Τελευταίες αναρτήσεις

10 Μαΐου 2018

Κυριάκο Μητσοτάκη, «άι σιχτίρ πια».....

Γράφει ο Οδυσσέας Πάτσης

Η γενετήσια ορμή τόσο στον άνθρωπο, όσο και στα ζώα δόθηκε σαν εργαλείο και έχει έναν ιερό σκοπό. Την διαιώνιση του είδους.

Η φύση έδωσε στους ανθρώπους την δυνατότητα να χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο με την απόλυτη ευχαρίστηση ώστε να «αυξάνονται, να πληθύνονται και να κατακυριεύσουν την γη» σύμφωνα με την Βίβλο χωρίς να παραβλέπουμε το γεγονός ότι υπάρχουν και οι παθολογικές περιπτώσεις.

Κάθε άλλη χρήση του εργαλείου αυτού όπως είναι η άσκοπη απλή σωματική ευχαρίστηση είτε κατά μόνας, είτε με ομόφυλο σύντροφο αποτελεί ανωμαλία, ασθένεια.... αρρώστια βρε αδελφέ.

Κάθε σεξουαλική συνεύρεση ατόμων του ιδίου φύλλου αποτελεί απορριπτέα πράξη που θα την έλεγα αυνανισμό αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό. Ο Αυνάν «λειτουργούσε» κανονικά και φυσιολογικά αλλά απλά, «αποτραβιόταν» την κρίσιμη στιγμή προς αποφυγή τεκνοποιΐας γιατί βλέπετε, τότε, δεν είχαν ανακαλυφθεί ούτε τα προφυλακτικά ούτε τα αντισυλληπτικά.

Στις μέρες μας η πράξη αυτή θα αποδίδονταν καλύτερα με την ελληνική λέξη «μαλακία» στην σύγχρονη ερμηνεία της, δηλαδή την σεξουαλική ανωμαλία προκειμένου περί ενηλίκων ατόμων γιατί έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Επειδή κάθε πράξη σας αποσκοπεί πάντα κάπου θέλω να σας ρωτήσω, εσάς, τον πρόεδρο και την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.....

- Πόσοι είναι, τέλος πάντων, οι πούστηδες, οι λεσβίες ή οι baysexual στην Ελλάδα ώστε «σας έπιασε η πρεμούρα» να στηρίξετε τεχνηέντως για να έχει ισχυρή αποδοχή με την δήθεν διαφοροποίηση των τεσσάρων βουλευτών το άθλιο αυτό νομοθέτημα για την αναδοχή παιδιών ΚΑΙ από τα ομόφυλα ζευγάρια;

Τους έχετε υπολογίσει, ας πούμε σε μερικές χιλιάδες ή ανεβάζετε το «είδος» σε μερικές δεκάδες χιλιάδες;

- Και πόσοι από σας στην σημερινή ηγετική ομάδα (λέμε τώρα και κανένα αστείο γιατί, από που και ως που ηγετική ομάδα η σημερινή;) της Νέας Δημοκρατίας ανήκετε στο «είδος αυτό» αυτής της σεξουαλικής συμπεριφοράς;

Εκτός από τον έναν, γνωστό και μη εξαιρετέο, και τον άλλο που πιάστηκε στα πράσα υπάρχουν και άλλοι; Και άλλες;

Αντί να κάνετε εικονικές σχέσεις ή εικονικούς δήθεν φυσιολογικούς γάμους (όσοι κάνετε) γιατί δεν βγαίνετε, φόρα παρτίδα, να μας πείτε τις προτιμήσεις σας για να διαπιστώσουμε ΑΝ ΘΑ και ΠΟΙΟΣ ΘΑ σας ψήφιζε;

Ένα σας λέω.
Αντί να απαιτήσετε να απλοποιηθεί η διαδικασία υιοθεσίας από φυσιολογικά ετερόφυλα ζευγάρια που ταλαιπωρούνται χρόνια και χρόνια ώστε να αδειάσουν τα ιδρύματα από τα παιδιά που έχουν ανάγκη μια φυσιολογική οικογένεια όσοι από σας είστε αλήτες και προδότες των ελληνικών λαϊκών αξιών αγόμενοι και φερόμενοι είτε από κομπλεξικό επαρχιωτισμό για να φανείτε δήθεν προοδευτικοί, είτε γιατί είστε πούστηδες και λεσβίες, είτε τέλος γιατί εκβιάζεστε (δεν ξέρω με τι και γιατί) από το σύστημα Σόρος ενεργώντας αντίθετα με τα θέλω και την ηθική μας, δεν κοιτάξετε να συμμορφωθείτε αφήνοντας κατά μέρος αυτά τα εξυπνακίστικα θα μας βρείτε «απέναντι» στις επόμενες εκλογές κι εσύ Κυριάκο κάνε όνειρα για την πρωθυπουργία.

Τι είπατε; Σας απειλώ;
Ναι, σας απειλώ και μάλιστα ανοικτά!!!
Άι σιχτίρ πια... 

Κωνσταντίνος-Οδυσσεύς ΠάτσηςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.