16 Μαΐου 2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 15 ΜΑΙΟΥ 2018


Να πάει η ΠΑΕ ΠΑΟ στον Γιαννακόπουλο…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΑΚΑ
Αν γινόταν η “είσοδος” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό (ΠΑΕ), τότε θα άνοιγε διάπλατα, μέσω και της μπασκετικής ΑΕΚ (ΚΑΕ), και του Γραμματέα Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, ο οποίος έδειξε να είναι αρκετά θετικός στο πλάνο που έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το πρότζεκτ των πανίσχυρων οικονομικά “συμπαικτών” του κ. Γιαννακόπουλου στο Athens Alive!

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές από τον τομεάρχη Αθλητισμού της “Ελλήνων Πολιτείας” κ. Αλεξίου, στο εν λόγω σχέδιο υπάρχει 5ετές πλάνο για την εμπορική εκμετάλλευση του ΟΑΚΑ, με προοπτική και για όσο διάστημα ο Παναθηναϊκός θα είχε το ΟΑΚΑ ως έδρα του.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πιστεύει πως, το ποσό το οποίο κατά κύριο λόγο θα εισπράξει, είναι αρκετά σημαντικό και το οποίο αναμένεται να αγγίξει αρχικά τα 1,6 δις ευρώ από τα καταστήματα που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ, αλλά και από νέες θέσεις εργασίας που θα προκύψουν εκεί.

Όλα αυτά βέβαια εάν ο κ. Γιαννακόπουλος πάρει την ΠΑΕ, μια αγορά που δεν έχει κλείσει από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου! Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει άτυπη συμμαχία με την μπασκετική ΑΕΚ του κ. Μάκη Αγγελόπουλου και για την οποία η Πολιτεία έχει συμφωνήσει! Δηλαδή, την παραχώρηση του υπάρχοντος ποδηλατοδρομίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ώστε να γίνει το γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ με χωρητικότητα 8000 θέσεων!

Αντιλαμβάνονται λοιπόν όλοι, πως μια τέτοια εξέλιξη θα “ζωντανέψει” τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου! Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο κ. Βασιλειάδης δεν θέλει σε καμία περίπτωση την εμπλοκή των δύο ΠΑΕ (ΑΕΚ – ΠΑΟ) στον ίδιο χώρο και είναι για την κυβέρνηση ευχής έργο, η προγραμματισμένη επιστροφή των “κίτρινων” στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, κύκλοι που παρακολουθούν το ρεπορτάζ και των δύο ομάδων πιστεύουν πως, Αγγελόπουλος και Γιαννακόπουλος χτίζουν αθόρυβα μια νέα συμμαχία με γνώμονα πάντα τις πιθανές εισπρακτικές ωφέλειες των δύο Αθηναϊκών συλλόγων!

Αυτή η εξέλιξη δεν αφήνει αδιάφορη την κυβέρνηση Τσίπρα, που θεωρεί πως αν “περπατήσει” το θέμα αυτό, τότε θα έχει εκλογικά οφέλη στις εκλογές που οσονούπω έρχονται!

Στο ίδιο πλάνο επίσης, γίνεται λόγος για την ίδρυση αθλητικής αστυνομίας με περίπου 2000 νέες προσλήψεις και στόχο την διατήρηση της ασφάλειας των φιλάθλων από επεισόδια και την απομάκρυνση των χούλιγκαν και άλλων ακραίων στοιχείων που προκαλούν την βία στα γήπεδα.

Πράγματι είναι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, που μακάρι να μπορούσε να ευοδωθεί, αφού και έσοδα θα φέρει στο κράτος και αυτό θα γίνει οδηγός για την επόμενη μέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου!!

Υπό διερεύνηση ο θάνατος του Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ…

Στα τέλη του 2017 βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο κρεβάτι του στην Κωνσταντινούπολη ο μεγαλύτερος γιος του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ!

Κύκλοι της Τουρκίας – με νεώτερες πληροφορίες - αποδίδουν αυτό το θάνατο σε δολοφονία από το Καθεστώς Ρ. Τ. Ερντογάν, αφού ο Μεσούτ Γιλμάζ ήταν εκ των υποκινητών της εκταφής της σωρού του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ!

Που θα θυμίσουμε ότι ο Τουργκούτ Οζάλ διετέλεσε Πρωθυπουργός από το 1983-1989 και Πρόεδρος της τουρκικής Δημοκρατίας από το 1989-1993!

Ήταν καθαρά φιλελεύθερος, υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και κατά του κρατικού παρεμβατισμού στην οικονομία! Πέθανε στις 17 Απριλίου 1993 από καρδιακή προσβολή όπως είπαν!

Ωστόσο πριν λίγα χρόνια βγήκαν στην επιφάνεια κάποιες μαρτυρίες που έλεγαν πως τότε ο Οζάλ δηλητηριάστηκε και συνεπώς δολοφονήθηκε. Έτσι η έρευνα προχώρησε και το 2013 τουρκικό δικαστήριο απέδωσε κατηγορίες σε δύο απόστρατους αξιωματικούς (ο ένας εκ των οποίων είναι ήδη προφυλακισμένος για την υπόθεση Εργκενεκόν) για δολοφονία του Τουργκούτ Οζάλ στο πτώμα του οποίου βρέθηκαν τέσσερα διαφορετικά ίχνη δηλητηρίου. Κατά την επίμαχη περίοδο οι σχέσεις του Οζάλ με το στρατιωτικό κατεστημένο της χώρας είχαν διαταραχθεί και έτσι όσοι δέχονται πως ήταν δολοφονία την συνδέουν με αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι και οι κατηγορούμενοι είναι πρώην στρατηγοί

Έτσι, λέγεται ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν εκτέλεσε “πληρωμένο” συμβόλαιο στην περίπτωση του Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ!

