Τελευταίες αναρτήσεις

4 Μαΐου 2018

ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ... “ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ …ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΧΙΟΥ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αρθρογράφος – πολιτικός αναλυτής
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Αλήθεια τι θυμήθηκα; Από τη στιγμή που κορυφώνεται ο πόλεμος Καρατζαφέρη – Βελόπουλου (σ.σ. η σειρά των ονομάτων δεν είναι τυχαία, γιατί ο συντάκτης σέβεται την πολιτική ιεραρχία)!

Θυμήθηκα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδος “Μακελειό” την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, το οποίο παρουσίαζε τον πόλεμο χαρακωμάτων, μέχρι της τελικής πτώσεως, των Γιώργου Καρατζαφέρη και Κυριάκου Βελόπουλου!

Βλέπετε, ο πατριωτικός χώρος είναι ακηδεμόνευτος, αφού η “Χρυσή Αυγή” έχει πιάσει ταβάνι και ένα τεράστιο εκλογικό “χωράφι” προσμένει τον καλλιεργητή του!

Από τη μια μεριά ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έχει ιδρύσει ήδη κόμμα και ευελπιστεί να αδράξει ψηφοφόρους της ευρύτερης λαϊκής – πατριωτικής δεξιάς και ο άλλος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δεν έχει κόμμα, αφού τον ΛΑ.Ο.Σ τον διέλυσε, όπως και την “Εθνική Ενότητα”, μη υπάρχοντος δεύτερου ενδιαφερόμενου, προσπαθεί και νομίζει ότι μπορεί να παίξει ξανά ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας!

Στενοί συνεργάτες πλέον, Καρατζαφέρης και Χίος…

Θα μου πείτε, έχει κάποια σχέση ο Καρατζαφέρης με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό” του Στέφανου Χίου; Δεν μπορώ να γνωρίζω!

Όμως, γνωρίζω πως ο Στέφανος Χίος εδώ και κάμποσους μήνες συνεργάζεται στενά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ ιδιοκτησίας του Καρατζαφέρη! Και αυτοπροβάλλονται, διαφημίζοντας τα “προϊόντα” τους! Και αν θέλετε, καλά κάνουν!

Όμως, Καρατζαφέρης και Βελόπουλος, σήμερα είναι “δυο ξένοι στην ίδια πόλη” με κοινά συμφέροντα! Την άλωση της ψήφου του πολίτη που ως γνωστόν έχει κοντή μνήμη και ξεχνάει πολύ γρήγορα!

Ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο και συμμετείχαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου…

Γι΄ αυτό εμείς, θα σας θυμίσουμε πως, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψήφισε το Πρώτο επαχθές και καταστροφικό Μνημόνιο μαζί με την 15μελή Κοινοβουλευτική του Ομάδα, στην οποία Βουλευτής ήταν και ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε για Πρωθυπουργό της χώρας τον τραπεζίτη και άνθρωπο των Διεθνών Αγορών, Λουκά Παπαδήμο, συμμετέχοντας στην καταστροφική για την Ελλάδα και το λαό της κυβέρνησή του, με τέσσερεις (4) Βουλευτές! Ο δε Κυριάκος Βελόπουλος στήριξε μέχρι τέλους την κυβέρνηση Παπαδήμου που αποτελείτο από τα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για κυβέρνηση Παπαδήμου
Οι δυο άνδρες υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι κατά το παρελθόν και ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε τον Κυριάκο Βελόπουλο, “επιβάλλοντας” την εκλογή του στη Β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Εις βάρος βεβαίως, παλαιότερων στελεχών που είχαν υπηρετήσει το κόμμα από υψηλές θεσμικές θέσεις και είχαν επί της ουσίας μεγάλο μερίδιο στις εκλογικές επιτυχίες του ΛΑΟΣ στις Εθνικές εκλογές, αλλά και σε αυτές της ΕΕ!

Φίλες και φίλοι, πρέπει να γνωρίζετε επίσης πως, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν μετείχε σε κανένα θεσμικό Όργανο του ΛΑΟΣ και ως εκ τούτου δεν είχε καμιά ουσιαστική συμμετοχή στη συλλογική προσπάθεια του κόμματος του ΛΑΟΣ!

“Ματωμένη πένα” έγραψε στο “Μακελειό”… 

Τώρα, τι μεσολάβησε και οι δρόμοι τους χώρισαν, ας απαντήσει αν γνωρίζει ο Στέφανος Χίος!

Ο οποίος διά μέσω αυτού του δημοσιεύματος της εφημερίδος “Μακελειό”, προφανώς επιζητά τον πολιτικό θάνατο του κόμματος Βελόπουλου προκειμένου να προσποριστεί τις ψήφους του ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε τι ακριβώς έγραφε αυτό το πρωτοσέλιδο, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε αν αληθεύουν αυτές οι αναφορές κατά του προσώπου του Κυριάκου Βελόπουλου! 

«Πήξαμε από πατριώτες της κονόμας. Η αμετάκλητη καταδίκη για υπεξαίρεση του υπερ-Έλληνα αρχηγού κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, που “βούτηξε τα λεφτά του συνεταίρου του” και η σκοτεινή “υπόθεση εκβιασμού” που στέρησε την έδρα της ΝΔ.

“Εκβίαζε με τη μύγα για να πάρει διαφήμιση”!

“…ακροατής πήγε στον Κυριάκο Βελόπουλο ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, που είχε μέσα μια μύγα. Ο δημοσιογράφος συναντήθηκε στην Αθήνα (τυχαία, όπως είπε ο ίδιος στο Κολωνάκι) με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας – κολοσσό και γυρίζοντας πίσω, η εταιρεία απέστειλε διαφήμιση στο κανάλι”!

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας
Ωστόσο όμως, αν θιγόταν ο Κυριάκος Βελόπουλος επειδή ενδεχομένως το δημοσίευμα να ήταν ψευδές, ας προσέφευγε στη δικαιοσύνη για τη δικαίωσή του! Εάν δεν προσέφυγε, τότε τι να πω… 

Έτσι, διαπιστώνετε φίλες και φίλοι πως το πολιτικό κλίμα στην Πατρίδα δεν έχει βαριά οσμή μόνο στα μεγάλα κόμματα! Τα ίδια μεγάλα μαχαίρια βγαίνουν και στα μικρά κόμματα! Ωστόσο, φρονώ πως ο πόλεμος μεταξύ Καρατζαφέρη – Βελόπουλου μόλις ξεκίνησε! Αυτός λοιπόν, ο πόλεμος χαρακωμάτων συνεχίζεται ανελέητα από τα κανάλια στα οποία έχουν φωνή ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όσο και ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Γιατί προφανώς, έχουν ράμματα και οι δυο για τη γούνα του άλλου! 

Ας πρόσεχαν…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.