Τελευταίες αναρτήσεις

3 Μαΐου 2018

Ο πατριωτικός χώρος έχει αλωθεί!

Γράφει ο Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Κάποιοι πατριώτες αναγνώστες βλέποντας τον τίτλο του άρθρου μπορεί να νευριάσουν, να δυσανασχετήσουν ή και να ειρωνευτούν. Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή που επιβεβαιώνει την αλήθεια. Η επέλαση των άθεων και των απατρίδων στη χώρα μας γίνεται γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος!

Η άλωση έχει επέλθει με δυο κυρίως τρόπους.

Ο πρώτος, είναι οι “δούρειοι ίπποι”. Ποικίλων αποχρώσεων δρουν από αυτούς στον πατριωτικό χώρο. Επιλέγονται από το σύστημα εξουσίας προσεκτικά και παρουσιάζουν στον ελληνικό λαό “μισές αλήθειες” για να γίνουν πιστευτοί και να ξεγελάσουν τους αθώους και τους ημιμαθείς. Κάποιος που έχει γνώσεις και διάκριση μπορεί εύκολα να τους αντιληφθεί. Για τον μέσο Έλληνα πολίτη όμως αυτό είναι δύσκολο.

Ο δεύτερος, είναι η αλλοίωση της πατριωτικής ιδεολογίας και της ορθόδοξης πίστης. Χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι αιρέσεις. Είναι π.χ. πιο εύκολο να οδηγήσεις ένα χριστιανό στην αίρεση παραφράζοντας τα λόγια του Ευαγγελίου, παρά να καταφέρεις να τον αλλαξοπιστήσεις. Μεγάλη είναι η συνδρομή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με ένα δίκτυο πρακτόρων να δραστηριοποιούνται για το σκοπό αυτό. Να σημειώσω εδώ ότι π.χ. με ψεύτικα πατριωτικά προφίλ στο fb πέρα από τους πράκτορες άλλων μυστικών υπηρεσιών, δραστηριοποιούνται και πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ.

Δημιουργούν με την προπαγάνδα μια άλλη έννοια της πατρίδας και παράλληλα προσπαθούν να μεταβάλλουν τον ορθόδοξο Έλληνα πατριώτη σε εθνικιστή ή σε “σκέτο” πατριώτη γιατί τότε ο δρόμος της παραπλάνησής και του προσηλυτισμού του είναι ανοιχτός. Η ορθοδοξία είναι η ρίζα που θρέφει την Ελλάδα αλλά και δημιουργεί πραγματικούς πατριώτες. Όλοι αυτοί που θέλουν την καταστροφή της πατρίδας προσπαθούν να δημιουργήσουν “πατριώτες” που δεν θα είναι ορθόδοξοι. Επειδή όμως αυτό για ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμο, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη επαρκούς ορθόδοξης γνώσης και παιδείας ενός μεγάλου μέρους κυρίως της ελληνικής νεολαίας, δημιουργούν μια νέα θρησκεία αναμιγνύοντας τον Χριστό με τους εξωγήινους και την ελληνική μυθολογία. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι πολλά άτομα που προβάλουν τον δωδεκαθεϊσμό στη χώρα μας έχουν την έδρα τους στην Αυστραλία, την Βόρεια Αμερική και την Αγγλία.

Η σωτηρία της πατρίδας απαιτεί ικανή ομάδα εξουσίας. Αλλοιώνοντας την πίστη και την πατριωτική ιδεολογία υποβιβάζεις το πνευματικό επίπεδο των Ελλήνων πατριωτών για να μην μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε αντίσταση από τον χώρο αυτό αλλά και οι όποιες υποκινούμενες από ξένα κέντρα αντιδράσεις υπάρξουν, αυτές να χρησιμοποιηθούν για την αποσταθεροποίηση και την καταστροφή της πατρίδας μας, στο πρότυπο της “αραβικής άνοιξης”.

Προσοχή! Διάφορες πατριωτικές κινήσεις που εμφανίζονται δήθεν ακομμάτιστες και που στοχεύουν στην άναρχη ανάληψη της εξουσίας θέτοντας ως προμετωπίδα συντάγματα, εθνοσυνελεύσεις ή άλλα παρόμοια πυροτεχνήματα είναι χτυπήματα αντιπερισπασμού με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του λαού και την πλήρη διάλυση της χώρας από τον εχθρό.

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει απλώς. Βρίσκεται ήδη στον αέρα και περιμένουμε την ελεύθερη πτώση. Όσοι Έλληνες αντιλαμβάνονται τα παραπάνω πρέπει να αφήσουν το σύνδρομο του “λαθρεπιβάτη” και να μπούνε ενεργά στον αγώνα. Το “αντιλαμβάνομαι την κατάσταση αλλά περιμένω από άλλους να με σώσουν”, ή “ας θυσιαστούν οι άλλοι για να σώσουν και μένα” δεν ισχύει πια γιατί πλέον δεν υπάρχουν “οι άλλοι” να μας σώσουν.

Ηλίας Ευαγγελόπουλος
ΟικονομολόγοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.