Τελευταίες αναρτήσεις

17 Μαΐου 2018

ΙΔΟΥ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας 
Μαθηματικός – Ερευνητής 

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!! 

Για να οδηγηθούμε από την Οικονομική κόλαση που ζούμε σήμερα, στον Οικονομικό παράδεισο του αύριο, πρέπει ως Έλληνες να κάνουμε τις παρακάτω σωτήριες κινήσεις:

1) Οι πολιτικοί Ταγοί μας, πρέπει να συναισθανθούν ότι οι Οικονομικοί κατακτητές μας, αποσκοπούν στην μετατροπή της χώρας μας, σε Φλόριντα της Μεσογείου, με μεροκάματα πείνας και εις την κλοπή των τεραστίων κοιτασμάτων Φυσικού αερίου και Πετρελαίου, που βρίσκονται στο Ελληνικό υπέδαφος και η αξία τους ξεπερνάει τα 10 τρισεκατομμύρια ευρώ και ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να προχωρήσουν στη σύσταση μιας Οικουμενικής Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας!!!

2) Αυτή η Οικουμενική Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας να προχωρήσει άμεσα και να παραχωρήσει την εκμετάλλευση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ της χώρας μας, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Αμερικανικών και Γαλλικών συμφερόντων (π.χ Exxon Mobil-Total), γιατί έτσι θα έχουμε δύο ισχυρούς συμμάχους που θα σχίζονται για μας, αφού τα Οικονομικά συμφέροντα αυτών των δύο χωρών εντός της Ελλάδας θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, οπότε σε περίπτωση απειλής εκ μέρους της Τουρκίας, θα μας προστατεύσουν ουσιαστικά και όχι στα λόγια. 

3) Επειδή από το 2014 μέχρι και σήμερα, ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ που μπαίνει στη χώρα μας (από τον Τουρισμό μας, τη Ναυτιλία μας και τις πάσης φύσεως εξαγωγές μας), είναι ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟ και έτσι καλύπτουμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΑΘΑ από το εξωτερικό, οι Πολιτικοί Ταγοί μας, εάν διαθέτουν στοιχειώδη αγάπη προς την Πατρίδα, να οπλιστούν με γενναιότητα και θάρρος και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την Γερμανοελεγχόμενη Ε.Ε (επομένως και από το ευρώ), εκμεταλλευόμενοι το μεγάλο Οικονομικό πλεονέκτημα ότι ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ, που μπαίνει στη χώρα μας, από το 2014 και εντεύθεν είναι ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ!!! και έτσι δεν κινδυνεύουμε ως χώρα να γίνουμε Βενεζουέλα (όπως λένε μερικά παπαγαλάκια-μεγαλοδημοσιογράφοι), εάν γυρίσουμε στο Εθνικό μας νόμισμα!!! 

4) Επειδή όταν φύγουμε από το ευρώ και επιστρέψουμε στο Εθνικό νόμισμα, το Εθνικό μας νόμισμα θα είναι ένα καινούργιο νόμισμα, εάν αυτό το καινούργιο νόμισμα, η Οικουμενική Εθνική Κυβέρνηση Σωτηρίας απαγορεύσει για 3 έως 4 χρόνια να βγαίνει έξω από την χώρα μας (μέχρι να ανακάμψει πλήρως η Οικονομία μας), ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ, δεν θα ξέρουν καν ούτε το σχήμα που θα έχει το καινούργιο μας νόμισμα, επομένως δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το υποτιμήσουν!!!. Γιατί τι να υποτιμήσουν ένα άγνωστο σε αυτούς νόμισμα?. Μετά δε, αφού περάσουν αυτά τα 3-4 έτη και η Οικονομία μας γίνει ανθηρή και τρέχει με πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, τότε το Εθνικό μας νόμισμα θα το αφήσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟ στις Διεθνείς αγορές συναλλάγματος, χωρίς να φοβόμαστε τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ, αφού η Οικονομία μας θα είναι πλέον ισχυρή και οι μισθοί μας και οι συντάξεις μας αξιοπρεπείς, αφού θα έχουμε το ευλογημένο Οικονομικό εργαλείο, που λέγεται: ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!

5) Τέλος, ως προς το Δημόσιο χρέος των 325 δισεκατομμυρίων ευρώ, η Οικουμενική Εθνική Κυβέρνηση Σωτηρίας, να προβεί στην εξής ενέργεια:

Να προχωρήσει στη σύγκλιση μιας ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, από Διεθνείς Οίκους αξιολόγησης ζημιών, που στηρίζονται πάνω σε προχωρημένες στατιστικές μεθόδους για να υπολογίζουν πάσης φύσεως ζημιές. Αυτοί λοιπόν οι εξειδικευμένοι Διεθνείς Οίκοι να αξιολογήσουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ, που προκάλεσαν και τα τρία καταστροφικά μνημόνια, στα οχτώ αυτά εφιαλτικά χρόνια στην Ελληνική Οικονομία αλλά και στην Ελληνική Κοινωνία. Αυτοί οι Διεθνείς Οίκοι αξιολόγησης ζημιών, θα βγάλουν ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ, που θα αποφαίνεται ότι οι συνολικές ζημιές είναι π.χ 200 δισεκατομμύρια ευρώ, τότε η Οικουμενική Εθνική Κυβέρνηση Σωτηρίας, από το συνολικό χρέος των 325 δισεκατομμυρίων ευρώ, να διαγράψει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ και το υπολειπόμενο χρέος των 125 δισεκατομμυρίων ευρώ να αποπληρωθεί σε ένα βάθος χρόνου, που θα συμφωνηθεί με τους πρώην δανειστές μας!!!

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, Φίλοι μου Αγαπημένοι, πρέπει οι Πολιτικοί Ταγοί μας,να έχουν: Τόλμη και Αρετή!!!. 

Γιατί: ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! 

Υ.Γ 

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!! 

Πριν ξεκινήσω να γράφω αυτό το άρθρο μου, ήμουν υπέρ-βέβαιος ότι αυτές τις ρηξικέλευθες και πέρα για πέρα ρεαλιστικές και σωτήριες προτάσεις μου, οι Πολιτικοί Ταγοί μας που υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική Βουλή σε καμία περίπτωση δεν θα τις υλοποιήσουν, διότι είναι υποταγμένοι στα κελεύσματα ξένων αλλότριων δυνάμεων, οι οποίες τους εξασφαλίζουν τις καρέκλες της εξουσίας τους, χωρίς δυστυχώς οι υπάρχοντες Πολιτικοί Ταγοί μας, να ενδιαφέρονται για τα δεινά που υφίσταται ο Ελληνικός λαός και τη σιωπηρή γενοκτονία, που επί οχτώ ολόκληρα χρόνια συντελείται εις βάρος του!!!.

Έγραψα όμως αυτό το άρθρο μου για δύο λόγους:

1) Να πληροφορηθεί ο Ελληνικός λαός ότι υπάρχει και ένας άλλος δρόμος, ρεαλιστικός και ελπιδοφόρος, που οδηγεί στη βέβαιη σωτηρία μας και την ελευθερία μας και 
2) Να αφυπνιστεί ο Ελληνικός λαός και στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές να ψηφίσει και να βάλει στη Βουλή, Νέες Πολιτικές Πατριωτικές Δυνάμεις, που θα μας οδηγήσουν στο δρόμο της λευτεριάς και της Οικονομικής ανεξαρτησίας μας και αυτονομίας μας!!!

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.