Τελευταίες αναρτήσεις

7 Μαΐου 2018

ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΤΜΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ

Γράφει ο Αγις Μπεκιάρης

Με την χάρη της Παναγίας μας, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες, ένα πολύ ενδιαφέρον τμήμα στο Δημόσιο ΙΕΚ Επανομής. Το τμήμα αυτό, ασχολείται με τον Θρησκευτικό Τουρισμό και τις προσκυνηματικές περιήγησεις. Οι καταρτιζόμενοι αυτού του τμήματος, είναι παιδιά με πολλά ταλέντα, αρκετές γνώσεις και κατάλληλοι, τόσο στο να οργανώσουν ένα προσκύνημα, αλλά και στο να μιλήσουν-πληροφορήσουν, τους προσκυνητές για αυτό. Βεβαίως και δεν είναι ξεναγοί, είναι όμως συνοδοί και ιδανικοί στην οργάνωση.

Καθώς με αξίωσε ο Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος ο Μυροβλήτης, προστάτης και Πατέρας μου, να φοιτώ σε αυτό το τμήμα, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι οι καταρτιζόμενοι, οι φίλοι μου, είναι εξαιρετικοί, τόσο από ήθος, όσο και στις γνώσεις. Μπορούν να βοηθήσουν, να εργαστούν, είτε σε τουριστικά γραφεία, που ασχολούνται, συν τοις άλλοις και με τον θρησκευτικό τουρισμό, είτε σε Ιερές Μητροπόλεις και ενορίες, που ασχολούνται με την διοργάνωση προσκυνηματικών εκδρομών.

Βρισκόμαστε προς το τέλος του Β' εξαμήνου. Σε λίγο καιρό, έχουμε δικαίωμα να ξεκινήσουμε την πρακτική μας άσκηση. Ταπεινά παρακαλώ τόσο τις Ιερές Μητροπόλεις, καθώς και τα τουριστικά γραφεία, να μας δεχτούν, διότι όχι μόνο δεν θα ζημιωθούν, αλλά θα ωφεληθούν τα μέγιστα. Να είναι σίγουροι για αυτό.

Τελειώνοντας, θα ήταν παράλειψη μου, αν δεν ευχαριστούσα την πολυσέβαστη μας Διευθύντρια κ.Δημητρίου, τους υποδιευθυντές και την γραμματεία και κυρίως τους πολυαγαπητούς μας καθηγητές, οι οποίοι πασχίζουν καθημερινά για να μας μεταδώσουν γνώσεις, πασχίζουν καθημερινά για να μας ανοίξουν δρόμους ζωής και επαγγελματικής αποκατάστασης. 

Χαίρετε.

Μετά Βαθυτάτου σεβασμού
Άγις Μπεκιάρης
Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ,εκπαιδευόμενος στο
Τμήμα Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών 
Περιηγήσεων του ΙΕΚ Επανομής 
τέκνο του Αγίου ΔημητρίουShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.