Τελευταίες αναρτήσεις

23 Μαΐου 2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΜΑΙΟΥ 2018

Ηθικός αυτουργός, ο ίδιος ο διεθνιστής Μπουτάρης...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ενώ έδινε το παρόν στην εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, δέχτηκε άγρια επίθεση από αγανακτισμένους πολίτες συμμετέχοντες στην εκδήλωση, προφανώς για όσα κατά καιρούς έχει πει ο κ. Μπουτάρης, τόσο για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στη χώρα των Σκοπίων, όσο και για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων!

Έτσι, θεωρούμε ως ηθικό αυτουργό αυτής της επίθεσης τον ίδιο τον κ. Μπουτάρη…
Που από ότι φαίνεται, του τα είχαν μαζεμένα οι Θεσσαλονικείς…

Παρά ταύτα, αποδοκιμάζοντας αυτήν την επίθεση, θα θέλαμε να θυμίσουμε δυο καραμπινάτα περιστατικά του διεθνιστή Δημάρχου της Θεσσαλονίκης κατά το πρόσφατο παρελθόν, από τα δεκάδες που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε: 

Ο κ. Μπουτάρης όταν ανέλαβε Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, άρχισε το “θεάρεστο” έργο του από το ευαίσθητο Εθνικό θέμα, για όλους τους Έλληνες, δηλαδή, την οριστική ονομασία της γείτονας χώρας των Σκοπίων. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα των Σκοπίων “Utrinski Vesnik” διατύπωσε την άποψη πως, θα πρέπει οι Σκοπιανοί να κάνουν υποχωρήσεις και να αλλάξουν στάση, ώστε να βρεθεί άμεση λύση στο ζήτημα του ονόματος. Ωστόσο, θεώρησε ως καλύτερη λύση να τους αποδοθεί το όνομα “Σλαβομακεδονία”, το οποίο χαρακτήριζε καλύτερο από το “Βόρεια” ή “Άνω Μακεδονία”.

Δηλαδή, ο κ. Μπουτάρης, γινόταν σύμμαχος όλων εκείνων των αλαλαζόντων εχθρών της Ελλάδος, που επιχειρούσαν και επιχειρούν να μας πείσουν, πως ο όρος “Μακεδονία”, πρέπει να υπάρχει στην μελλοντική ονομασία του ψευτοκρατιδίου των Σκοπίων.

Προφανώς, ποτέ δεν αντιλήφτηκε ότι αυτές οι θέσεις και οι απόψεις, είναι πολύ επικίνδυνες και δυστυχώς εξακολουθεί και σήμερα να έχει την ίδια προδοτική στάση! Ανοίγοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο, άλλη μία κερκόπορτα στους γείτονες, στην εξεύρεση λύσης επ’ ωφελείας τους, για την ονομασία του κρατιδίου τους. Συντασσόμενος ο κ Μπουτάρης με όλους εκείνους τους πολιτικούς του παρακμασμένου πολιτικού συστήματος της χώρας μας, που επέλεξαν την οδό του συμβιβασμού και της παραχώρησης με τους κακούς γείτονες!

Στην αντίστοιχη επέτειο για την ήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων του 2012, ο “πασοκοσυριζαίος” κ. Μπουτάρης, ενεργώντας ως προβοκάτορας, αποφάσιζε να χρωματίσει και να δυναμιτίσει περισσότερο τις δύο χωριστές συγκεντρώσεις που γίνονταν από τα ποντιακά σωματεία. Δηλαδή, αυτής της “μικρής” Π.Ο.Π.Σ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων) η οποία ήταν χρωματισμένη από το ΠΑΣΟΚ και της “μεγάλης” Π.Ο.Ε (Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας) που δεν ήταν κομματικοποιημένη και απαριθμούσε περίπου 350 σωματεία εκφράζοντας το 95% του οργανωμένου ποντιακού χώρου. Έτσι, η διοίκηση του δήμου είχε στηρίξει επίσημα τη συγκέντρωση της ΠΟΠΣ, το Σάββατο 19 Μαΐου στην πλατεία Αγίας Σοφίας, για την οποία είχε εκδώσει και σχετικές προσκλήσεις που θα πλήρωναν οι φορολογούμενοι Θεσσαλονικείς και σαμποτάρισε την συγκέντρωση της ΠΟΕ, που θα γινόταν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, απειλώντας πως, θα επιβάλλει πρόστιμα για την χρήση του χώρου χωρίς την άδεια του Δήμου.

Βέβαια, μπορεί η πραγματική ενόχληση του κ. Μπουτάρη να ήταν άλλη! Να ενοχλείτο και να ήθελε να αποφύγει, το παραδοσιακό γεγονός πως, η συγκέντρωση της ΠΟΕ, που μετά την λήξη της θα κατευθυνόταν προς το Τούρκικο προξενείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την Ποντιακή Γενοκτονία!

Αλλά, τι τα θες τι τα γυρεύεις, ο Γιάννης Μπουτάρης έτσι ενεργεί πάντα, ως διασπαστικό κομματόσκυλο και όχι ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης!

Να τον χαίρονται οι Θεσσαλονικείς που τον έχουν εκλέξει ως τον πρώτο πολίτη της πόλεώς τους, δυο φορές!!

https://cdn6.bbend.net/media/com_news/galleries/2017/04/18/92440/photos/full/sdfsddsfsd-34.jpg
Η εξαγορά του Παναθηναϊκού το μεγάλο deal…

Ο Τούρκος μεγιστάνας των μίντια, ο πολύς παραγωγός του Survivor Αντζούν Ιλιτζαλί, ο επικοινωνιολόγος του Ρ. Τ. Ερντογάν – κατά δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά – έχει μπει πολύ δυνατά στην ελληνική αγορά!

