Τελευταίες αναρτήσεις

20 Μαΐου 2018

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Η Eurovision καθορίζει πολιτικές εξελίξεις… 
Η Φουρέιρα είναι “πρέσβειρα” της Αλβανίας;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής στρατηγικής πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – Αρθρογράφος  
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Ο λόγος μας είναι ως επί το πλείστον καταγγελτικός αλλά πολλές φορές και ενημερωτικός προς την Πολιτεία και τις Ανώτατες Αρχές του Τόπου, όπου μεταφέρουμε πληροφορίες από ανώτατες πηγές μας, με σκοπό το συμφέρον της Πατρίδος και μόνο! 

Έτσι, την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 από την πληροφορία που δημοσιεύσαμε στην Ελεύθερη Ώρα (πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα) για απόφαση ξένων μυστικών υπηρεσιών που ενδεχομένως θα δημιουργούσαν επεισόδια κοντά στην Λαμία, από την “κάθοδο” χιλιάδων ένθερμων υποστηρικτών του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθούσαν τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ποδοσφαιρικών Σωματείων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο ΟΑΚΑ – όπως ενημερωθήκαμε – κινητοποιήθηκαν τα αρμόδια υπουργεία και οι αστυνομικές αρχές καθώς και η Εισαγγελία και αποφθέχθηκαν εκτεταμένα επεισόδια που πιθανώς είχαν σχεδιάσει βλοσυρά και σατανικά μυαλά…

Στα πρότυπα της Λίγκας του Βορρά στην Ιταλία;

Το σχέδιο διχασμού της Ελλάδος που σκοπό έχει να διαμελίσει την Ελλάδα σε Βορρά και Νότο είναι γνωστό στις ελληνικές Αρχές από τα τέλη της δεκαετίας του ΄90 και σε συνεχή άρθρα μας, έχουμε αναδείξει αυτό το σχέδιο, με ατράνταχτα ντοκουμέντα (σ.σ. πληροφοριακό δελτίο των Μυστικών Υπηρεσιών μας)!

Αυτό το σχέδιο ήταν βασισμένο στα πρότυπα της δημιουργίας της Λίγκας του Βορρά (Lega Nord) στην γειτονική Ιταλία που ιδρύθηκε το 1991 ως ομοσπονδία αρκετών περιφερειακών κομμάτων της Βόρειας και της Κεντρικής Ιταλίας!

Ιδρυτής της L.N. ήταν ο Ουμπέρτο Μπόσι (Umberto Bossi, κατά πληροφορίες μας αλβανικής καταγωγής) και από το 2013 Γραμματέας της είναι ο Ματέο Σαλβίνι (σ.σ. Matteo Salvini)!

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι, στη δημιουργία της Λίγκας του Βορρά, πρωτοστάτησαν οι μυστικές αλβανικές υπηρεσίες, όπως ακριβώς λέγεται πως, πίσω από το σχεδιασμό διαμελισμού της Ελλάδος σε Βορρά και Νότο, κρύβονται ακριβώς οι ίδιες υπηρεσίες!

Οι παραπάνω ανησυχίες μας θα επιβεβαιωθούν ή όχι στο σύντομο μέλλον, αφού στις πρόσφατες εκλογές στην Ιταλία, το κόμμα των “πέντε αστέρων” κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 31-32% και το κόμμα της Λίγκας του Βορρά το 17%!
Αυτά τα δυο κόμματα, βρίσκονται πολύ κοντά στο σχηματισμό κυβερνήσεως συνεργασίας!

Που από αυτήν την συνεργασία, της ακροδεξιάς Λίγκας του Βορρά και των ευρωσκεπτικιστών του κόμματος των “πέντε αστέρων”, θα διαφανούν οι πραγματικοί στόχοι τους, διά μέσω της κυβερνήσεως συνεργασίας!

Θα επιμείνουν και θα υλοποιήσουν την επιστροφή του εθνικού τους νομίσματος;
Θα επιμείνουν και θα υλοποιήσουν την πολιτική τους κατά της αθρόας και παράνομης μετανάστευσης;

Η Φουρέιρα είναι “πρέσβειρα” της Αλβανίας;

Πάντως στην Ελλάδα σύντομα – εάν δεν αλλάξει δραστικά κάτι – θα έχουμε τη δημιουργία αλβανικού κόμματος που θα απαιτήσει την ψήφο των χιλιάδων Αλβανών που ζουν τις τελευταίες δεκαετίες στην χώρα μας, ελέω των τραγικών αποφάσεων της ελληνικής Πολιτείας!

Γι΄ αυτό τα τελευταία χρόνια και κυρίως το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώνουμε μια αθρόα διάδοση ανατριχιαστικών “μηνυμάτων” προς τους εν Ελλάδι κατοικούντες Αλβανούς, από πολλές πλευρές!

