Τελευταίες αναρτήσεις

22 Μαΐου 2018

Ένα ΜΥΣΤΙΚΟ καλά κρυμμένο περιμένει να φανερωθεί για να επιβεβαιωθεί η προφητεία.

Μια παράξενη χρονική συγκυρία φέρνει όλα τα ανοικτά μείζονα Εθνικά θέματα μας να θέλουν να κλείσουν ή να τα κλείσουν μέσα στο μήνα Ιούνιο του 2018 και ταυτόχρονα να φαίνεται να ανοίγουν άλλα πιο δύσκολα μετά, ίσως και πολεμικά.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Από το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων μέχρι την αξιολόγηση από τους δανειστές (βλ. προαπαιτούμενα), από την μεταμνημονικά σκληρή επιτήρηση μέχρι την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, όλα στενάζουν με πρώτο τον Ελληνικό Λαό.

Το γεγονός είναι αυτό: 

Ο τούρκος δεν νοιάζεται μόνο για το ΑΙΓΑΙΟ – Θράκη – Κύπρο αλλά μας παρακολουθεί καταπόδι και σε σχέση με την οικονομική πορεία μας. 

Μάλιστα τώρα πιο ζηλότυπα γιατί η τουρκική οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο και έχει ακόμα ζοφερό μέλλον.

Έτσι λοιπόν ο τούρκος μέσα στον Ιούνιο ,τρεις ολόκληρες ημέρες πριν από τις τουρκικές εκλογές θα γνωρίζει αυτό που ενδιαφέρει κυρίως εμάς τους Έλληνες, όσο αναφορά την πορεία του ΧΡΕΟΥΣ μας. 

«Στις 21 Ιουνίου θα υπάρξει συνολική απόφαση για την Ελλάδα, που θα περιλαμβάνει και την ελάφρυνση του χρέους, ανεξάρτητα από το αν συμμετάσχει στο πρόγραμμα ή όχι το ΔΝΤ.

Την επισήμανση αυτή έκανε σήμερα στις Βρυξέλλες ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν προγραμματίζονται έκτακτες συνεδριάσεις για την Ελλάδα μετά τον Ιούνιο γιατί οι αποφάσεις θα ληφθούν στο Εurogroup, της 21ης Ιουνίου στο Λουξεμβούργο.

Ανέφερε ωστόσο πως τα προαπαιτούμενα της συμφωνία θα πρέπει να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση, ενώ υπενθύμισε τη δέσμευση της δήλωσης του πρωθυπουργού ό,τι η Ελλάδα θα έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Ο αξιωματούχος είπε επίσης την Πέμπτη ότι οι υπουργοί θα κάνουν μια διεξοδική συζήτηση για το χρέος, αλλά οι τελικές αποφάσεις διευκρίνισε πως θα ληφθούν στις 21 Ιουνίου.

Σχετικά με τη δόση της τέταρτης αξιολόγησης είπε ό,τι θα είναι μεγάλη και θα αποφασιστεί και αυτή στις 21 Ιουνίου, ενώ το μεγαλύτερο μέρος θα πάει στο «μαξιλάρι» για την διασφάλιση της εξόδου της Ελλάδας στις αγορές μετά τον Αύγουστο που θα βγει από το πρόγραμμα. 

Για το ΔΝΤ είπε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη συμμετοχή του, προσθέτοντας ότι θέλουμε το διεθνή οργανισμό στη συμφωνία λόγω της αξιοπιστίας του στις αγορές.

Ωστόσο διευκρίνισε ότι ακόμη κι αν δεν βρεθεί κοινός τόπος με το ΔΝΤ οι Ευρωπαίοι θα λάβουν όλες τις αποφάσεις στις 21 Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένης και αυτής για το χρέος.» του Νίκου Μπέλλου
Nbellos@naftemporiki.gr 


Με βάση τα παραπάνω ο κ. Ερντογάν που θεωρεί τον εαυτό του εν δυνάμει σουλτάνο θα δει τι θα κάνει με εμάς και πόσο θα τραβήξει το σχοινί των προκλήσεων.

Όταν μάλιστα του αποδίδουν του σουλτάνου και μεσσιανικές τάσεις τότε κατανοούμε πόσο δυσκολεύουν τα πράγματα.

Τι έγινε στην προεκλογική φιέστα στην Βοσνία; 

«Ο Ιζετμπέγκοβιτς κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει υπέρ του Ερντογάν, «ενός άνδρα που σας έστειλε ο θεός». Πολλές χιλιάδες Τούρκοι, που είχαν έρθει από όλη την Ευρώπη, κυρίως από τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία ή τη Δανία, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα Zetra, το παγοδρόμιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1984, κάτω από τεράστια πορτρέτα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Ατατούρκ, του πρώτου προέδρου της Τουρκίας.»  
http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/

ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ πριν τις τουρκικές εκλογές οι γείτονες θα γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με τις απαιτήσεις των δανειστών μας για να διεκδικήσουν και αυτοί με προκλητική θρασύτητα την λεία τους στο ΑΙΓΑΙΟ κ. αλλού.

Ποιο είναι άραγε αυτό το ΜΥΣΤΙΚΟ που θα ξέρουν οι τούρκοι τρεις ημέρες πριν τις τουρκικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιούνιου;

Ποιο θα είναι άραγε ΑΥΤΌ το μυστικό που θα αφορά κυρίως εμάς και θα γνωστοποιηθεί στους τούρκους πρώτα και πριν από εμάς για να δούνε τι θα κάνουν με εμάς;

«Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς». (Τό αλβανικόν χειρόγραφον έχει τήν προφητείαν ως εξής: «Οι Τούρκοι θά τό καταλάβουν τρείς ημέρες γρηγορώτερα από τούς Χριστιανούς»,από το βιβλίο «Κοσμάς ο Αιτωλός» του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη).

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, προφήτεψε για την εποχή μας, στην προσπάθεια του να μας αφυπνίσει, ότι οι Τούρκοι θα είναι περισσότερο έτοιμοι από εμάς, τη στιγμή που θα λάβουν εντολή για να προβούν σε επιθετική ενέργεια εναντίον της Ελλάδας.» https://www.pentapostagma.gr/ 

Οι ημερομηνίες μεταξύ 21 Ιουνίου και 24 Ιουνίου του 2018 φαίνεται να μοιάζουν με ορόσημο εξελίξεων. 

Μόνο όταν πραγματοποιηθεί η προφητεία θα κατανοήσουμε ποιο ήταν το ΜΥΣΤΙΚΟ του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Μέχρι τότε ας οπλίσουμε τα μοναδικά όπλα που μας έχουν απομείνει στους δαιμονικούς καιρούς μας.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στην ΕΥΧΗ και την Προσευχή που μας άφησαν πνευματική παρακαταθήκη οι ΠΑΤΕΡΕΣ. 

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.