30 Μαΐου 2018

Ρώσοι κυβερνήτες πολεμικών πλοίων φωτογραφίζονται πάντα με τον ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ. Κάτι ξέρουν;

Μα τέτοια αγάπη και καμάρι μπροστά στον περίτεχνο μαρμάρινο ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που βρίσκεται στην πλατεία της Μητρόπολης των Αθηνών που έδειξαν ανώτεροι αξιωματικοί του Ρωσικού πολεμικού ναυτικού δεν συναντήσαμε άλλη φορά.

Οι Ρώσοι είναι καλοί γνώστες των προφητειών και θέλουν να τις διαχειριστούν με τον δικό τους τρόπο. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τον Νοέμβριο του 2016 μία μοίρα του πολεμικού ρωσικού ναυτικού κατέπλευσε στον Πειραιά.
Ανώτεροι και κατώτεροι αξιωματικοί πήραν τις φωτογραφικές μηχανές τους και βγήκαν να αποθανατίσουν τα μνημεία των Αθηνών. 

Έτσι ένα τυχαίο γεγονός τότε έγινε η αφορμή να γράψουμε πριν δυο χρόνια. 

«Ο Νοέμβριος μπήκε με Ρώσους αξιωματικούς μπροστά στον ανδριάντα του μαρμαρωμένου Βασιλιά στην Αθήνα»

«Για δουλείες στο κέντρο των Αθηνών και τα βήματα μου με οδήγησαν να προσκυνήσω την Κυρά των Αθηνών, την ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ που το σεπτό της σκήνωμα βρίσκεται στη Μητρόπολη των Αθηνών που το καταβασανισμένο σώμα της από τους τότε τζιχαντιστές της εποχής της Τούρκους αναπέμπει χαριτόβρυτες δωρεές.

Όταν βγήκα μετά στην πλατεία της Μητρόπολης ένα σμάρι Ρώσων αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού με προσπέρασε με γρήγορο στρατιωτικό βηματισμό.

Ο επικεφαλής διοικητής τους έδειχνε με το χέρι του στο βάθος της πλατείας τον ανδριάντα του τελευταίου αυτοκράτορα των Ρωμιών Κωνσταντίνο τον Παλαιολόγο που το τέλος του ενσαρκώνει την αρχή του θρύλου για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά με όσες φυσικά εκδοχές κυκλοφορούν σήμερα.

Η ομάδα των Ρώσων ήταν χαρούμενοι και έλαμπαν τα ξανθά πρόσωπα τους.
Έκλεψα λίγο χρόνο και τους ακολούθησα μέχρι τον ανδριάντα.
Όταν πλησίασαν έμπροσθεν του ανδριάντα απέτισαν σεβαστικά την δέουσα τιμή.
Δεν μπορούσα να μην τους ρωτήσω για τα συναισθήματα τους εκείνη την στιγμή.

Με σπαστά Αγγλικά προσπάθησα να συνεννοηθώ με τον ανώτερο διοικητή τους, οποίος είχε την ευγενή διάθεση να μου απαντήσει.

- Σας παρακαλώ μπορείτε κ. διοικητά να μου πείτε τι σημαίνει για εσάς ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος; τον ρώτησα. 

Και αυτός μου απάντησε αφοπλιστικά 
- είναι κομμάτι της Ιστορίας μας γιατί δίχως Βυζάντιο δεν θα υπήρχαμε εμείς και συνέχισε… 

- και κάτι άλλο, είναι θρύλος για τον ηρωισμό του, την αυταπάρνηση και την μαχητικότητα που υπέδειξε αλλά και για την ΠΙΣΤΗ του και την αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ απέναντι στον Τούρκο-πολιορκητή. 

- να γιατί κύριε μου τον θεωρούμε κομμάτι της ιστορίας μας. 
Μου είχε σηκωθεί η τρίχα από τα λεγόμενα του Ρώσου Διοικητή. 
Κόμπιασα αλλά κάτι μπόρεσα να ψελλίσω. 
Έτσι βγήκε από μέσα μου εκείνη την στιγμή αυθόρμητα 
- κ. Διοικητά και εσείς κατά τον ίδιο τρόπο να αποτελέσετε κομμάτι και συνέχεια αυτής της ιστορίας σύμφωνα με το ΑΓΙΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ. 
Δεν μου απάντησε, μόνο χαμογέλασε και μου έκανε μια ελαφριά υπόκλιση.

Ασυναίσθητα έκανα και εγώ μια βαθύτερη υπόκλιση και του ζήτησα να τον βγάλω μια φωτογραφία μπροστά στο τελευταίο αυτοκράτορα για να θυμόμαστε την απροσδόκητη συνάντηση μας, αυτή που μπορεί να επαναληφθεί σε άλλο πιο σπουδαίο μέρος της Ρωμιοσύνης που δεν αντέχει άλλο τις ατιμίες των Τούρκων» 

Αυτά συνέβησαν τον Νοέμβριο του 2016 

Ο Σουλτάνος στις 29 Μαίου του 2018 και στην φιέστα που έκανε για την Άλωση της ΠΟΛΗΣ με άρωμα εκλογών έστησε μια εξέδρα στον Βόσπορο και με ολογράμματα έδειξε πως έριξε ο Μεχμέτ (δηλ. ο Μωάμεθ) τα τείχη στα οποία φρόντισε ο αθεόφοβος να σχηματίσει και την εικόνα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ την οποία και κατακρήμνισε εικονικά. 

Πλέον είναι έκδηλο ότι το μήνυμα της φετινής μνήμης της άλωσης είναι ότι «η ΠΑΝΑΓΙΑ θα πάρει την ΠΟΛΗ από τους Αγαρηνούς» 

Αρχές του 2018 ένα καλός πνευματικός φίλος μας είπε: 
Ένας Ρώσος ναύαρχος που δεν θα καταλαβαίνει από λυκοφιλίες αστραπιαία θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη και θα θεωρηθεί ήρωας από όλους. 
Όμως δεν θα την δίνει στους Έλληνες όπως θα τον πιέζουν οι Αμερικάνοι και οι δυτικοί.

Σημάδι ότι πρέπει να την δώσει στους Έλληνες θα είναι και τούτο.. «θα γίνει τρομαχτική – κατακλυσμιαία θαλασσοταραχή στην ΠΟΛΗ και ο Ρωσικός στόλος θα πάθει ζημιές, αλλά και πάλι δεν θα δίνει την ΠΟΛΗ.

Tότε θα μαζευτεί το χιλιάρμενο (στρατεύματα και στόλοι δυτικών) στην Άσπρη θάλασσα (ΑΙΓΑΙΟ) για να δοθεί μεγάλη μάχη πέριξ των ΣΤΕΝΩΝ και της Κωνσταντινούπολης» 
«στο τέλος των αιματηρών γεγονότων η ΠΟΛΗ θα δοθεί στους Έλληνες» 

Κρατήστε αυτή την μαρτυρία που μας δόθηκε από έναν αγνό πνευματικό άνθρωπο που αγωνίζεται για τα ιερά και τα όσια μας με όλες τις δυνάμεις του.

Φυσικά όποιος πίστεψε – πίστεψε αλλά όταν επιβεβαιωθεί η μαρτυρία αυτή ας ευχαριστήσουμε τον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που μας τα προείπε για να έχουμε περισσό κουράγιο σε αυτούς τους δαιμονικούς καιρούς που πολεμάτε η Ελληνική Ψυχή.

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.