Τελευταίες αναρτήσεις

16 Μαΐου 2018

Διεθνές δίκαιο και σιωνιστική πραγματικότητα

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Παρότι πολλές φορές έχουμε γράψει πόσο κακό κάνει για την Ελλάδα ο Ερντογάν με την ισχυροποίηση της Τουρκίας που έχει επιτύχει κυρίως μέσω της υψηλής διπλωματίας που ασκεί, εντούτοις σήμερα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να του βγάλουμε το καπέλο.

Είναι ο μοναδικός ηγέτης σε όλο τον κόσμο, ο οποίος δείχνει να μην φοβάται τον σιωνισμό! Ο μοναδικός που διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με το κράτος δολοφόνο, το Ισραήλ. Και ως προς τούτο, είναι πολύ περισσότερο πιστός στις αρχές του ισχύοντος διεθνούς δικαίου από όλους τους υπόλοιπους! 

Σήμερα, μία μέρα ντροπής για την διεθνή κοινότητα, η οποία παρακολουθεί άφωνη την σφαγή αμάχων από στρατιώτες, πράγμα που συνιστά έγκλημα κατά το διεθνές δίκαιο. Αλλά επειδή οι δολοφόνοι είναι Εβραίοι, δηλαδή οι κοσμοκυρίαρχοι, κανένα από τα γιουσουφάκια τους δεν μιλάει. Όλοι οι "ηγέτες" γνωρίζουν ότι, εάν μιλήσουν, οι Εβραίοι των χωρών τους θα στραφούν εναντίον τους και μαζί τους και ο διεθνής σιωνισμός. Οπότε μούγγα! Τι και αν σκοτώνονται άμαχοι; Το διεθνές δίκαιο το επικαλούνται πάντα επιλεκτικά.

Αλλά βέβαια δεν είναι μόνο οι "ηγέτες". Είναι και όλοι οι υπόλοιποι επιδοτούμενοι ή τελείως ανόητοι που εξακολουθούν και προβάλλουν το Ολοκαύτωμα. Έτσι, δημιουργείται άμεσα στην κοινή γνώμη η σκέψη: ε, κάνουν και αυτοί, αλλά και τι έχουν υποστεί! 

Κάθε άνθρωπος, που σέβεται την ιδιότητα του ανθρώπου, θα έπρεπε να απέχει από κάθε αναφορά στο Ολοκαύτωμα και κάθε σχετική εκδήλωση όσο το Ισραήλ συνεχίζει την παλαιστινιακή γενοκτονία. Κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος θα έπρεπε να λέει: σταματήστε την γενοκτονία, και μετά να μιλήσουμε για το Ολοκαύτωμα! Αλλά όχι ό,τι υπέστησαν παλαιότερα να χρησιμοποιείται ως άλλοθι σήμερα! Όσοι Εβραίοι δολοφονήθηκαν επειδή ήταν Εβραίοι, είναι τελείως ανήθικο να εξισώνονται με τους Παλαιστίνιους που σκοτώνουν τώρα οι Εβραίοι! Οι Εβραίοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου δεν γυρίζουν πίσω.

Οι Παλαιστίνιοι, όμως, που δολοφονούνται σαν να είναι ζωά μπορούν να σωθούν και πρέπει να γλυτώσουν! Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.