29 Μαΐου 2018

Τα λουλούδια φέτος στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ματωμένα.

Τα λουλούδια φέτος στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ματωμένα, να τα μαζέψουμε και να τα βάλουμε στα εικονοστάσια μας.

Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και αυτή θα κάνει το δικό της χρέος προς εμάς.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η Μακεδονία δεν είναι μόνο ιστορία και πολιτισμός, είναι και ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, είναι ο λίθος ο κυλιστείς όλων των μνημονιακών και των εν δυνάμει μεταμνημονικών επιλογών και γεωπολιτικών αποφάσεων που ελήφθησαν σε ανύποπτο χρόνο στο υψηλότερο πλανητικό επίπεδο διαβούλευσης.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ είναι σαν τις βαριές πλάκες των περίφημων μακεδονικών τάφων.

Πάμε παρακάτω…

Αν εμείς ανησυχούμε μία το Περιβόλι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ βρίσκεται σε συνεχόμενη μυστική προσευχή για το ίδιο θέμα.

Μερικές ώρες μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Αθήνας τον περασμένο Φεβρουάριο και της προηγηθείσης στην Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο ένας αγιορείτης ηγούμενος χαμηλών αλλά αγίων τόνων μας διαμήνυσε στα ξαφνικά…

-« στο επόμενο συλλαλητήριο θα πάρω τα καλογέρια μου και θα κατέβω και εγώ» 

- « δεν μπορεί στις πεδιάδες του Κιλκίς – Λαχανά να πέσαν τόσα κορμιά και τα λουλούδια σήμερα να μην ματώνουν» 

Δεν του είπα τίποτε, αλλά κατάλαβα ότι θα έχουμε και άλλη συνέχεια. 
Και πραγματικά έχουμε.. 

Σήμερα διαβάζουμε 
«Άλλωστε, ante portas, βρίσκονται και νέα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.» http://www.capital.gr/ 28 ΜΑΙΟΥ 2018 

Είναι πλέον τοις πάσι γνωστό ότι ο Ιούνιος του 2018 θα είναι ο μήνας της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας.

Όλα συγκλίνουν δραματικά μέσα στις επόμενες μέρες και αποκορυφώνονται μετά τις τουρκικές εκλογές. 

Αυτός ο περιβόητος TurkStream ρωσοτουρκικών συμφερόντων επιτάχυνε το πρώτο σκέλος του σχεδίου του Ουρανού. 

Κυρίως οι ΗΠΑ και η Γερμανία δευτερευόντως επιθυμούν να παγιώσουν την στρατιωτική κυριαρχία τους στα δυτικά Βαλκάνια και να αποτρέψουν την επέκταση του παραπάνω αγωγού προς την Ευρώπη για να μην ενισχυθεί η περαιτέρω εξάρτηση αυτής από τις επιλογές της ρωσικής πολιτικής.

Για αυτό και βιάζονται ως αναφορά την είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ.

Αλλά την νύφη πρέπει να την πληρώσει για μια άλλη φορά η ξεγυμνωμένη από τα μνημόνια Ελλάδα και να παραχωρήσει σε άσχετους αίμα, ιστορία, ΟΝΟΜΑ, πολιτισμό και μαρτύρια με ότι αυτό συνεπάγεται στην υλοποίηση σχεδιασμών εκείνων που επιθυμούσαν να καταστήσουν ανέκαθεν την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα των Δυτικών Βαλκανίων με προοπτική επέκτασης προς τα Στενά και την Κωνσταντινούπολη.

Αυτή είναι μια παλαιά πονεμένη ιστορία που ξεκινάει σαν μοντέλο από τον περιβόητο διχασμό Βασιλιά- Βενιζέλου.

Τότε δεν πέτυχε αλλά και πάλι δεν θα πετύχει γιατί τα αίματα είναι ακόμα νωπά.

Αυτό είναι το πρώτο σκέλος του σχεδίου του Ουρανού, υπάρχει όμως και δεύτερο στο οποίο η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα πρωταγωνιστήσει σαν ταφόπλακα των μνημονιακών επιλογών που εφαρμόστηκαν εν αδίκω επί των κεφαλών μας.

Με λίγα λόγια η Μακεδονία θα γίνει το κρίμα επί αυτών που θέλουν να μας αποτελειώσουν.

Δείτε πως πάνε τα πράγματα
Όλα τρέχουν παράλληλα ..και με φόρα. 

Το δυσβάστακτο τοκογλυφικό χρέος που μας επέβαλλαν ήρθε και κούμπωσε με το σκοπιανό, εντελώς τυχαία άραγε; 

Ας πάρουμε μια ίδια γεύση εκβιασμών από το παρελθόν των μνημονίων 

«Τέλος χρόνου» για το ΔΝΤ που στην σύνοδο του Καναδά θα πρέπει να λάβεις τις οριστικές του αποφάσεις, «τέλος χρόνου» και για τα εκκρεμή προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης τα οποία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρις τις 10 Ιουνίου. Μέχρι την ίδια ημερομηνία, θα έχει κατατεθεί και το πολυνομοσχέδιο που προβλέπει πλεονάσματα 3,5% έως το 2022.» http://bankingnews.gr/index.phpΗ 

«Γερμανία βρήκε τρόπο να μπλοκάρει την λύση για το ελληνικό χρέος με την έκθεση βιωσιμότητας – Το Ελληνικό ζήτημα στο G7 στις 31/5
Η Γερμανία βρήκε τρόπο να μπλοκάρει την λύση για το ελληνικό χρέος με την έκθεση βιωσιμότητας 

Η Ελλάδα πλησιάζει στο σημείο μηδέν όπου θα βγει από τα μνημόνια αλλά τα εφόδια που διαθέτει είναι διάτρητα και ο κίνδυνος αποτυχίας είναι μεγάλος.

Ενώ διαφαινόταν σύγκλιση Γερμανίας και ΔΝΤ και είχε καλλιεργηθεί η προσδοκία ότι μπορούν να τα βρουν στο μείζον ζήτημα του ελληνικού χρέους αποκαλύπτεται ότι το χάσμα δεν έχει κλείσει ενώ δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει συμφωνία στις 21 Ιουνίου μπορεί να χρειαστεί και το Eurogroup στις 12 Ιουλίου για να υπάρξει κάποιας μορφής συμφωνία.» http://bankingnews.gr/index.phpΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2018 

Πολλά μυστικά από τις διαπραγματεύσεις αυτές περιμένει να μάθει ο σουλτάνος μετά την ενίσχυση του από τις εκλογές για να αδράξει ευκαιρίες.

Όμως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα συνεχίσει να λειτουργεί σαν τις ταφόπλακες στους περίφημους μακεδονικούς τάφους με τα μοναδικής αξίας κτερίσματα.

Απλώς τώρα θα θάψει τις πολιτικές των αντίχριστων δυνάμεων που την περικύκλωναν εκατοντάδες χρόνια και θα αναδείξει στο ΦΩΣ τον μοναδικό πολιτισμό της.

Το δεύτερο σκέλος του σχεδίου του Ουρανού δεν θα χρειαστεί να σας το γράψουμε διότι θα το ζήσουμε σύντομα όλοι μας. 

Θα τα δούμε όλα, θα τα ζήσουμε όλα αλλά θα τα διαβούμε. 

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.