Ξέρουμε - ξέρουμε γιατί αγαπάει πολύ την Ελλάδα! 

Έτσι, τελευταία σύστησε ανώνυμη εταιρεία καλλυντικών με πρόσβαση και στο διαδίκτυο μέσω e-shop! Για να αγγίξει το “ωραίο” φύλλο!

Όμως, ο Mr Survivor έχει μεταξύ των άλλων στην κατοχή του το 50% της μαρίνας του Φλοίσβου (;;;) και της μαρίνας της Μυτιλήνης (;;;;;)! Όπως, έχει αποκτήσει με Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών το Hilton της Αθήνας!

Έτσι, για να μην με αμφισβητείτε, όταν έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και η πένα μου, πως η Τουρκία αγοράζει την Αθήνα! Ολόκληρα “κομμάτια” της, έχουν περάσει σε τουρκικά χέρια! Και το μεγάλο deal είναι η εξαγορά του Παναθηναϊκού!

Ακούς Δημήτρη Γιαννακόπουλε;; 

Αποτέλεσμα εικόνας για Έλενα Κουντουρά ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
Η “αγάπη” της Μέρκελ για την Ελλάδα δεν κρύβεται...

Η τουρκολαγνεία της Άγκελα Μέρκελ δεν κρύβεται, όπως δεν μπορεί ποτέ να κρυφτεί η αποστροφή της – τουλάχιστον – για την Ελλάδα!

Θα μου πείτε, πως είναι κατάλοιπα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι ναζιστές πρόγονοί της βίασαν γυναίκες, έσφαξαν μικρά παιδιά, εκτέλεσαν με αγριότητα Έλληνες! Φρικαλεότητες, που κατέγραψε η ιστορία με μελανά γράμματα! 

Γιατί τα θυμήθηκα πάλι όλα αυτά;

Μα γιατί μας “πήραν” 14 αεροδρόμια τουριστικών προορισμών, προκειμένου να παράσχουν καλύτερες υπηρεσίες, όπως νόμιζαν πολλοί νεοέλληνες του καναπέ και της αραχτής και αυτά τα αεροδρόμια σήμερα είναι από τα ακριβότερα της Ευρώπης! Η ανάληψη των αεροδρομίων από την κρατική εταιρεία Fraport, εγγυότανε την αναβάθμισή τους! Και τελικά ούτε καλύτερες υπηρεσίες παρέχουν, ούτε ελκυστικά είναι!

Μόνο να λάβετε υπόψη σας, πως το αεροδρόμιο της Αττάλειας είχε αύξηση 60% από κρατήσεις οργανωμένων τουριστών! 

Γιατί άραγε; Γιατί;

Επίσης, η Γερμανία “διώχνει” τον γερμανικό τουρισμό από την Ελλάδα και τον “σπρώχνει” προς την Τουρκία, κυρίως! Που είναι ο πρώτος προορισμός των Γερμανών, με την αμέριστη συνδρομή, βεβαίως – βεβαίως, του γερμανικού κράτους! Αφού, για την Τουρκία υπάρχουν πολύ ελκυστικά πακέτα διακοπών!

Έτσι, η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα από Γερμανούς, εμφανίζεται ιδιαίτερα αποδυναμωμένη με ανησυχητικές πτωτικές τάσεις! Ιδιαίτερη πτώση εμφανίζουν, η Κρήτη, η Ρόδος και ποιο ακόμη νησί φαντάζεστε ως πρώτο;

Βεβαίως η Κως! Που παρουσιάζει πτώση από πέρυσι, που αγγίζει το 11%!

Έχει να μας πει κάτι επί όλων αυτών η “Ανεξάρτητη Ελληνίδα” κ. Έλενα Κουντουρά, υπουργός Τουρισμού της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;; 

Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν με ψευδομουφτή
Αλωνίζουν οι πράκτορες της ΜΙΤ και οι “χαφιέδες” τους...

Ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν ξέρει πολύ καλά το διπλωματικό παιχνίδι που σκοπό έχει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Πατρίδος του! Γι΄ αυτό έχει στήσει σε όλη την Ευρώπη δίκτυα κατασκοπίας, τα οποία και χρηματοδοτεί αδρά! Που αυτά τα δίκτυα κατασκοπείας δρουν μεθοδικά και ιδιαίτερα στην Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία και φυσικά στην Ελλάδα! Όπου, τα Προξενεία τους, οι Πρεσβείες τους και οι διπλωματικές αποστολές τους, χαίρουν ασυλίας σε αυτές τις χώρες, ενεργώντας πολλές φορές ως κράτος εν κράτει!

Όπως, το Τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής, το οποίο λειτουργεί ως παρακρατική οργάνωση, ελέγχοντας και τρομοκρατώντας το ελληνικό στοιχείο της περιοχής! 

Και ενεργώντας ως προπομπός φιλοξενίας όλων των ισλαμιστών που εισέρχονται από τον Έβρο το τελευταίο διάστημα! 

Αναλαμβάνοντας “υπηρεσία” εκατοντάδες πράκτορες της ΜΙΤ εν Ελλάδι, καθώς και στρατολογημένοι Έλληνες “χαφιέδες”!

Είναι ο μυστικός στρατός του Ρ. Τ. Ερντογάν που δρα ανενόχλητος στην Πατρίδα μας!
Έχει άραγε να μας πει κάτι η ελληνική κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία της;;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.