Τελευταίες αναρτήσεις

12 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 161 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ!!!. ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας 
Μαθηματικός – Ερευνητής 

κ.κ Βουλευτές!!! 

Με αυτή την πολιτική σας πράξη, να υπερψηφίσετε το άρθρο 8 που αναφέρεται στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια παραβιάσατε το Προοίμιο του Συντάγματος (όπως παρακάτω θα σας αποδείξω) και συνεπώς αυτή η πράξη σας είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική καθώς και το εν λόγω άρθρο 8 που ψηφίσατε!!! 

Ιδού η επιχειρηματολογία μου. 

Στην αρχή του Συντάγματος μας, υπάρχει ένα προεισαγωγικό κείμενο (Το Προοίμιο του Συντάγματος), που λέει τα εξής: 

"ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε' ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΉ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ". 

Το Προοίμιο λοιπόν του Συντάγματος, αναφέρεται σε μια υπέρ-Δικανική και υπέρ-Συνταγματική Αρχή, στο όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το Ελληνικό Σύνταγμα και αυτή η Υπερτάτη Αρχή δεν είναι άλλη, παρά αυτή ταύτη: Η ΑΝΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ!!!

Όλες δε οι διατάξεις του Συντάγματος και όλοι οι ψηφισμένοι νόμοι από τη Βουλή των Ελλήνων πρέπει να είναι σύμφωνοι και να εμπνέονται από το πνεύμα της Υπερτάτης Αρχής, στο όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το Σύνταγμα μας, δηλαδή: ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!

Επίσης κ.κ Βουλευτές 

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα, σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφος 2 του Συντάγματος, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων!!!

Και όταν μιλάμε για σεβασμό του Συντάγματος, μιλάμε για καθολικό σεβασμό του Συντάγματος, από την αρχή μέχρι το τέλος του!!!

Δηλαδή, από το Προοίμιο του Συντάγματος, μέχρι την τελευταία διάταξη του!!!.
Έτσι, κ.κ Βουλευτές, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του κάθε Έλληνα πολίτη, να σέβεται και το Προοίμιο του Συντάγματος!!!.

Και επειδή το Προοίμιο, μας λέει ξεκάθαρα, ότι το Σύνταγμα μας είναι ψηφισμένο: ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του κάθε Έλληνα πολίτη, να σέβεται: ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ανεξάρτητα εάν δεν πιστεύει Σ' ΑΥΤΟΝ!!!

Συνεπώς, εάν κάποιος Έλληνας πολίτης, με κάποια πράξη του, δείχνει την ασέβεια του, προς Τον Τριαδικό Θεό μας, τότε σύμφωνα με το Προοίμιο του Συντάγματος, αυτός ο Έλληνας πολίτης έχει παραβιάσει το Σύνταγμα και η πράξη του αυτή είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική!!!

Μετά από όλα αυτά που σας ανέπτυξα παραπάνω, δείτε κ.κ Βουλευτές, γιατί η πολιτική σας πράξη να υπερψηφίσετε το άρθρο 8 του νομοσχεδίου, περί υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι αντισυνταγματική και κατά συνέπεια και το εν λόγω άρθρο 8, είναι και αυτό αντισυνταγματικό!!!. 

Ο Τριαδικός Θεός μας, κ.κ Βουλευτές, εποίησε: Άρρεν και Θήλυ και είπε: Αυξάνεστε και Πληθύνεστε!!!. 

Δεν εποίησε, κ.κ Βουλευτές, ο Τριαδικός Θεός μας: Άρρεν και Άρρεν και τους είπε ενωθείτε και πληθύνεστε!!!. Ούτε εποίησε: Θήλυ και Θήλυ και είπε ομοίως ενωθείτε και πληθύνεστε!!! 

Συνεπώς, κ.κ Βουλευτές ο Τριαδικός Θεός μας, δεν ευλόγησε 
ούτε την ένωση: Άρρενος με Άρρεν, ούτε την ένωση: Θήλεως με Θήλυ!!! 

Έρχεστε όμως εσείς κ.κ Βουλευτές, σε αυτά τα ομόφυλα ζευγάρια, που δεν είναι ευλογημένα από τον Τριαδικό Θεό μας και τους δίνετε το δικαίωμα να υιοθετήσουν παιδιά, γράφοντας στα παλαιά σας υποδήματα, Τις Εντολές και τις Θεϊκές αποφάσεις Του, δείχνοντας έτσι την ασέβεια σας προς Αυτόν!!! 

Τότε όμως κ.κ Βουλευτές, σύμφωνα με το Προοίμιο του Συντάγματος, έχετε παραβιάσει το Σύνταγμα και αυτή η πολιτική σας πράξη να υπερψηφίσετε το άρθρο 8, περί υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική και προφανώς το εν λόγω άρθρο 8 είναι και αυτό, άκρως αντισυνταγματικό!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.