Τελευταίες αναρτήσεις

3 Μαΐου 2018

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ

Πρυτάνεις και καθηγητές πληρώνονται από τον λαό μέσω φορολογίας. Οι λαθρέμποροι πάλι από τον λαό, που αγοράζει λαθραία τσιγάρα…

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος

Στις δύο φωτογραφίες βλέπουμε την κατάσταση που επικρατεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), στην οδό Πατησίων των Αθηνών. Η μία φωτογραφία, όπου ο Ασιάτης μικροπωλητής εκθέτει την πραμάτεια του εκτός του φράχτη του πανεπιστημίου, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα μας στις 08/08/2016. Στο άρθρο της η «δημοκρατία» έγραφε: «Προστατευμένοι από το πανεπιστημιακό άσυλο, μετανάστες στέκονται πίσω από τα κάγκελα, εντός των ορίων του πανεπιστημίου, και απλώνουν την πραμάτεια τους στο πεζοδρόμιο, με τη βεβαιότητα ότι κανένας αστυνομικός έλεγχος δεν μπορεί να τους αγγίξει».

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει Ασιάτη πωλητή λαθραίων τσιγάρων να πουλάει την πραμάτεια του σε περαστικούς, πίσω από τα κάγκελα της πύλης του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Προφανώς ήταν ημέρα που δεν λειτουργούσε το πανεπιστήμιο, διότι τις ημέρες λειτουργίας του το λαθρεμπόριο τσιγάρων γίνεται μπροστά στα μάτια όλων, εντός του πανεπιστημίου. Μάλιστα, πάντοτε υπάρχει και… βάρδια Ασιάτη «επόπτη» του λαθρεμπορίου, που πουλάει τσαμπουκά, προπηλακίζει και απειλεί όποιον «περίεργο» πλησιάσει στο σημείο και δεν προτίθεται να αγοράσει τσιγάρα. Αυτό είναι το πανεπιστημιακό άσυλο.

Και ο ελληνικός λαός πληρώνει από το υστέρημά του φορολογία για τον μισθό του πρύτανη και του καθηγητικού προσωπικού, που δεν έχουν εξεγερθεί για αυτή την απερίγραπτη ύβρι. Αναρωτιέται κάποιος πώς μπορούν οι φοιτητές που νοιάζονται και όσοι από το καθηγητικό προσωπικό έχουν απομείνει να διαθέτουν ενδιαφέρον για το αντικείμενό τους να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, όταν έρχονται τόσο συχνά σε επαφή με το άγος τούτο...

Ο χώρος της Αθηνάς έχει γίνει εστία μολύνσεως από τη βία, τη μισαλλοδοξία, το έγκλημα, τις ντόπιες και ξένες μαφίες που στρέφουν τη δύναμη των πολιτών εναντίον τους. Η πατρίδα, όντως, βρίσκεται υπό κατοχή και οι κυβερνήσεις, πράγματι, λειτουργούν σαν άρτια οργανωμένες ανθελληνικές δυνάμεις εναντίον του έθνους και του λαού. 

Αν για όλα αυτά τα φριχτά αίσχη, τα οποία προσπαθούν ορισμένοι να μας κάνουν να τα συνηθίσουμε, δεν κολαστούν με ανάλογης έντασης τιμωρία, δεν θα μείνει λίθος επί λίθου σε ό,τι αποκαλούσαμε κάποτε Ελλάδα.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.