Τελευταίες αναρτήσεις

9 Μαΐου 2018

Με την τρίτη πλέον και επίσημα η βουλή απέδειξε οτι αποτελείται από κρυφομοφυλόφιλους και τους φίλους τους... Παρά τις αντιρρήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας, πέρασε το νομοσχέδιο που δίνει παιδάκια στους διεστραμμένους...

Η βουλή του αίσχους τους έκανε αναδόχους παιδιών!!!!!

Το αισχρό συνονθύλευμα που λέγεται βουλή απέδειξε με μια τρίτη ψηφοφορία μετά το Σύμφωνο Συμβίωσης και την αλλαγή φύλου στα ανήλικα παιδιά, ότι απαρτίζεται από ομοφυλόφιλους, κρυφομοφυλόφιλους και φίλους της διαστροφής και της ανωμαλίας...
Αυτήν την φορά η "εθνοπατέρες και εθνομητέρες" ψήφισαν κοντρά στα δικαιώματα των μικρών παιδιών να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα και επέτρεψαν την αναδοχή μικρών παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων....

Δυστυχώς όπως κάθε φορά τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων νίκησαν κατά κράτος και σύμφωνα με τις εντολές της Νέας Τάξης (των μυστικών λεσχών και στοών) τα δικαιώματα των μικρών παιδιών στην ανατροφή τους μέσα στα πλαίσια μιας φυσιολογικής ευλογημένης οικογένειας....

Ως συνήθως οι νεοταξίτες υποκριτές παρουσίασαν το άσπρο μαύρο και με κατάπτυστο τρόπο έβγαλαν ότι πιο σάπιο και ρατσιστικό κατά των μικρών ορφανών παιδιών των ιδρυμάτων, που θέλουν να μεγαλώνουν μέσα στο υγιές περιβάλλον μιας φυσιολογικής οικογένειας που αποτελείται από μια μητέρα και έναν πατέρα...

Μάλιστα όπως πάντα κατηγόρησαν τους αντίθετους ως ρατσιστές...
Τα ίδια κάνουν τα υπάνθρωπα κτήνη και με τους λαθρομετανάστες...
Από την μια ψηφίζουν να τους δίνουν ιθαγένεια αλλά από την άλλη δεν τους θέλουν ούτε σε απόσταση δεκάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων από τις οικίες τους...

Τα ίδια κάνουν και με την εκπαίδευση των παιδιών μας.... Την θέλουν πολυπολιτισμική, αλλά στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά σχολεία που δεν υπάρχει αλλοδαπός μαθητής ούτε για δείγμα...

Γενικά δείχνουν όλον τους τον ρατσισμό και το μίσος κατά των Ελλήνων, κατά των μικρών παιδιών, κατά των Ορθοδόξων χριστιανών, κατά της ιστορίας μας, της πίστης μας, της οικογένειάς μας.... και ταυτόχρονα αποκαλούν ρατσιστή όποιον θέλει να τα υπερασπιστεί....

Αυτοί είναι που έχουν την πλειοψηφία στην Βουλή και σίγουρα μετά και την ψήφο αυτή καλούμαστε όλοι μας να σκεφτούμε πλέον πολύ καλά, τι είδους ρεμάλια στέλνουμε εκεί μέσα κάθε φορά που ψηφίζουμε...
Νομίζω ότι τα 3 χρόνια του Συριζα μαζί με το απόκομμα των ΑΝΕΛ μας απέδειξαν περίτρανα ότι φτάσαμε στο τελευταίο σκαλοπάτι απώλειας κάθε αυτοεκτίμησης ως ψηφοφόρων...

Από εδώ και στο εξής για όσα παιδάκια καταλήξουν σε σεξουαλικώς διεστραμμένα "ζευγάρια" ομοφυλοφίλων εύχομαι οι κατάρες και οι τιμωρίες να πέσουν πάνω σε όποιον από εμάς ψήφισε ή θα ψηφίσει στο μέλλον οποιοδήποτε σιχαμένο κόμμα ή πολιτικό που ευθύνεται για αυτό το αίσχος...

Φτάνει πια η δική μας προσωπική ανευθυνότητα...


Οσοι ψήφισαν αυτά τα κτήνη να αναλάβουν και την ευθύνη τους...
Οι εκλογές πλησιάζουν και θα είμαστε πρώτα ο Θεός εδώ να υπενθυμίσουμε όλα αυτά τα αίσχη...

Κι ο καθένας μας ας αποφασίσει...

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Ακολουθεί η είδηση καθαρά για ιστορικούς λόγους, ώστε να κρατήσουμε στην μνήμη μας, αλλά και να υπάρχει καταγεγραμμένο το ποιοί συμμετείχαν και ποιοί αρνήθηκαν το αίσχος αυτό...

Με μεγάλη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή το επίμαχο άρθρο 8 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τα μέτρα προώθησης του θεσμού για την υιοθεσία και αναδοχή, που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Συγκεκριμένα, σε σύνολο 264 βουλευτών, υπέρ του άρθρου 8 τάχθηκαν 161 έναντι 103 βουλευτών που καταψήφισαν. Από τους ΑΝΕΛ ο Βασίλης Κόκκαλης έστειλε επιστολική ψήφο με την οποία δήλωσε ότι καταψηφίζει το άρθρο 8.


Νωρίτερα, με μεγάλη πλειοψηφία ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο με τα «μέτρα για την προώθηση του θεσμού της υιοθεσίας και αναδοχής». Υπέρ τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΔΗΣΥ και Ποτάμι, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών». Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων καταψήφισαν.

Οι βελτιωτικές αλλαγές στις οποίες έχει προχωρήσει η υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, φαίνεται ότι έπεισαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν εκφράσει διαφωνίες. Ωστόσο κάποιοι , όπως ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και η Γεωργία Γεννιά, επιμένουν στην καταψήφιση της διάταξης. Αντίθετα, στους ΑΝΕΛ ο εισηγητής των οποίων είχε ταχθεί κατά της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ξεκαθάρισε χθες ότι στηρίζει τη διάταξη.

Διαφοροποιήσεις, επίσης, έχουν παρουσιαστεί τόσο στη ΝΔ ανάμεσα τους είναι η Ντόρα Μπακογιάννη που τάχθηκε υπέρ, όσο και στη ΔΗΣΥ που στηρίζει το άρθρο, με βουλευτές του κόμματος να επιμένουν στις επιφυλάξεις τους. Ανάμεσά τους, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρώτη μέρα της συζήτησης επί του νομοσχεδίου, εκφράστηκαν αρκετές αντιρρήσεις τόσο από βουλευτές της αντιπολίτευσης όσο και της 
συγκυβέρνησης, με πιο ηχηρή αυτή του Κ. Κατσίκη των ΑΝΕΛ, οι απόψεις του οποίου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και επικρίσεις (δείτε εδώ).

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.