Είτε μέσω ομάδος στρατιωτών του ελληνικού στρατού, οι οποίοι σχηματίζουν τον αετό της “Μεγάλης Αλβανίας”, που περιλαμβάνει και τα ελληνικά εδάφη της Θεσπρωτίας, είτε δια μέσω ποδοσφαιριστών ελληνικών ομάδων (σ.σ. Κασάμι του Ολυμπιακού, Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα κλπ), είτε μέσω καλλιτεχνών που θησαύρισαν στην Ελλάδα, όπως πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα (Eντέλα Φουρεράι - Entela Foureraj) που γεννήθηκε στην Αλβανία και μετανάστευσε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία!

Η οποία βρήκε “χρυσή ευκαιρία” για να φωτογραφηθεί με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας πριν τον ημιτελικό του πολιτικοποιημένου, διαγωνισμού τραγουδιού, της Eurovision σχηματίζοντας τον αλυτρωτικό “αλβανικό αετό”!

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/foureira-albania.jpg
Βέβαια, δεν παρέλειψε μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής, να εμφανιστεί με κατακόκκινη τουαλέτα (το χρώμα της αλβανικής σημαίας) υπενθυμίζοντάς μας – προφανώς – ότι το κόκκινο είναι το αγαπημένο της χρώμα!

Η προπαγάνδα περνάει από τη Eurovision…

Όμως, επειδή οι συμβολισμοί είναι πολλοί, θα αναφερθώ και σε κάποιους ακόμη, που μπορεί να είναι και τυχαίοι (;;;)!
Πρώτη στο πανηγυράκι της Eurovision βγήκε η συμμετοχή του Ισραήλ με την Netta Barzilai η οποία αμέσως μετά τη νίκη της δήλωσε: 

«Νιώθω τόσο χαρούμενη. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το διαφορετικό, που στηρίξατε τη διαφορετικότητα. Αγαπώ την πατρίδα μου, την επόμενη φορά στην Ιερουσαλήμ»! Γιατί αυτή η αναφορά στην Ιερουσαλήμ; 

Επειδή την ίδια σχεδόν ημέρα οι ΗΠΑ μετέφεραν επισήμως την πρεσβεία τους από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ; Όπου την “υποδέχτηκε” λουτρό αίματος από τα ισραηλινά πυρά; Όταν ηγέτες γειτονικών χωρών θεωρούν ότι αυτή η κίνηση θα προκαλέσει ευρύτερη ανασφάλεια στην περιοχή;

Δηλαδή, όπως λένε οι κακόγλωσσοι, μήπως αυτή η πρωτιά δεν ήταν τυχαία, για να αναγκαστούν το παράδειγμα των ΗΠΑ να το ακολουθήσουν και άλλες χώρες, μέχρι το επόμενο πανηγυράκι της Eurovision που θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ; 

Κατ΄ αυτήν την έννοια, μήπως δεν ήταν τυχαία και η δεύτερη θέση της Eντέλα Φουρεράι που εκπροσωπούσε την Κύπρο;

Αφού, το Ισραήλ έχει πολλά οικονομικά οφέλη με τη συνεργασία του με την Κύπρο; 

Και αν βιαστείτε να χαρακτηρίσετε τα παραπάνω ως “ακραία σενάρια”, θα σας απαντήσω πως, πρέπει πρώτα να ανατρέξετε και να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στην πρόσφατη επίσκεψη κορυφής μεταξύ Αλβανίας και Ισραήλ που έγινε στο Τελ Αβίβ (σ.σ. όχι στην Ιερουσαλήμ)! Όπου συναντήθηκαν ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον Έντυ Ράμα υπογράφοντας σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας! 

Σηματοδοτούν, όλα τα παραπάνω διεθνείς εξελίξεις; Τις παρακολουθεί η ελληνική διπλωματία και η ελληνική κυβέρνηση; Ή είναι όλοι τους παντελώς απόντες;

Η Αλβανία είναι δημιούργημα της Τουρκίας…

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι Αλβανοί δεν υπήρξαν ποτέ! Είναι τουρκικό δημιούργημα! Και δεν το λέμε εμείς! Το λέει ο ιστορικός με διδακτορικό δίπλωμα στη Φλωρεντία της Ιταλίας, Όλσι Γιαζέτζι! 

Δηλώσεις, όπως: οι Αλβανοί είναι ένα έθνος που εφευρέθηκε από τους Τούρκους, ενώ στο Κοσσυφοπέδιο κατοικούσαν Σέρβοι Ορθόδοξοι, πριν έρθουν σε αυτό οι Οθωμανοί, έγιναν σε τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων!

https://1.bp.blogspot.com/-KZR6vCHxDgo/WvM1omYVqMI/AAAAAAACJZw/BK-r4Um5dn4uqpOIvHdsEG3bqxQ3HYJvgCLcBGAs/s400/infopress.JPG
Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, την αλβανική συμμετοχή στις συνομιλίες για την οριστική απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας, στο γειτονικό μας κρατίδιο των Σκοπίων, την επέβαλε ο ίδιος ο Ρ. Τ. Ερντογάν…

Οι καιροί είναι πολύ πονηροί και γι΄ αυτό σύντομα επανέρχομαι…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.