα επανέλθουμε...

Και προδότες και ρουφιάνοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…

Στις καλένδες πάει το σχέδιο των σταλινικών της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την έκδοση ενός δεκαετούς ομολόγου – μετά από οκτώ χρόνια Μνημονίων – που θα συνέβαλα στην “έξοδο” από αυτά. Αυτό το σχέδιο προέβλεπε την έκδοση αυτού του ομολόγου πριν από τον Αύγουστο, όταν κατά τους ευαγγελισμούς των σταλινικών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ολοκληρωνόταν το πρόγραμμα με τις “αγορές”

Έτσι, θα μπορούσαν “θριαμβευτικά” να πάνε σε εκλογές τον Οκτώβριο και να μειώσουν τις πολιτικές ζημιές από την προδοτική τους πολιτική στα χρόνια που εκείνοι κυβερνούν τη χώρα. Και ο λόγος που οδηγεί στις καλένδες το σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενός νέου σχεδίου αποπροσανατολισμού του λαού μας από την ωμή πραγματικότητα, είναι οι αναταράξεις που προκάλεσε στην ΕΕ και μάλιστα στη Γερμανία, η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας.

Γιατί, η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα, κι ο ιταλικός λαός δεν είναι ελληνικός! Γιατί, παρ΄ ότι δεν βιώνουν την ελληνική δυστυχία, εν τούτοις αντιδρούν πριν πάθουν τα χειρότερα, που βλέπουν οσονούπω να έρχονται...

Την είδηση πως: «Η Ελλάδα αποφάσισε να καθυστερήσει για λίγους μήνες το σχέδιο για την έκδοση νέου ομολόγου, εξαιτίας του αυξημένου πολιτικού κινδύνου στην Ιταλία, που έχει προκαλέσει αναταράξεις στις αγορές», έβγαλε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο κορυφαίο αξιωματούχο της κυβέρνησης! 

Δηλαδή αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι και προδότες και ρουφιάνοι...
Ας προσέχαμε τελικά, τι ψηφίζαμε... 

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένος τσιπρας
Τσίπρας, Καμμένος: Ψεύτες και άσχετοι ή κάτι περισσότερο;

Από το πόρταλ Liberal “δανείζομαι” ένα απόσπασμα του κειμένου του κ. Γ. Παπαδόπουλου – Τετράδη:
«…ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος ανήγγειλε από τα Ψαρρά το… μεγάλωμα της Ελλάδας! Είπε συγκεκριμένα: “Είμαστε σε μια στιγμή της ιστορίας του έθνους που η πατρίδα μας μεγαλώνει. Πολύ σύντομα θα επεκταθούν τα χωρικά μας ύδατα, με την αναγνώριση της ΑΟΖ, την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου και η πατρίδα μας θα περάσει σε μια καινούργια εποχή”! 

Κάποιος να του πει ότι η ΑΟΖ δεν έχει σχέση με τα χωρικά ύδατα. Και να του πει ότι οι μπαρούφες που πετάει δεν βρίσκονται καν σε φάση ολοκληρωμένου σχεδιασμού. Να μη μιλήσουμε για την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου. Από έναν υπουργό και μια κυβέρνηση που δεν είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν ούτε το υδραγωγείο του Αδριανού στη Δεξαμενή…

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την παράδοση του πάρκου Γουδή στο λαό, για πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες (“δράσεις” στα νεοελληνικέζικα). Αυτό που δεν μας είπε είναι πώς θα παραδώσει κάτι που δεν του ανήκει; Δηλαδή, δεν ανήκει στο κράτος σε έναν φορέα. 

Αλλά είναι ιδιοκτησία των Δήμων Αθήνας, Ζωγράφου και του υπουργείου Άμυνας. Οι οποίοι Δήμοι δεν έχουν ακόμα - και δεν είναι τελεσίδικα συμφωνημένο - να παραδώσουν σε έναν άλλο φορέα (ο οποίος ακόμα δεν έχει καν γεννηθεί!) αυτή τους την έκταση με ό,τι περιλαμβάνει σε υποδομές για όλους τους Αθηναίους.

Όλα είναι ακόμα στα χαρτιά! 

Για όσους δεν ξέρουν, η περιοχή έχει ένα ολυμπιακών διαστάσεων θερμαινόμενο κολυμβητήριο για όλους, με όλες τις υποδομές, γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, κλειστό γυμναστήριο, οργανωμένους περιπάτους, καφετέριες, παρκινγκ και χώρους συναυλιών και μεγάλων εκδηλώσεων, που λειτουργούν με τεράστια συμμετοχή πολιτών.
Και το μόνο που λείπει από το χώρο στο Γουδή είναι το παλιό τιμωρητήριο όσων κυβερνητών πρόδιναν το λαό και την πατρίδα τους. Αυτό μάλιστα. Να το παραδώσει στο λαό ο πρωθυπουργός. Και μάλιστα όσο πιο σύντομα μπορεί»!


t1
Δαρμένος ο …ΣΥΡΙΖΑ…

Γράφτηκε στο διαδίκτυο, πως, ο πρώην αναπληρωτής Παιδείας Τάσος Κουράκης (σ.σ. σήμα κατατεθέν της αναρχόφατσας των Συριζαίων) έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγανακτισμένους πολίτες, που του μαύρισαν το δεξί μάτι και του έσκισαν το φρύδι!

Λέτε να είναι αλήθεια; Εάν έγινε, ωστόσο αυτή η επίθεση, δεν πιστεύω να έγινε λόγω του γεγονότος πως εκπροσωπεί την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ξεπουλούν την Πατρίδα και “στεγνώνουν” τον ελληνικό λαό! 
Δεν το πιστεύω! 
Μάλλον, …προσωπικά θα είχαν με τον Τάσο Κουράκη (;;;), όπως άλλωστε και με τον Γιάννη Μπουτάρη, προ ολίγων ημερών!
Πάντως στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε με τις “αποδείξεις” κατά πρόσωπο!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.