Τελευταίες αναρτήσεις

8 Μαΐου 2018

Θα τα ξηλώσουμε όλα...

Με όλους θα τα βάλουμε, με τα «όπλα» που δίνει η Δημοκρατία

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

H Πολωνία και η Ουγγαρία θα τιμωρηθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με πάγωμα κονδυλίων, κυρίως διότι δεν αποδέχονται μουσουλμάνους «πρόσφυγες» στο έδαφός τους και για νομοθετικές πρωτοβουλίες που δεν θεωρούνται, τάχα, δημοκρατικές. Το είχε προαναγγείλει το πεκινουά του Σόρος, ο Φέρχοφσταντ, ο οποίος κόντεψε να φάει τη γραβάτα του όταν άκουσε για τη συντριπτική και τρίτη σε σειρά εκλογική νίκη του Ορμπαν. Οι δε Πολωνοί, σκληροί πατριώτες κι αυτοί, όπως και οι Μαγιάροι, αντικομμουνιστές και αντιδικαιωματιστές, με γοργά βήματα οικοδομούν τη βασική προϋπόθεση για να έχεις βάρος στη διεθνή πολιτική: ισχυρές ένοπλες δυνάμεις. Να τα βλέπουμε εμείς.

Ο εκβιασμός που ασκείται στους δύο εταίρους μας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον πιο αντιευρωπαϊκό μηχανισμό που υπάρχει, είναι χυδαίος, απροκάλυπτος αλλά και αποκαλυπτικός για τους κινδύνους που εμπεριέχει η τυφλή προσήλωσή μας στις επιταγές των ευρωγραφειοκρατών.

Ο,τι έρχεται από τις Βρυξέλλες δεν είναι πάντα καλό. Είχα βρει αστεία και χατζηαβάτικη έμπνευση τη «μαϊμού» είδηση πως τάχα σε σύνοδο πήγε ο Κυριάκος και κούνησε την κρινένια γροθίτσα του στον Ορμπαν γιατί δεν δέχεται μουσαφιραίους που στέλνει ο Ερντογάν και που τους άνοιξε τις πόρτες ο ΣΥΡΙΖΑ. Θλιβερό για την ψευτοελίτ να δίνει τέτοιες εξετάσεις στον μπεκροκανάτα Γιούνκερ και στους χρυσοκάνθαρους των Βρυξελλών. Αντί να μιμηθούν αυτούς που υπερασπίζονται τις χώρες τους από τον ισλαμικό εποικισμό, τα κολεγιόπαιδα και οι παρατρεχάμενοί τους πάνε και γλείφουν αυτούς που επιδοτούν τη λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό. Η δε πολιτική τους προς το κράτος-συμμορία του Ερντογάν είναι σχιζοφρενική και ακόμη πιο καταστροφική, τα δε μεμέτια έχουν κατουρηθεί στο γέλιο. Με ψηφίσματα και δηλώσεις η Ε.Ε. με το ένα χέρι τραβάει το αυτάκι του Ερντογάν και του λέει πως είναι «κακό παιδί» και με το άλλο χέρι τού χώνει στην τσέπη τρία δισεκατομμύρια κολλαριστά ευρώπουλα.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό που κάνουν τα ακριβοπληρωμένα και παραδείσια πουλιά των Βρυξελλών, όλοι αυτοί οι αντιχριστιανοί, ισλαμολάγνοι ζηλωτές του πολιτισμικού μαρξισμού; Πως, αν αύριο έρθει στην εξουσία μια πατριωτική κυβέρνηση, π.χ. της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ή μετά τα χάλια της Μυτιλήνης που είδε ο Τσίπρας, του έρθει πατριωτική επιφοίτηση και αποφασίσει τα αυτονόητα, ήτοι τη φύλαξη των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, ακόμη και με βίαιη απώθηση εκκενώσει τα νησιά από τους παράνομους μετανάστες και τους βάλει σε κλειστά κέντρα μέχρι την απέλασή τους και διώξει κλοτσηδόν τις ΜΚΟ και τις ελέγξει οικονομικά σε βάθος δεκαετίας, ζητώντας κυρώσεις κατά του μεγάλου δουλεμπόρου, τότε θα μας κάνουν ωμό εκβιασμό: Ή δέχεστε την εισβολή, τη διάλυση του κοινωνικού σας ιστού και τον εξισλαμισμό σας ή σας κόβουμε τα φράγκα. Καπούτ. Dinero no. Πόσο «ευρωπαϊκό» είναι αυτό που κάνουν οι ευρωγραφειοκράτες; Εάν αυτό δεν είναι εχθρικό απέναντι στις ευρωπαϊκές ιδέες και αξίες και δεν βλάπτει καίρια τα ευρωπαϊκά συμφέροντα, τότε τι είναι;

Είναι καθήκον μας η αλληλεγγύη στους Πολωνούς και τους Ούγγρους εταίρους μας, διότι αύριο θα έρθει η σειρά μας.

