Τελευταίες αναρτήσεις

10 Μαΐου 2018

Η δήθεν Ελληνοτουρκική φιλία και το κουτί της Πανδώρας.

Η διχογνωμία που υπάρχει για τα μέλη της αριστερής κυβέρνησης είναι, αν πρόκειται για αριστερούς όπως μπαίνουν, ή όπως βγαίνουν…

«Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κι οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο», έγραψε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Είναι φοβερά αυτά που λέγονται από κυβερνητικούς, σύμφωνα βέβαια με την ιδεολογία τους. Όλοι οι αστοί καταδίκασαν τις ναζιστικές πρακτικές. Γιατί η Αριστερά υποστηρίζει την τζιχαντιστική θηριωδία; Θα μου πεις, εδώ δεν καταδίκασαν τους συντρόφους τους δολοφόνους της Μαρφίν, ούτε ενοχλήθηκαν από τους άλλους που φώναζαν «κάψτε τους». Αυτό λένε «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».

Όλγα Γεροβασίλη: «Είμαστε αριστεροί και θα παραμείνουμε». Σ’ αυτό συμφωνούμε όλοι. Έτσι είναι, όπως το λέει. Η διχογνωμία που υπάρχει είναι, αν πρόκειται για αριστερούς όπως μπαίνουν, ή όπως βγαίνουν; Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί. [Κάποιοι λένε ότι είναι απλώς αντιδημοκράτες, αλλά μη τους δίνετε σημασία. Δεν ξέρουν αυτοί από αγώνες της προλετάριας Όλγας Γεροβασίλη]. 

Σας είπα προχθές για τα «Λευκά Κράνη» του Σόρος, που με συνεχείς παραπλανήσεις ενισχύουν τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα, με την δύναμη της οποίας και συμπολεμούν τον Άσαντ. Έτσι κατασκεύασαν και την είδηση της δήθεν ρίψης χημικών, για να δώσουν αφορμή στα παράκεντρα των ΗΠΑ να βομβαρδίσουν την Συρία.

Έγινε αυτό αντιληπτό, και τo αμερικανικό ΥΠΕΞ, με τον νέο υπουργό, σταμάτησε την χρηματοδότηση της σχετιζόμενης με την Αλ Κάιντα οργάνωσης «Λευκά Κράνη». Να θυμίσω πως στο παρελθόν πολλές φορές τα δυτικά ΜΜΕ αναπαρήγαγαν βίντεο που δημοσιοποιούσε η οργάνωση και φυσικά πάντα «τεκμηρίωναν εγκλήματα του Άσαντ».

Αυτοί που προπαγανδίζουν την «ελληνοτουρκική φιλία», ας ετοιμαστούν για ταξίδι στην ΚΠολη στις 29 Μαΐου, να συνεορτάσουν με τους Τούρκους την επέτειο της Άλωσης. Από τώρα ξεκίνησαν οι προεργασίες, για να υπάρξουν μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις, μια και είναι προεκλογική περίοδος.

Να πάει κι εκείνος ο δημοσιογράφος με ελληνική ταυτότητα, που έγραψε αγιογραφικό βιβλίο για τον Ερντογάν, και είχε δηλώσει πως καλό θα ήταν για την Ελλάδα, αν είχε έναν Ερντογάν στην κυβέρνηση!

Δείγμα της παντελούς αμορφωσιάς μας. Εδώ και καιρό, κάποιος αμόρφωτος, αλλά «επώνυμος» δημοσιογράφος -υπάρχουν και τέτοιοι- για να περιγράψει ενδεχόμενη να συμβεί επικίνδυνη κατάσταση, έγραψε ότι θα ανοίξει «το κουτί της Πανδώρας». Και το επαναλαμβάνουν τώρα όλοι σχεδόν.

Κατ’ αρχάς, η Πανδώρα δεν είχε κουτί, αλλά πιθάρι, του οποίου έβγαλε το πώμα. Αλλά στην ουσία, τι θα γίνει δηλαδή αν ξανανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας, αφού βγήκαν όλα από μέσα, και έμεινε μόνον η ελπίδα; Αυτή είναι ο φόβος; Ή, λόγω της αμορφωσιάς μας -νάναι καλά το υπουργείο α-Παιδείας της μεταπολίτευσης, όπου ο καθένας που περνούσε από εκεί, έβαζε κι ένα λιθαράκι αφελληνισμού, με τον Γαβρόγλου να επιχειρεί να βάλει την ταφόπλακα- μπερδεύτηκε το πιθάρι της Πανδώρας με τον Ασκό του ιόλου; 

Το Αίολο φοβόμαστε μήπως και ανοίξει τον ασκό -και όχι τους ασκούς, έναν είχε- και βγουν όλοι αέρηδες και μας πάρουν και μας σηκώσουν. [Κάποιος με στοιχειώδη μόρφωση δεν υπάρχει στα ΜΜΕ να διορθώνει τις βλακείες κάθε αγράμματου δημοσιογράφου, που ενώ έχει καθήκον να επαληθεύει τα γραφόμενά του, δεν αναρωτήθηκε τι βλακεία είναι αυτό με τη Πανδώρα]; 

Πηγή Voria.gr 
το είδαμε ΕΔΩ Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.