Πάντως, αντίθετα από την Ελλάδα, στην Τουρκία αργά ή γρήγορα θα βγει στο φως, τι ακριβώς συνέβη και με τον μυστήριο θάνατο ενός ακόμη πολιτικού της γείτονας χώρας!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολίτης κόνιτσας
Λόγια στοργής και παρηγοριάς από έναν Μεγάλο Ιεράρχη…

Ο Μεγάλος Πατριώτης Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας, στις 2 Μαΐου 2018 έστειλε νέα επιστολή προς τους δυο στρατιωτικούς μας που βιώνουν το “εξπρές του μεσονυκτίου” στις τουρκικές φυλακές της Αδριανουπόλεως!

Παρακάτω σας παραθέτω την επιστολή του Αγίου Κονίτσης προς τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτριο Κούκλατζη: 

Αδέλφια μου αδούλωτα Ελληνόπουλα Άγγελε και Δημήτρη, Σος γράφω το δεύτερον αυτό γράμμα, εις το οποῖον περικλείω την εν Χριστώ αγάπη μου και τον θαυμασμό μου, διά το ακατάβλητο σθένος σας. Όλοι οι Έλληνες σος σκέπτονται και σάς αγαπούν. Και προσεύχονται διά την ταχεία απελευθέρωσή σας και την επιστροφή σας στά σπίτια σας και τα ειρηνικά σας έργα. Αλλά και ὁ Στρατός μας σάς περιμένει, διότι είσθε δύο εκλεκτά στελέχη του. Είμαι βέβαιος ότι και σεις προσεύχεσθε. Και ότι, μαζί με τον θεόπνευστο Ψαλμωδό επαναλαμβάνετε τα τόσον ενισχυτικά αυτά λόγια: «ἐν τῷ Θεῷ ποιήσομεν δύναμιν, καί αὐτός ἐξουδενώσει τούς θλίβοντας ἡμᾶς» (Ψαλμ. νθ΄ 14).

Ναι, αγαπητά μου παιδιά. Ὁ Αναστάς Κύριος Ιησούς Χριστός θα σάς ενδυναμώνει και θα γεμίζει την ψυχή σας με φώς και χαρά και δύναμιν. Ταπεινῶς προσεύχομαι και εγώ διά σάς. Παρακαλώ να διαβιβάσετε εις τούς γονείς σας τα συγχαρητήριά μου διά την χριστιανική καί ελληνοπρεπή στάση, πού επέδειξαν μέχρι τώρα, την οποίαν θαυμάζουμε όλοι.

Σάς χαιρετώ και σάς ευλογώ. Ὁ Χριστός μαζί σας. 
Μετά πολλή την αγάπη του Αναστάντος Κυρίου. 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ 

† Ὁ Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης ΑΝΔΡΕΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία”,
Τι ξέρεις Πάνο Καμμένο για την “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία”;

Από το Βορειoηπειρωτικό Βήμα:

«Έγκυρες πληροφορίες, που συχνά κάνουν την εμφάνισή τους στον Τύπο, τον τελευταίο καιρό, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές! Έτσι, σύμφωνα με σοβαρές πηγές, οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ως ενεργούμενα αρκετούς εν Ελλάδι Αλβανούς, κυρίως νεαρής ηλικίας εθνικιστές, και τους ομαδοποιούν. Κι αυτό με την έγκριση, φυσικά, της αλβανικής κυβερνήσεως!

Η κίνηση αυτή αποβλέπει στη διάβρωση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος, η οποία Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια επέδειξε πρωτοφανή ανοχή έναντι των Αλβανών, παρά τον ανθελληνισμό τους!

Το δίκτυο που έφτιαξαν στη χώρα μας οι αλβανικές μυστικές υπηρεσίες ονομάστηκε “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία”, στην οποία εντάσσονται και οι εν Ελλάδι κακοποιοί, που στρατολογούνται από τις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες και μετατρέπονται σε φανατικούς εξτρεμιστές εθνικιστές με απίστευτο μίσος κατά της Ελλάδος!

Λέγεται δε, εντόνως μάλιστα, ότι όλοι αυτοί φέρονται να είχαν ενεργό συμμετοχή στο κάψιμο της Αθήνας το 2008 και στις γενικευμένες λεηλασίες. Αυτή δε η “Συμμαχία” σκοπεύει να μετατραπεί σε κόμμα, αποβλέποντας στις ψήφους 500 χιλιάδων Αλβανών, που ζουν στην Ελλάδα και στην δημιουργία “Αλβανικής Μειονότητας”! 

Όλα τα έχουμε στην Ελλάδα, το μόνο που μας έλειπε ήταν ένα αλβανικό κόμμα της …“Αλβανικής Μειονότητας”! 

Ακούν οι αρμόδιοι;»! 
Αυτό ακριβώς ρωτάμε και εμείς! Εκεί στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΑΝΕΛ έχετε πάρει χαμπάρι τι ακριβώς γίνεται;
Φτάνουν σε σένα τα χαμπέρια υπουργέ Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.