Δεν είναι όλα ανώτερα στην Εσπερία. Στη Γερμανία έχουν και μπορντέλα για κτηνοβάτες και συζητούν θεσμικά όργανα τη νομιμοποίηση της... αιμομιξίας. Τα χρειαζόμαστε αυτά; Στο Βέλγιο αποπειράθηκαν να κάνουν κόμμα παιδοφίλων. Μας φορέσανε καπέλο το σύμφωνο συμβίωσης, την Κερκόπορτα για την υιοθεσία, όπως σταθερά έλεγε η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ. Κι αν αύριο σκάσουν μύτη και οι πολυερωτικοί αμφιφυλόφιλοι; Κι αυτοί ψυχή δεν έχουν; Τώρα πάμε τρένο για υπερψήφιση της αναδοχής και θα ακολουθήσει και η υιοθεσία, με επιφανείς «κεντροδεξιούς», όπως η Ντόρα, να υπερψηφίζουν μαζί με τον Βενιζέλο, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους μπακακαίους του Σταύρου, ενώ η ελαφριά ηγεσία της Ν.Δ., αντί να καταψηφίσει καθαρά και ξάστερα, επιφυλάσσεται, κάνει κορδελάκια, καντρίλιες κ.λπ., «κατά συνείδηση».

Να χαρώ εγώ «συνείδηση». Τα δικαιώματα των παιδιών προσβάλλονται, που μετά την ορφάνια, την αρρώστια, την εγκατάλειψη θα φάνε στη μάπα και το πείραμα υπέρ του ανύπαρκτου δικαιώματος των ομοφύλων. Χωρίς να ερωτηθούν εάν θέλουν να στερηθούν το πατρικό ή το μητρικό πρότυπο, ενώ κάτι φωταδιστές του «πολιτισμικού μαρξισμού» διαψεύδουν την ανθρώπινη φυσιολογία και την πραγματικότητα εκατομμυρίων ετών, επιστημονικοφανώς διαγράφουν μονοκονδυλιά τη στοργική γυναικεία παρουσία της μάνας, την ασφάλεια της πατρικής παρουσίας, θεωρώντας πως το τριχωτό στήθος του Μήτσου υποκαθιστά μια χαρά την αγκαλιά, την αφή, τη μυρωδιά της γυναίκας. Πιθανώς αυτοί που τα λένε αυτά να φύτρωσαν στα λάχανα και να αγνοούν τι είναι καλύτερο για ένα παιδί, πως τάχα «αρκεί η αγάπη». Πιθανώς να μην είμαι αρκετά προχωρημένος, έχοντας τόση προσήλωση στην πανάρχαιη τάξη πραγμάτων της φύσης και της σοφίας του Δημιουργού ή της εξέλιξης, ό,τι σας βολεύει.

Πάντως έχετε τον λόγο μας πως όλα αυτά θα τα ξηλώσουμε νομοθετικά από τον πρώτο μήνα, μαζί με τον ολοκληρωτικό ρατσιστικό νόμο, που υποδύεται τον αντιρατσιστικό και επιτρέπει να χλευάζεις και να βρίζεις τους Ελληνες και την πίστη τους, τα σύμφωνα, τις εβδομάδες «έμφυλων» ταυτοτήτων και όλο το θεσμικό σκουπιδαριό που επιτίθεται στην οικογένεια, στον Χριστιανισμό, στην εθνική συνοχή, στα δικαιώματα των παιδιών. «Μην τα βάζεις μαζί τους, μη μας πιάσουν στο στόμα τους» μου είπε... γενναίος εθνοπατέρας. Με όλους θα τα βάλουμε, με τα «όπλα» που δίνει η Δημοκρατία. Νόμο επιβάλατε; Νόμο θα λάβετε, που θα τα ξηλώσει όλα. Απλά, ωραία και ειρηνικά...  

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.