9 Μαΐου 2018

ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 13/5/17

Στις 13/4/2018 ακριβώς ένα μήνα πριν, ανακοινώνεται Πανεθνικό Συλλαλητήριο με Σύνθημα «Η Ελλάδα ΔΕΝ αιχμαλωτίζεται!» που θα διεξαχθεί Κυριακή 13 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος!!

Ήρθε η ώρα ο λαός μας να ξεσηκωθεί απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας, την παύση κάθε ανιστόρητης διαπραγμάτευσης που αφορά το συμφωνημένο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας με στόχο το διαμελισμό της πατρίδας μας, την αποκατάσταση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που αλλοιώθηκε για να περάσουν παράνομα μνημόνια και να μετατρέψουν πραξικοπηματικά το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος (5/7/2015) που αποτελεί υπέρτατο νόμο, εκχωρώντας εγκληματικά την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, παραβιάζοντας και καταπατωντας το Συνταγμα, εξαθλιώνοντάς τη χώρα μας οικονομικά και αφήνοντάς την εκτεθειμένη στο πλιάτσικο που επιχειρούν δανειστές και εχθρικά προσκείμενοι «γείτονες» , υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2099.

Την πρωτοβουλία παίρνει η νεοσύστατη πατριωτική Κίνηση Πολιτών ΔΙΕΞΟΔΟΣ, αποτελείται από ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, αθλητές, ομογενεις, στρατιωτικούς, διπλωμάτες, δημάρχους, εργάτες του μόχθου, ακτιβιστές, δημοσιογράφους, νομικούς, γιατρούς, ομογενείς, εκπροσώπους Πολιτιστικων Ενώσεων, Παμμακεδονικών, Παμπελοποννησιακών, Πανθεσσαλικων, Παγκυπριακών, Αγροτικών Ενώσεων, Συλλογους Γυναικών, Εκπροσωπους ΑΜΕΑ, ευπαθών ομάδων, συνταξιούχων, πολυτέκνων, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων, με στόχο αποκλειστικό τη συσπείρωση των Ελλήνων πατριωτών του Ελλαδικού χώρου και του εξωτερικού και Φιλελλήνων του εξωτερικού, που ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ως Ελεύθερη Δημοκρατική και Ανεξάρτητη με τους Έλληνες να ξαναγίνονται πολίτες και όχι μόνο εκλογείς που θα αποφασίζουν, θα συμμετέχουν, θα ελέγχουν, θα κατευθύνουν το μέλλον και τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους!

Η πρωτοβουλία, που προετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες, θα δημοσιευόταν μία μέρα πριν αλλά χθες θρήνησε το Πανελλήνιο τον πρωτο νεκρό του Ελληνοτουρκικού πολέμου, σκοτώθηκε μετά από αναχαίτιση ο ήρωας Σμηναγός Γιωργος Μπαλταδώρος!

Οι Έλληνες πολίτες ευχαριστούμε και εμπιστευόμαστε ολόψυχα τις ΕΔ του τόπου αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει αποφασιστικά ο λαός, η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ:
ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ούτε θα επιτρέψουμε να ξαναχυθεί άδικα Ελληνικό αίμα εξαιτίας άθλιων πολιτικών σκοπιμοτήτων ή να χαθεί έστω και μια σπιθαμή Ελληνικού εδάφους!!!!

Αναγνωρίζουμε ως σύμβολο μόνο την Ελληνική σημαία και με αυτή στα χέρια και ριζωμένη στις καρδιές μας, μπαίνουμε μπροστά στον ΑΓΩΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!!!

Θα επισυναφθεί αναλυτικό Δελτίο Τύπου και μέσα στην εβδομάδα θα διεξαχθούν Συνεντεύξεις Τύπου σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας ξεκινώντας με πρωτο σταθμό συμβολικά, τη ΜΑΝΗ, την περιοχή που έμεινε ΑΔΟΥΛΩΤΗ όπως είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΡΙΑ!!!!!

(Εάν πριν τις 13/5 συντελεστεί κάποιο θαύμα και αφεθούν ελεύθεροι οι όμηροι στρατιωτικοί μας, το συλλαλητήριο θα γίνει κανονικά για τα σοβαρά εθνικά θέματα και μακάρι να τους έχουμε κοντά μας ...εάν όμως τολμήσουν οι εκπρόσωποι του κοινοβουλευτικού φασισμού που σφετεριστικά ασκούν εξουσία, να φέρουν νωρίτερα στη Βουλή το ξεπούλημα της Μακεδονίας που έχουν ήδη κάνει και συμφωνήσει με μερίδα του εγχώριου πολιτικού συστήματος και ξένα παράκεντρα εξουσίας, τότε θα συγκεντρωθούμε στη Βουλή την ίδια μέρα για να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο το διαμελισμό της πατρίδας μας έχοντας το δίκιο και το Θεό με το μέρος μας)

* Όσοι πιστεύετε ότι μια μικρή ομάδα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο ...κοινοποιήστε παντού την είδηση!! Δεν πάμε για να παρακαλέσουμε, πάμε για να κερδίσουμε την Πατρίδα μας ξανά.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:






Share

1 σχόλιο:

george.griboyiannis@gmail.com είπε...

"Η Ελλάδα ΔΕΝ αιχμαλωτίζεται"
Εξαιρετικό σύνθημα.
Προϋποθέτει βεβαίως, την στοιχειώδη κοινή θέληση για συσπείρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων αγωνιστών, επιστημόνων, καλλιτεχνών, συμπολιτών, με ταυτόχρονη αξιοποίηση ολόκληρου του αγωνιστικού-τεκμηριωτικού/επιστημονικού-αντιστασιακού-απελευθερωτικού διαθέσιμου έργου τους (δηλαδή:και πεπραγμένων και διαθέσεων).
Σχετικά συναγωνιστικά αιτήματα έχουν επανειλημμένα υποβληθεί... .
Η οργάνωση κάθε μιάς μεγάλης εκδήλωσης ΥΠΕΡ η ΚΑΤΑ... (και βεβαίως δεν συζητάμε για "αιτήματα" προς το καθεστώς κατοχής), ή θα ΘΕΛΕΙ ΝΑ έχει μεγάλη και δημοκρατικά οργανωμένη συμμετοχή συμπολιτών, η θα εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως, την επιβίωση του Αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.